Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın almaya gideceğim nasipse, hangisini öneriyorsunuz arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    Apikoğlu antrikot kesinlikle. Tabi bulabilirseniz.

• Kasap sucuğu iyi olmuyor ,dağılıyor böyle bi acayip kıyma gibi ?? birde baharatı iyi olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Apikoğlu antrikot kesinlikle. Tabi bulabilirseniz.

dediğiniz kangal olanı değilmi.? bugün 15 gibi istanbul göztepe optimumdaki migrosa gittim kangal olarak sadece 1 tane vardı;) parmak olanlardan boldu. + olarak cumhuriyette hiç kalmamıştı. halkımız ağzının tadını biliyor valla:)
  • Komple sarı etiket olan kangal.

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Kasap sucuğu iyi olmuyor ,dağılıyor böyle bi acayip kıyma gibi ?? birde baharatı iyi olmuyor

Aynen öyle ankara da balıkesir akçayda bir çok defa kasap sucuğu aldık biri hariç diğer hepsi berbat çıktı ful yağ ve sert et parçaları vardı,birdaha zor kasap sucuğu almam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen bilir bir de tokat bez sucuk vardır...
    Ulaşabiene tavsiyemdir.

• sanaldan verdiğim 1.5kg apikoğlu 2.5 g cumhuriyet siparişim sorunsuz eve geldi

hepsini buzdolabının nofrost bolumune attım sorun olmaz umarım

sanala tekrar baktım sucukları kaldırmışlar
  • Toriumda bütün çeşitler mevcut

• Eryaman 5m de bol bol namet ısıl işlem görmüş sucuk var. Biraz da maret var. Diğerleri bitmiş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

quote:

Orijinalden alıntı: redur

quote:

Orijinalden alıntı: ilkayla

Arkadaşlar sucuğuda buzluğa koyabiliyor muyuz etleri koyduğumuz gibi ?

" ve zarını soyup dilimliyor musunuz ? "

Kesinlikle koymayin,zira sucuk baharat ile yogunlastirilmis bir et urunu oldugu icin oda sicakligi veya dolabin normal sogutab yerin de uzun zaman bekleyebilir.

Olaki uzun sure bekledi ve zari sertlesti,kolay soymak icin sucu yaklasik 3 dakika ilik suda bekletin.Sonra zarini soyun.

Buzlukta saklamanin sakincasi varmi peki, nofrostta kuruyor diye buzdolabi posetine koyup, buzluga koyduk.

Posete koymaniza gerek yok,acik bir sekil de normal sogutan bir dolapta muhafaza etmeniz,dogal bagirsaktaki olasi kuflenmenin onune gecer.Poset kuflenmesine neden olabilir.Sucuk esasen dinlendikce yenilebilir bir et urunudur.

• bakanlık gıda konusunda hassas öyle kolay kolay hiç bir firma kendini riske atmaz. içinde şu varmış bu varmış muhabbetine gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GonzalFX7

quote:

Orijinalden alıntı: redur

Kendinizi antrikot sucuk aldim diye kandirmayin 15 yillik kasabim,sunu katiyet ile soyleyebilirim ki hic bir firma antrikottan sucuk yapmaz,yapsa da fiyati su an itibari ile 80 TL den asagi olmaz.

Size antrikot eti diye sattiklari antrikothn kendisi degil,fitil etlerinden olusmaktadir.Antrikotun kendisini pastirma imalatin da kullanmaktadirlar.Antrikot pastirma fiyatini kontrol ederseniz ne demek istedigimi anlarsiniz.

Bu indirim bana supheli geldi,kis aylari etin en yok oldugu aylardir,calistigim firma turkiyenin en buyuk marketlerinden biri ve gecen hafta ete iki defa zam yapti.Hal boyle olunca bu indirime saibeli yaklasiyor insan.

Siz hangi marka veya markalari onerirsiniz ?

Kasap sucuk alırken nelere dikkat etmemiz gerekir sizce ?

Yer: istanbul

Marka konusuna takilmayin hocam bazen en iyi markalar,en buyuk kazigibatabiliyor.Sucukta oncu firma olan cumhuriyet yillarca inek etini kullanip gayette saygin bir marka olusturdu kendisi adina.Bundan yaklasik 5 yil once adamlar resmen dana yerine sigir eti kullandiklarini aleni sekil de,sucuklarinin arkasinda beyan ettiler lakin bu satislarini etkilemedi.

Nacizane size tavsiyem sucuk alirken bagirsagin disin da asiri derece de,asfaltsiz yol misali cikintilar olan halkalari almamanizdir.Zira bu sekil de olan sucuklar en dip etlerin kullanildigi dolayisiyla cabuk bozulan ve niteligini kaybeden etlerden uretilmektedir.Nihayetin de urunun gorseli de kisa zaman da dedigime yakin bir hal almaktadir.

• Farmente namet sucuk kraldir gerisi yalan soyleyen carrefour magaza muduru

• Bende bugün Migros'tan şahin aldım 1kg fakat metrodan aldığım Polonez sucuk tadı vermedi. Kasap sucuğuna gelirsek baharat ve kıvamını tutturamıyorlar kıyma gibi dağılıyor.

• Sucuğu buzluktamı saklayalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markette cumhuriyet ve apikoglunu sömürmüşler,şahin fermente parmak vardı 1 kg aldım çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Sucuğu buzluktamı saklayalım

Ben daima yiyeceğim kadar parçalara ayırıp buzlukta saklarım...Geçen yılki kampanyadan iki parça daha sucuk var buzlukta şu anda...
  • Gece gece yoldan cikardiniz, migros kapanmadan 29.90 liradan 1 kilo sahin fermente aldım.

• Helal belgesi olan varmı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.