< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7015. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yatar
-
Eğer en azından 200 madame coco'yu vermezlerse kayıt açarım.Ben keriz miyim,1000/200 dururken gidip 1500/150 için alışveriş yapayım..Et olmasaydı gidip iade ederdim.
-
2al 1 iade kampanyasi deodoranttan sonra neyle devam edecek var mı bi liste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Stansfield__2al 1 iade kampanyasi deodoranttan sonra neyle devam edecek var mı bi liste
11-12 Şubat: Deodorant Ürünleri, 1 Litre Zeytinyağlar
13-14 Şubat: Çikolatalar ve Çikolata Kaplamalı Barlar
15-16 Şubat: Ton Balıklar, Şampuanlar
17-18 Şubat: Kağıt Havlular, Islak Mendiller
Tesekkurler
-
Burası değil. Money uygulaması "şife ile kampanya tanımla" kısmından kodlarını gireceksin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rkadaşlar vodafone red 500 e 100 indirim kodunu nasıl kullanıyoruz ?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konuyu bal tartışmasına çevirmeden yorum yapmak istiyorum. Bu Kozan Kooperatif balından aldım. Aynı anda bir akrabadan %100 orijinal olduğunu bildiğim bir bal daha aldım. Kozan balı oda sıcaklığında dondu ama akrabadan aldığım bal buzdolabında dahi donmadı. Tekrar belirteyim, akrabadan aldığım balın %100 orijinal olduğuna eminim.
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bana da sadece 150 kırmızı et yatmış, diğerlerinin yatmamasinin et tbgsi ile alakası yoktur muhtemelen. başka ürün alıp işbirliği moneyleri yatan var mı ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 9 Şubat 2025; 12:45:46 > -
1500 TL üstü ise kırmızı et kampanyası vardı
Dün teslim aldım, 2 al 1 moneyler yattı. Ne po ne de prime yatmadı. Bugün yazdım, kampanya şartlarında yer alan 2 gün içerisinde maddesini yazdı temsilci. Yarına kadar yatmazsa bi daha yazacağım. Tahminim herhangi bir money kampanyasından faydalandiysan bunlar işlemeyecek. Şartlarında diğer kampanyalar ile birleştirilemez yazıyor.
Biliyorum o yattı, diğerlerinin yatmamasinin kırmızı et kampanyasıyla alakası yoktur onu söyledim.
Ya yarın yatar yada geçen ayki gibi hepsini silerler
arkadaşlar ağız bakım ürünlerinde aynı ürünün 2.si %80 indirim kampanyası mağazada geçerli mi?
-
sanala özel yazmıyor,o yüzden geçerlidir
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X