Migros İnternet'ten pnr kodu aldım iki tane. Bu kodları hemen girsem ekleniyor mu üstüne? Gerçi kodun son kullanma tarihi 2025 sonu gözüküyor. Sonra girsem de sorun olmaz diye düşünüyorum. Bir de başka hesaptan alınan pnr kodunu istediğimiz gibi kullanabiliyor muyuz? Bir eşleştirme, kısıtlama var mı yoksa? |
Migros İnternet Ana Konu (15. sayfa)

-
-
BirkanBey Ustam doğru söylüyor bilginize Turkcell Superonline da çok ama çok sıkıntılı bu aralar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ben yukarıda yaşadığım sıkıntıları anlattım. Superonline şu kısımda Migrosnet'ten kötüdür dediğiniz kısım hangisi? Biraz spesifik olun.
21 Aralıkta pnr yüklemişim. 21 Aralığı ve bugünü dahil ederseniz bana tam olarak bugün, 25. günümde paket yükle yoksa internetin kesilir diye mesaj attı Migrosnet 🤡
Başvuru değil, Kurulum tarihi önemli. Paket yüklediğin zaman kurulum tarihinden diğer tarihe atar. Kurulum tarihini Mh den öğrenebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam öyle bir tanımlamışsınki problemi aynı evde ev arkadaşıyız zannettim.. bende problemim verdikleri modemden kaynaklanıyor zannetmiştim modem değiştirme talebinde bulunacaktım... buraya bir süredir bakamadım meğer herkes aynı şeyden şikayetciymiş... modemi kapatıp açmak gerekiyordu sürekli... ilk bağlattığımızda ara sıra yine böyle oluyordu ama bu kadar sık problem olmuyordu tamda dediğiniz gibi akşamları oluyor... şimdi ise çingene bohçasına döndü bağlantı stabilitesi... gerçi bence verdikleri modemlerde sıkıntılı kanal çakışması için kendim elle değiştirmeme rağmen bu sefer komşunun modemi bizim modemin kanalına gelmeye çalışıyor.. birde migros kasiyeri sürekli uzaylı muamelesi yapıyor tane tane çocuğa anlatır gibi ürün barkodu girer gibi giriyoruz dememe rağmen anlayamıyor yada inanmıyorlar böyle bir paket olabileceğinze sıkılmaya başladım ama
-
-
Bende Huawei LG8245X6-50 var. Modem kötü değil de çok kısıtlamışlar. Bir de dpi olayı sıkıntı. Dns'leri zehirlemişler, Migros İnternet ile ilgili bir sorun değil bu direkt olarak da dpi kullanmayan net bağlatmak gerekiyor. Şu an bende aşırı sorun yok ama bir kere Pubg oynayacaktı kardeşim, sunucuya giremedi nedense. Warp açmak gerekiyordu sunucuya bağlanmak için. Bazen hızda sorun olmasa bile sitelere bağlantıda yavaşlık olabiliyor. Speedtest'te tam hızı alıyorum ama siteye giremiyorum, hata veriyor sonra giriyor ya da yavaş giriyor.
