Şimdi Ara

Miele Toz Torbalı Elektrikli Süpürge 999 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Miele classic C1 fiyat 999 lira , fiyat olarak avantajlı.

• Miele ve BİM’i yan yana görmek çok komik gerçekten. Bir yanda tank gibi üretilen beyaz eşya markası diğer yandan ucuzcu ve genelde fason Çin malı ürünlerle bildiğimiz bim.
    Şarjlı ya da robot süpürge değilde bu tarz klasik model kullanıyorsanız evinizde toz torbalı olması daha iyi. Alın kullanın yılda birkaç defa çıkarın toz torbasını atın yenisini takin daha rahat. Diğer türlü her süpürmeden sonra hazneyi boşalt kolun bacağın toz olsun bir de zamanla emiş gücü düşsün vs. Toz torbalı candır.
  • 599'a almıştık vay anasını

• Uzun süredir CX1 falan satmasını bekledim şöyle 2000TL lere falan satsalar galiba 2-3 tane alırdım. Ömürlük olsun diye. Geçtiğimiz aylarda 599TL lere satılmıştı bu model galiba.

Genede güzel rakam ama toz torbasız olmaması pek cazip olmamış. Ama genede 1000TL rahatlıkla alınabilecek bir model olsada Arnica Tesla Premium biraz daha tercih edilebilir kalıyor. Ama toz torbalı isteyenler için Miele rakipsiz bir seçenek bu fiyata fakat dediğim gibi 5-6ay evvel 599a alınan bir modele bu rakam cazip gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 29 Aralık 2020; 11:49:30 >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz, rica etsem artı-eksi'lerini yazar mısınız.
  • Miele ve BİM’i yan yana görmek çok komik gerçekten. Bir yanda tank gibi üretilen beyaz eşya markası diğer yandan ucuzcu ve genelde fason Çin malı ürünlerle bildiğimiz bim.
    Şarjlı ya da robot süpürge değilde bu tarz klasik model kullanıyorsanız evinizde toz torbalı olması daha iyi. Alın kullanın yılda birkaç defa çıkarın toz torbasını atın yenisini takin daha rahat. Diğer türlü her süpürmeden sonra hazneyi boşalt kolun bacağın toz olsun bir de zamanla emiş gücü düşsün vs. Toz torbalı candır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaa60

Memnun musunuz, rica etsem artı-eksi'lerini yazar mısınız.

Çok memnunuz motoru çok güçlü ve sessiz orjinal toz torbalarını kullanırsanız makine tertemiz kalıyor

• Miele toz torbalı süpürgelerin, hepa filtre fiyatları çok utopik. Kullandığım modele uyumlu hepa filtre için istenen bedel 450 TL.

Tercihlerinizde bu durumu göz önüne alın.

https://www.hepsiburada.com/miele-sf-ha-50-hepa-13-filtre-pm-evmiesfha50

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toz torbalı süpürge
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MytHoLoG kullanıcısına yanıt
    Cok memnunum. Toz torbalarini yan sanayi kullaniyorum. Gonul ister orijinal kullanmak...
  • Benim kullandığım arzum süpürgede hepa filtre diye bir sünger koymuşlar. 5 tl lik

• Bir ara 599 a gelmişti
  • Bunun üst modellerinden biri olan Miele 8310 model 2200 Watt hepa filtreli olanı, sanırım 2016 yılı idi, mediamarktan indirimli 399 tl ye almıştım.Toz torbası ve hava,motor filtrelerini Fersan filtre den temin ediyorum hala.Toz torbası değişimi için kapağı yukarı kaldırdığınızda tekrar indirirken dikkat edilmeli.Zamanla araya giren tozlar kapağın kapanmasını zorluyor.Benim gibi sinirlenip kapağa patlatırsanız kapağın kayan plastik ince kısımları çatlayıp kırılır.2 ay kadar önce miele teknik servis kapak için 920 tl istedi.Makineyi oto doğrultmacı arkadaşa götürdüm.Elinden her iş geliyor.Söktürürsen yapabilirim belki dedi.Uğraştı sonra kendisi zarar vermeden söktü.Temizleyip kırılan yerleri zımpara yapıp 404 japon ile yapıştırdı.Belli bir süre sonra bir de vazelin v.b. kayganlaştırıcı sürdü.On numara beş yıldız oldu benim makine.Maliyette 50 tl oldu.Böyle bir sorun yaşamamak için arada bir kapağın makinenin içine giren kısmına kayganlaştırıcı sürün mutlaka.

• Geçen sefer BİM de satıldığında almıştık. Çok memnunuz. Bu fiyata alınır mı? Alternatif çok, başka cihazlar düşünülebilir. Ama 599 a tekrar yakalarsam yedek diye alırım bir tane daha.

Bu arada toz torbası çok büyük. Rahatlıkla 3 ay idare eder çok fazla pislik çıkmıyorsa evinizden. Geçenlerde miele kampanya yapmıştı, 8 torbayı 200₺ ye aldım. 2 adet de motor filtresi geldi. 2 yıl yeter rahatlıkla. Ayrıca torba çok başarılı. Makinenin içinde tek bir toz tanesi dahi yoktu. Eskisini çıkartıp çöpe attık, yenisini taktık. 30 saniye sürdü sürmedi.

Biz de bir tane de cx1 var. 3 sene önceydi galiba. GG üzerinden Mediamarkt bir kampanya yapmıştı. Uygun fiyata almıştık. İnanın C1 den sonra eşim kullanmıyor. Çünkü cx1 çok ağır, büyük, temizliği daha zor. Tercihlerinizde dikkate alırsınız belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boyle Buyurdu Zerdust

Uzun süredir CX1 falan satmasını bekledim şöyle 2000TL lere falan satsalar galiba 2-3 tane alırdım. Ömürlük olsun diye. Geçtiğimiz aylarda 599TL lere satılmıştı bu model galiba.

Genede güzel rakam ama toz torbasız olmaması pek cazip olmamış. Ama genede 1000TL rahatlıkla alınabilecek bir model olsada Arnica Tesla Premium biraz daha tercih edilebilir kalıyor. Ama toz torbalı isteyenler için Miele rakipsiz bir seçenek bu fiyata fakat dediğim gibi 5-6ay evvel 599a alınan bir modele bu rakam cazip gelmiyor.

Mieleyi süpürgede özel yapan zaten toz torbası. 7 katlı çok kaliteli bir torbası var ve gram dışarıya toz sizdirmiyor. Toz torbası değiştirdiğinizde tekrar ilk günkü emiş gücüne kavuşuyor. (Not: Torba orijinal olmalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 2 Ocak 2021; 17:4:6 >

• Miele süpürgeler için tank gibi deniyor ama pek de öyle değil.

Daha 3. toz torbasını taktığımız C3 Cat&Dog süpürgemin plastik hortum tutma sapı kırıldı.

Mieleye mail attım ama cevap da yok 1 haftadır. bakalım we'll see.

• Yazın bu C1'i 699'a sattılar diye hatırlar gibiyim.

• Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt
    Toz torbasız olmasının üstünlüğü nedir?
  • Bimden almıştım 2020 başında sanırım, 600 falandı, biz çok çok memnunuz, harika bir süpürge.
    Şimdi kontrol ettim o zaman 8li toz torbasını miele kendi web sayfasından 142 liraya almışız şimdi 4lusu bu fiyat, yani %100 zamlanmis.. Haliyle süpürge de zamlanmis.
    Toz torbalı olmasını özellikle isteyenler için bence tercih edilebilir.
    Bir çok süpürge halıyı kaldırıyor (bu iyi emiş gücü olduğu anlamına gelmiyor bilakis kullanımı çok zorlaştırıyor) bu miele de halıyı kaldırmıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1964

Bunun üst modellerinden biri olan Miele 8310 model 2200 Watt hepa filtreli olanı, sanırım 2016 yılı idi, mediamarktan indirimli 399 tl ye almıştım.Toz torbası ve hava,motor filtrelerini Fersan filtre den temin ediyorum hala.Toz torbası değişimi için kapağı yukarı kaldırdığınızda tekrar indirirken dikkat edilmeli.Zamanla araya giren tozlar kapağın kapanmasını zorluyor.Benim gibi sinirlenip kapağa patlatırsanız kapağın kayan plastik ince kısımları çatlayıp kırılır.2 ay kadar önce miele teknik servis kapak için 920 tl istedi.Makineyi oto doğrultmacı arkadaşa götürdüm.Elinden her iş geliyor.Söktürürsen yapabilirim belki dedi.Uğraştı sonra kendisi zarar vermeden söktü.Temizleyip kırılan yerleri zımpara yapıp 404 japon ile yapıştırdı.Belli bir süre sonra bir de vazelin v.b. kayganlaştırıcı sürdü.On numara beş yıldız oldu benim makine.Maliyette 50 tl oldu.Böyle bir sorun yaşamamak için arada bir kapağın makinenin içine giren kısmına kayganlaştırıcı sürün mutlaka.

3 senedir miele kullanıyorum ve memnunum. Geçen sene de 16li xxl torba setini süper kampanya ile 200 lira gibi bir fiyata almıştım. Ancak 3 yıldır hepa filtreyi değiştirmedim. Bahsini yaptığınız firmanın hepa filtresini tavsiye eder misiniz?

• gorky G kullanıcısına yanıt
    Fiyat neydi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.