Şimdi Ara

Migros'da çalışmak ayrıcalıktır! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
65.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orko sakin konu eski biraz

ben de bugün girdim hangi şubedesin @cryptex1915

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orko87

arkadasim ben bugun bsladim migrosa asgari ucretle alindim ise benim gibi 40 kisi daha alindi 804 tl asgari ucret arti 155 yol arti 55 tl alisveris karti bide 3 aydan 3 aya asgari icretin 3 de 1 ni ikramiye veriyolarmis senin yazdigin gibi degil maas sartlari niye burda insanlara bu sekilde yazip aklini karistiriyosunuz anlamiyorum evet migros gida sektorunde bencede en iyisi ama maas konusu boyle degilmis bu arada full time dan bahsediyorum ben full time basladim. senin migros ne? mjet falanmi? hangi migros 2m 3m 5m ? bu sekilde maas verilmiyor cunku bize anlatilan konusulan bu seklilde degil

Aga sen hangi şehirde yaşıyorsun tabiki de istanbulda çalışan biri ile van da çalışan biri aynı ücreti almiyacak ben istanbul avrupa yakasındayım bizde primler flan var maaşlar yüksek ama gidersin urfaya orda asgari ücreti bile göremessin bilip bilmeden konuşmayacaksın.

• burhan61 B kullanıcısına yanıt
    burhan bende bugün basladım aynı sartlar ikramiye olarak asgari ücretin 3te biri dendi 804 tl asgari ucret arti 155 yol arti 55 tl alisveris karti nerde yanlıslık var acaba
  • bu arada ist şirinevlerde oturuyorum senin yazdıgının hiçbiri söylenmedi imkanlar çift maas filan yeni personel eski personel ayırıyorlarmı acaba
  • Benim bahsettiğim MMM yani en büyük migrosda şartlar böyle istanbul'un en büyük migrosunda çalışıyorum işe yeni başlarken banada kimse çift maaş alacaksın demedi ama veriyorlar bizde yılda 4 kez veriliyordu 2 ye düşürüldü 6 aydan 6 aya 800 lira ikramiye yani yılda 1600tl alıyoruz tabi ben eski elemanım ondan kaynaklı fazla para alıyorum o ayrı mesele ama işe yeni girenler az alıyor ama 1000 liranın altına düşen eleman duymadım şu ana kadar.
  • Bende migrosa basvrdum persembe egitime baslicam yalnz bana 70 tl dediler yol parasni.bn cvde acikogretim fak maliye 3. Sinif devam edio yazmstm ondan az vercekler.istenen evraklarda öğrenci kimlik belgesi fotokopisi istendi.diorm ki acaba bn dondurmustm bu sene yazin belki devam ederm die yazmstm desem sadece lise diplomasnn fotokopisi ni gotursem sorun olurmu belki o zaman daha fazla verrler yol parasni

• Bende migrosa basvrdum persembe egitime baslicam yalnz bana 70 tl dediler yol parasni.bn cvde acikogretim fak maliye 3. Sinif devam edio yazmstm ondan az vercekler.istenen evraklarda öğrenci kimlik belgesi fotokopisi istendi.diorm ki acaba bn dondurmustm bu sene yazin belki devam ederm die yazmstm desem sadece lise diplomasnn fotokopisi ni gotursem sorun olurmu belki o zaman daha fazla verrler yol parasni

• quote:

Orijinalden alıntı: burhan61

Üniversite son sınıfta part-time olarak işe girdiğim Migros'da şimdi okulun bitmesiyle full-time çalışıyorum +terfi ettim reyon sorumlusu oldum primlerle 1800 liralık bir gelirim var aylık.
    Bilgilendirmek için maaş bilgisi vereyim;
    Part-time: (8 ay çalıştım): 560tl maas + 55 yol + aylık 60tl alışveriş kartı
    Full-time: 1060tl maaş + 110 yol + aylık 120tl alışveriş kartı + 3 ayda bir çift maaş + primler

Çalışanın hakkını veren bir firma, diğer carrefour,bim,a101 gibi insan sömüren firmalarda ucuza çalışanları bilgilendirmek için açtım bu topiği umarım birilerine yararım olur.

1 - 1060 olan brüt maaş yani alacağınız net maaş çok daha düşük.
    2 - yol parası 155 tl
    3 - alışveriş çeki kıdemine göre değişiyor: ilk yıl 55, ikinci yıl 67, üçüncü yıl 87 şeklinde gidiyor.
    4 - üç ayda bir çift maaş yok. o üç ayda verilen prim nmaaşınızın 3 te biri civarında.
    5 - diğer primler zaten tam komedi civarında. onlarıda verilen hedefler tutarsa.

ANLAYACAĞINIZ MİGROS YÜKSEK PARA VEREN BİR YER DEĞİL. BUNU OKUYUNCA ÇOK ŞAŞIRDIM MİGROS ÇALIŞANIYIM VE BİLMEDİĞİM BİR ŞİRKET LSA BALIKLAMA ATLARDIM.
    Şunu da belirteyim reyon sorumlusunun 1800 lira maaşının olması çok şaşırtıcı, çünkü mağaza yöneticileri o kadar alamıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoSky

quote:

MMM migroslarda çok fazla çalışan vardır kızlı erkekli fena bir çevreniz olur ama çalışma saatlerinde muhabbet etmek yasaktır ben reyon sorunlusuyum yakaladığımı raflara ürün diye dizerim zaten 4 saat çalışıyorsun 600 lira alıyon laikıyla yapaceksın işini.

lafa bak 4 saat calisip 600 lira aliyomussun isini adam gibi yapcakmissin.

burdaki arkadaslara haftasonu iki gun 13.30 -22.00 calistiklarini da soylemissindir umarim.

Carrefourda da calistim migrosta da ikisinin de calisma saatleri ve ucretleri ayni.

migrosta calisma saatleri hafta ici 18-22 calisirsin haftasonu 13.30 -22.00 calisirsin aldigin maas yol parasiyla maksimum 650 lira olur. haftaici birgun iznin vardir.

carrefourda calisma saatlerini "sen" ayarlarsin dilekce vererek. eger okuyorsan ogrenciysen istedigin saatleri ayarlarlar. parttime calisiyorsan migrosun aksine iki gun izin gunun vardir. Aldigin maas yine yol parasiyla maksimum 650 liradir.

ayrica carrefour, migros gibi yol parasi konusunda ogrenci - ogrenci degil ayrimi yapmaz. Herkes 155 lira yol parasi alir.
    migros ogrenciye 70 ogrenci olmayana 155 lira yol parasi verir.

Migros verdiginiz en ufak kasa acigini maasinizdan keser, carrefour 30-40 liraya kadar tolerans gosterir. tabi surekli yaparsaniz keserler.

Migrosta meyve ve sebzeleri siz tartar ve 100 tane kod ezberlersiniz. Carrefourda reyonda tartilir kasada kod derdiyle ugrasmazsiniz.

arkadas diyorki migros calisaninin hakkini veriyor ama mudurle aranizi iyi tutmaniz yani kisaca yalaka olmaniz lazim diyor.

eger is yalakaliksa carrefourda da yukselirsiniz :)

Yani kisacasi migros da carrefour da ayni. Migros calisanlarina deger veriyor diyene gulmek lazim. sanki migros sizi kara kasinizi gozunuzu seviyor. carrefour calisanini somuruyormus sanki migros cebinizi dolduruyor parayla.

migros ile carrefour arasindaki tek fark musteridir. Migrosa genellikle sonradan gorme yada elit insanlar gelir. Ve kendilerini lord sanarlar.

carrefourun musterisi ise biraz daha yurdim insanidir.

ben carrefouru da ovmuyorum migrosu da ... ikisi de kariyer yapilacak firma degil.

Arkadaşım cahil cahil yazma Carrefour'un mağaza müdürü en fazla benden 100 lira daha fazla kazanıyordur Migros'da maaşlar yüksek günde 8 saat çalışıyorsun bazen ben mesaiye kalıyorum anında işliyorlar maaşım 1800lere çıkıyor sadece reyon sorumlusuyum düşün carrefourda ki reyon yöneticisi 1200 en fazla bu kadar alır cahil cahil yazma.

migros çalışanına asla değer vermez. Migros için birinci şart müşteridir. yani müşteri ne derse haklıdır. Müşteri personeli dövse bile personel haksızdır. hiç suçunuz olmasa bile savunma yazıp ikaz yiyebilirsiniz. SENDİKA VAR MİGROSTA AMA NE İŞE YARADIĞINI 2 YILDIR ÇÖZEMEDİM AMA HER AY 30 LİRA SENDİKA PARASI KESİLİR MAAŞINIZDAN.

