< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan61 -- 20 Mart 2015; 15:40:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan61 -- 20 Mart 2015; 15:40:50 > |
lafa bak 4 saat calisip 600 lira aliyomussun isini adam gibi yapcakmissin.
burdaki arkadaslara haftasonu iki gun 13.30 -22.00 calistiklarini da soylemissindir umarim. Carrefourda da calistim migrosta da ikisinin de calisma saatleri ve ucretleri ayni. migrosta calisma saatleri hafta ici 18-22 calisirsin haftasonu 13.30 -22.00 calisirsin aldigin maas yol parasiyla maksimum 650 lira olur. haftaici birgun iznin vardir. carrefourda calisma saatlerini "sen" ayarlarsin dilekce vererek. eger okuyorsan ogrenciysen istedigin saatleri ayarlarlar. parttime calisiyorsan migrosun aksine iki gun izin gunun vardir. Aldigin maas yine yol parasiyla maksimum 650 liradir. ayrica carrefour, migros gibi yol parasi konusunda ogrenci - ogrenci degil ayrimi yapmaz. Herkes 155 lira yol parasi alir. migros ogrenciye 70 ogrenci olmayana 155 lira yol parasi verir. Migros verdiginiz en ufak kasa acigini maasinizdan keser, carrefour 30-40 liraya kadar tolerans gosterir. tabi surekli yaparsaniz keserler. Migrosta meyve ve sebzeleri siz tartar ve 100 tane kod ezberlersiniz. Carrefourda reyonda tartilir kasada kod derdiyle ugrasmazsiniz. arkadas diyorki migros calisaninin hakkini veriyor ama mudurle aranizi iyi tutmaniz yani kisaca yalaka olmaniz lazim diyor. eger is yalakaliksa carrefourda da yukselirsiniz :) Yani kisacasi migros da carrefour da ayni. Migros calisanlarina deger veriyor diyene gulmek lazim. sanki migros sizi kara kasinizi gozunuzu seviyor. carrefour calisanini somuruyormus sanki migros cebinizi dolduruyor parayla. migros ile carrefour arasindaki tek fark musteridir. Migrosa genellikle sonradan gorme yada elit insanlar gelir. Ve kendilerini lord sanarlar. carrefourun musterisi ise biraz daha yurdim insanidir. ben carrefouru da ovmuyorum migrosu da ... ikisi de kariyer yapilacak firma degil. |
İnsan utanır , bari konu başlığını editler.Konuyu okuyan , işi gücü olan adam bile işini bırakır , Migrosa geçer.Yeterince yanlış yönlendirmedin mi insanları yetmedi mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|