Midjourney v5 çıktı: İnanmayacaksınız ama bu haberdeki tüm görseller yapay zekaya ait
-
-
Telif yasasına takılır.
-
Neyin telifi?
-
Bu resimleri internetteki resimlerden beslenerek yapıyor. Sanatçılar da bu konuda epey tepkili.
-
ohoo her şey her şeyden esinlenilerek yapılıyor zaten. direkt kopyalamıyor ki
-
böyle telif hakkı olamaz. o zaman sinemada ilk öpüşme , silah çekme, seni seviyorum deme panetli olması gerekir. resimde de boyaların her rengi patentli olması lazım. akımların hemen hepsi patentli olmalı. bunları değerli yapan sanat eseri dedikleri kısımlar bile sadece toplumun bir kısmının ona olan teveccühü. yada rönesans'ın resimlerden başladığını sanan umumi kitlenin yönelişi. monaliza gibi bende gördüm demek için çekilen tek selfi sizin fransada olduğunuzun sözüm ona kültürlü olduğunuzun nişanı oldukça bu böyle devam edecek.
-
mesajım dursun
-
İnsan beyni de sanatçı olsun, olmasın bütün üretimlerini daha öncekilerden beslenerek yapıyor zaten. Arada temel olarak fark yok. Tek fark, insan beyninin gelişimi yıllar alırken yapay zeka saniyeler içinde öğreniyor ve kendi üretimlerini gerçekleştiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 19 Mart 2023; 23:17:17 >
-
Ortada teliflik bir şey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de denedlim, gerçekten de başarılı görseller üretiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O mantıkla boğaziçi köprüsünün resmini yapan birisi japon mühendislere telif ödemeli
Sanatçı dediğin biraz aydın olur
-
DH ölücüsünü cizebilecek bir yapay zeka var mı?
-
ürkütücü
-
Fotoğraf sanatçılığı ve Yapay zeka dışında ki yazılımcıların bittiği yıllar yakın.
-
Uzun vadede dünyayı yapay zeka yönetmeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yapay zeka olduğu yazılmasa, filtreyi çok açmışlar derdim.
-
Telif derken?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bununla bir sürü kadın fotosu oluşturup face'de profil açılır ve bir sürü dede tuzağa düşürülür.
Bu resimleri internetteki resimlerden beslenerek yapıyor. Sanatçılar da bu konuda epey tepkili. |
ohoo her şey her şeyden esinlenilerek yapılıyor zaten. direkt kopyalamıyor ki |
böyle telif hakkı olamaz. o zaman sinemada ilk öpüşme , silah çekme, seni seviyorum deme panetli olması gerekir. resimde de boyaların her rengi patentli olması lazım. akımların hemen hepsi patentli olmalı. bunları değerli yapan sanat eseri dedikleri kısımlar bile sadece toplumun bir kısmının ona olan teveccühü. yada rönesans'ın resimlerden başladığını sanan umumi kitlenin yönelişi. monaliza gibi bende gördüm demek için çekilen tek selfi sizin fransada olduğunuzun sözüm ona kültürlü olduğunuzun nişanı oldukça bu böyle devam edecek.
|
İnsan beyni de sanatçı olsun, olmasın bütün üretimlerini daha öncekilerden beslenerek yapıyor zaten. Arada temel olarak fark yok. Tek fark, insan beyninin gelişimi yıllar alırken yapay zeka saniyeler içinde öğreniyor ve kendi üretimlerini gerçekleştiriyor.
|
Telif yasasına takılır.
|
Bununla bir sürü kadın fotosu oluşturup face'de profil açılır ve bir sürü dede tuzağa düşürülür. |
Neyin telifi?
|
Benzer içerikler
- whatsapp durum sözleri
- gizli story izleme
- whatsapp aramaları sessize alma
- instagram aktiflik kapatma
- bina yıkım kararı sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X