• Arkadaşlar saçma gelecek size ama maaşı hangi bankaya yatırıyor Migros?
  • bir şey sormak istiyorum.

Part-time çalışırken günde kaç saat ve haftada kaç gün çalışıyordunuz ? ikinci öğretim birisi olarak.en geç 5'de okulda olmam gerek.sabah 10 mağaza açılışı desem acaba 4 4 30 gibi çıkmaya izin veriliyor mu yana böyle bir tölerans var mı.Günde ortalama 6 6.30 saat falan.Part time derken haftada 3 gün falan mı çalıştınız.
  • + Sınav zamanları nasıl yapıyorsunuz ? Sonuçta çalışmak için belli bir zaman gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odesius

quote:

Üniversite son sınıfta part-time olarak işe girdiğim Migros'da şimdi okulun bitmesiyle full-time çalışıyorum +terfi ettim reyon sorumlusu oldum primlerle 1800 liralık bir gelirim var aylık.
    Full-time: 1060tl maaş + 110 yol + aylık 120tl alışveriş kartı + 3 ayda bir çift maaş + primler

Çalışanın hakkını veren bir firma, diğer carrefour,bim,a101 gibi insan sömüren firmalarda ucuza çalışanları bilgilendirmek için açtım bu topiği umarım birilerine yararım olur.

2 - yol parası 155 tl
    3 - alışveriş çeki kıdemine göre değişiyor: ilk yıl 55, ikinci yıl 67, üçüncü yıl 87 şeklinde gidiyor.
    4 - üç ayda bir çift maaş yok. o üç ayda verilen prim nmaaşınızın 3 te biri civarında.
    5 - diğer primler zaten tam komedi civarında. onlarıda verilen hedefler tutarsa.

ANLAYACAĞINIZ MİGROS YÜKSEK PARA VEREN BİR YER DEĞİL. BUNU OKUYUNCA ÇOK ŞAŞIRDIM MİGROS ÇALIŞANIYIM VE BİLMEDİĞİM BİR ŞİRKET LSA BALIKLAMA ATLARDIM.
    Şunu da belirteyim reyon sorumlusunun 1800 lira maaşının olması çok şaşırtıcı, çünkü mağaza yöneticileri o kadar alamıyor.

Çift maaş kaldırıldı maaşıın 3 te biri kadar prim veriliyor artık doğru söylüyorsun ama mağaza yöneticisi 1800 lira flan almıyor bizde sen heralde mjet migroslarda çalışıyorsun 30m2 lik wc kadar oluyorlar ya e tabi sana 900 lira bile fzla ama ben koskoca mmm deyim aga dev bir hipermarket müdürü 1800 lira mı alıyor sanıyorsun sen sütünü iç uyu en iyisi.

• quote:

quote:

quote:

2 - yol parası 155 tl

Çift maaş kaldırıldı maaşıın 3 te biri kadar prim veriliyor artık doğru söylüyorsun ama mağaza yöneticisi 1800 lira flan almıyor bizde sen heralde mjet migroslarda çalışıyorsun 30m2 lik wc kadar oluyorlar ya e tabi sana 900 lira bile fzla ama ben koskoca mmm deyim aga dev bir hipermarket müdürü 1800 lira mı alıyor sanıyorsun sen sütünü iç uyu en iyisi.

hocam bir yanlış anlama olmuş.Siz açtığınız konuda, her şubede aynı maaş var gibi söylemişsiniz, Odesius arkadaşda, her şube'de aynı maaş olmadığını, kendisi migrosta çalıştığını ve daha az aldığını söylemiş.Oda her şubeyi kendisinin çalıştığı şube gibi sanmış.Yani yanlış anlaşılma var.

Lütfen hakaret etmeyin, 61 Trabzonluya yakışmaz.

selametle

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

quote:

quote:

2 - yol parası 155 tl

hocam bir yanlış anlama olmuş.Siz açtığınız konuda, her şubede aynı maaş var gibi söylemişsiniz, Odesius arkadaşda, her şube'de aynı maaş olmadığını, kendisi migrosta çalıştığını ve daha az aldığını söylemiş.Oda her şubeyi kendisinin çalıştığı şube gibi sanmış.Yani yanlış anlaşılma var.

selametle

migrosta ham maaş farketmez. bütün migroslarda ham maaş aynıdır. farkeden birşey var ise o da çok cuzi miktarda kalan primlerdir. migrosta ne kadar maaş alığını anlayabilen tek bir insan evladı yoktur. maaşlar bölünerek ödenir ve anlaşılamaz bir bordro vardır.
    ben tek m migrostayım ve bizim migros istanbulun en fazla iş yapan ve her ayda kotasını dolduran bir mağazadır. sanırım arkadaş ayranını fazla kaçırmış olacak ki süt içmemi söylemiş. insanlara aşağılama gibi bir hakkın yok sana öyle bir hakkı kimse vermiyor. öncelikle haddini bileceksin. burası paylaşım sitesi insanlar merak ettiği konuları açıyor ve bilgilenmek isteyenler buradan izlenim elde ediyor. şunuda belirteyim her işyerinde olduğu gibi ve burada da olduğu gibi bazı kendini bilmişler var ama migrostaki her eleman bu şahsiyet gibi değildir.

• burhan61 ; Kendi konunda kendini rezil etmişsin tebrik ederim.Yukarıda zaten gereken cevapları vermişler bize laf kalmamış.Fanboyluğu aşmışsın artık bu kadarına pes , bir şey körü körüne bu kadar savunulmaz.Yalan yanlış bilgilerle burada milleti yanlış yönlendiriyorsun , gidip işe giriyorlar aldıkları para asgari ücret.Ortak mı oldun Migros'a % mi alıyorsun artık amacını ben çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

burhan61 ; Kendi konunda kendini rezil etmişsin tebrik ederim.Yukarıda zaten gereken cevapları vermişler bize laf kalmamış.Fanboyluğu aşmışsın artık bu kadarına pes , bir şey körü körüne bu kadar savunulmaz.Yalan yanlış bilgilerle burada milleti yanlış yönlendiriyorsun , gidip işe giriyorlar aldıkları para asgari ücret.Ortak mı oldun Migros'a % mi alıyorsun artık amacını ben çözemedim.

Konuyu açtığımda bütün migroslarda aynı ücretin verildiğini zannediyordum değişiyormuş ben mmm deyim aga ilk işe giren deneme elemanı asgari ücret alıyor sonra artıyor maaşı full time çalışan 1200 part çalışan 600 lira alıyor bizde aga inanmıyorsan maaş bodrusunu göndereyim sana biz kimseye yalan yanlış bilgi vermeyiz aga rahat ol sen bu kabadayılığına da anlam veremedim sanki donanımhaberin ağası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

quote:

quote:

2 - yol parası 155 tl

selametle

migrosta ham maaş farketmez. bütün migroslarda ham maaş aynıdır. farkeden birşey var ise o da çok cuzi miktarda kalan primlerdir. migrosta ne kadar maaş alığını anlayabilen tek bir insan evladı yoktur. maaşlar bölünerek ödenir ve anlaşılamaz bir bordro vardır.
    ben tek m migrostayım ve bizim migros istanbulun en fazla iş yapan ve her ayda kotasını dolduran bir mağazadır. sanırım arkadaş ayranını fazla kaçırmış olacak ki süt içmemi söylemiş. insanlara aşağılama gibi bir hakkın yok sana öyle bir hakkı kimse vermiyor. öncelikle haddini bileceksin. burası paylaşım sitesi insanlar merak ettiği konuları açıyor ve bilgilenmek isteyenler buradan izlenim elde ediyor. şunuda belirteyim her işyerinde olduğu gibi ve burada da olduğu gibi bazı kendini bilmişler var ama migrostaki her eleman bu şahsiyet gibi değildir.

Adam haklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan61 -- 20 Mart 2015; 15:43:28 >

• üniversite mezunu olup migrosumu hedefliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

üniversite mezunu olup migrosumu hedefliyorsun

dandik bir bölüm okudum üni de aga eğer migrosa girmeseydim yıllarca işsiz gezebilirdim. Migros bana hayatımı verdi bana kariyer sağladı 40 yıl köle gibi çalışacağım onlar için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.