Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlamadım sucuğa 29 tl çok fazla değilmi ? biz 15-20 arası bir fiyata alıyoruz şahin sucuğu 10 numara tadı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathless07 -- 6 Şubat 2015; 22:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redur

quote:

Orijinalden alıntı: GonzalFX7

quote:

Orijinalden alıntı: redur

Kendinizi antrikot sucuk aldim diye kandirmayin 15 yillik kasabim,sunu katiyet ile soyleyebilirim ki hic bir firma antrikottan sucuk yapmaz,yapsa da fiyati su an itibari ile 80 TL den asagi olmaz.

Size antrikot eti diye sattiklari antrikothn kendisi degil,fitil etlerinden olusmaktadir.Antrikotun kendisini pastirma imalatin da kullanmaktadirlar.Antrikot pastirma fiyatini kontrol ederseniz ne demek istedigimi anlarsiniz.

Bu indirim bana supheli geldi,kis aylari etin en yok oldugu aylardir,calistigim firma turkiyenin en buyuk marketlerinden biri ve gecen hafta ete iki defa zam yapti.Hal boyle olunca bu indirime saibeli yaklasiyor insan.

Siz hangi marka veya markalari onerirsiniz ?

Kasap sucuk alırken nelere dikkat etmemiz gerekir sizce ?

Yer: istanbul

Marka konusuna takilmayin hocam bazen en iyi markalar,en buyuk kazigibatabiliyor.Sucukta oncu firma olan cumhuriyet yillarca inek etini kullanip gayette saygin bir marka olusturdu kendisi adina.Bundan yaklasik 5 yil once adamlar resmen dana yerine sigir eti kullandiklarini aleni sekil de,sucuklarinin arkasinda beyan ettiler lakin bu satislarini etkilemedi.

Nacizane size tavsiyem sucuk alirken bagirsagin disin da asiri derece de,asfaltsiz yol misali cikintilar olan halkalari almamanizdir.Zira bu sekil de olan sucuklar en dip etlerin kullanildigi dolayisiyla cabuk bozulan ve niteligini kaybeden etlerden uretilmektedir.Nihayetin de urunun gorseli de kisa zaman da dedigime yakin bir hal almaktadir.

Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin. Yillardir bilinen marka olan Coskun sucugu hep tercih etmisimdir. Bugune kadar lezzetinde herhangi bir degisiklik oldugunu farketmedim. Sizin bahsettiginiz Cumhuriyet sucuklarinida favori markalarimizdandir. Yalniz Istanbul/Çapa Saray semtine yolu dusen arkadaslar mutlaka 'Guzel Kasap'a ugramalarini tavsiye ederim. inanilmaz kasap sucuk yapiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen sene afyondan ikbal almıştım onun tadını başka hiç bir sucukdan alamadım. kilosu 40 küsürdü galiba baya pahalıydı ama harbi sucukdu.
  • İsmailin yeri bolu dağı harika sucuk var . tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

sanaldan verdiğim 1.5kg apikoğlu 2.5 g cumhuriyet siparişim sorunsuz eve geldi

hepsini buzdolabının nofrost bolumune attım sorun olmaz umarım

sanala tekrar baktım sucukları kaldırmışlar

Bende sanalmarkette niye bulamıyorum diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öner kazan ne oluyor arkadaşlar ?
  • Sanalmarkete gelir mi acaba bir daha

• Sabah magazada buldugun hepsini aldim cumhuriyet ve coskunlari isteyerek nametleri yokluk icin aldim...yarın da ugruycam apikoğlu ve cumhuriyet gelirse alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 6 Şubat 2015; 22:56:00 >
  • Ulan bu nâsı konu ya. Yarın sabah ilk işim Migros'a gidip kalmışsa cumhuriyet ve apikoğlu dana antrikot sucuk alıcam.

• 2 kg aldım yanında da bir kaç şey aldım 75/15 indirimi de yapmış olduk. Lakin gelen sucuklarin iki paketi de 850 gram civarında geldi. Yan 15 lira indirimi oradan çıkarmış oldular. