Şimdi Ara

Migros 23-28 Haziran 2000 TL ve üzeri harcamaya 400 TL iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca 2000 TL ödemeyi money pay ile yap 200 money + 200 money para kazan.

23- 28 Haziran tarihleri arasinda tüm Moneyli müsterilere Migros Magaza, Sanal Market, Migros Hemen, Macrocenter, Macroonline, Mion ve Mion online kanallarinda geçerli olmak üzere toplamda 2.000 TL ve üzeri alisverise 200 Money hediye edilecektir.
    2.000 TL ve üzeri harcamanin tamamini MoneyPay ile ödeyen müsterilere ek + 200 Money Para daha hediye edilecektir.

Not: Başlık biraz clickbait olmuş. Düzeltemiyorum. Aslında 2000’e 200(money)+200 iade demem gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurul -- 26 Haziran 2024; 7:42:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• stok yetersiz olup 2000 altına düşer sepet, kampanya çöp olur. 2000 değil de 2500 yapın o yüzden.

• Moneypay fiziki kart ile ödeme mi olacak yoksa qr ödemesi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

dün qr ile ödedim , 200 money yüklendi. diğer 200 ay başı belli olur.

geçenler de 2 kere 400+ harcamaya 150money ödülüne de çöktüler. bunlara güven olmaz

• benimde 100 moneye çöktüler, ilk kullanacaklara moneypay'den 100 money hediye diye mesaj vardı. yaptım alışverişi yatmadı, mh görüştüm diyor ; ilk blmem kaç kişi yararlanacak diye, yalana bak şey gibi oldu buda ula hani kablo ula hani saat, nerde yazıyor şu kadar kişi katılacak diye ( allah bilir mikroskop boyutunda yazmışlardır )

• Mağaza teslim siparişime not eklememe rağmen muadil için aramadılar. Mağazaya gittiğimde sorunu düzeltmelerini yoksa siparişi komple iptal edeceğimi söyledim. Mağaza müdürü geldi bi yerleri aradı durumu anlattı. 2 iş günü içerisinde puanlarınız yatacak dedi. Bekliyoruz bakalım.

• 1 temmuzda yüklenecek denilen ekstra 200 TL yüklenmemiş. Sizde durum nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D&r dan da %5 veriyoruz deyip haftalarca kazandigim 50tl nin pesine dustum. O da para degil migrosta kullanmalik moneymis onu bile haftlarca ugrastirdilar

• NEWEST kullanıcısına yanıt

dünn talep açtım , yüklenmedi hala

• Benimde 200 money para yalan oldu 2000 sanaldan moneypay ile ödeme yaptım mağaza çalışanı aradı eksik ürün var e dedim 2000 altında kalacak muadil ürün ekle diyor moneypay banka kartı muamelesi gördüğü için ürün ekleme olmuyor napalım dedim teslim edilmiş gibi gösterelim teslim edilmeyen ürünün ücret iadesini sonra yapalım dedi bende kandım hemen bugün müşteri hizmetlerini aradım iadeden dolayı hedef tutmamış diyor.

• benim de toplamda 1300 civarı nakit, 750 lirası da alışveriş kodu olmasına rağmen 200 puan 200 moneypay yattı. normal şartlarda 2000 bile harcamamıştım moneypay üzerinden ama garip bir şekilde saymış kupon da dahil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.