-
Aynen sizinki gibi sitelere zaman zaman giriste problem yasaniyor basta girmiyor sonra giriyor sanki merdivenalti imalathanenin kacak cektirdigi interneti kullaniyoruz hissi var kesinlikle fiber olmasina ragmen, bendeki modemde zyxel ex3301, kanal karmaşasi yaratiyor elle mudahale etsemde cozemiyorum, dpi icin baska ne yapabilirim bu modemle asabilecegim yapabilecegim birsey var mi? Siizin kadar detayli bilmiyorum ama en fazla eskiden port acardim adsl modeme yada yönlendirirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynanınİçi -- 15 Ocak 2025; 22:7:38 >
Port açma olsun ise yaramaz dpi aşmak nerdeyse imkansız ya vpn kullanacaksın ya da onların verdiği değil baska bir temiz modem kullanacaksın ama onda da bağlantıyı istesen dahi kolay yapamazsın bir sürü ayarla ki her marka ve modelde farklı oluyor uygun şekilde modidiye etmen gerek dns zaten iptal hicbir şekilde çalışmaz cgnat için statik ip ise yarar ya da modemi nerdeyse her saat akşamları özellikle aç kapa yapacaksın Allah yardımcınız olsun sırf bu yüzden hiçbir zaman isslerin vermiş olduğu modemi kullanmadım Turksat Kablo dahil ya da şöyle özetleyim o modemler perdeli modem tüm ayarları ile oynanmış cihazdir amaç belli çok fazla yazmamak gerek bu konuda en iyisi Turk Telekom en baskını Turkcell Superonline sonra diğer issler gelir kolay gelsin...
Not Komik bir anım vardir Turksat Kablo modem var onla bağlanıyorum hersey perişan sonra bilgisayarcı agbim vardı onun tamamen temizlediği cihazı fabrika ayarlarına dondurdugu modem onunla girdim nete hiz o zamanlar 8 mbps ama internet uçuyor oyle böyle fark değil şoke olmuştum 😁😅🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 15 Ocak 2025; 22:44:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Benim modemde dns giriliyor ama bir işe yaramıyor dns girmek. Dpi büyük sıkıntı. Goodbyedpi, Warp gibi çözümler var ama onları da engellemeye çalışıyor internet sağlayıcılar.
-
Zam gelmiş 450 olmuş. Akşam saatlerinde internet var ama yok. Türkiye’deki şirketler halkı kaldırmayı dolandırmayı misyon haline getirmiştir. Yasa yok denetim yok ceza yok. Yapanın yanına kâr kalıyor. ortalık Ali babamın çiftliğine dönmüş. Herkes tutturduğunu koparıyor. Ülkenin simitçisinden tut dev şirketine kadar herkes sahtekarlık peşinde.
o zaman geçelim başka firmaya nereye geçeceğiz? hepsinde ayrı bir problem
-
İnternet gitti bende. Fiber'de bu kadar sorun olmaması gerekiyor sanki. Bakır hatta vdsl kullanıyorum gibi şu anda. Özür mesajı da bir şey ifade etmiyor eğer sorunu çözemiyorsan.
sanal marketten almaya calısıyorum ama bulamadım. sanal marketten nasıl alınıyor bu karın ağrısı? link flan varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
-
Hocam iki tane satış linki buldum. Hangisini seçeceğinizi bilemiyorum.
https://www.migros.com.tr/aylik-internet-paketi-eski-musteri-p-2cda061
https://www.migros.com.tr/aylik-internet-paketi-yeni-musteri-p-2cda062
Artık kurulumda ücretsiz değil. Kurulum ücretsiz firma kaldı mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanal market üzerinden alan oldu mu? Kod nasıl geliyor?
Ben Migrosnet kullanmadığımdan bilemiyorum hocam. Arkadaşa yardımcı olmak için linki bulmuştum.
Hangi iss nin sitesinden altyapı sorgulayıp alabileceğimiz hıza baksan 80 bit gösteriyor,ama tam abonelik yapıyorsun 2 gün sonra başlıyor 60 a 50 30 mbit e düşmeye resmen adam kandırmaca bu avrupa da bunu yapamazsın herhalde? ama bizde her yerde çakallık dolu müşteri temsilcisine söylediğimizde işte şundan bunda ıvır kıvır bahaneler o zaman neden 80 mbit gösteriyorsun doğru düzgün adam akıllı hizmet veren iss yok ttnet fiyatlar kazık tr de vatandaş çakalların elinde kalıyor.
Şimdi memnun kaldığınız F/P internet söyleyin de geçelim.
-
Migros ev interneti ilk duydum alt yapısı Türk Telekom'dan olduğu kesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X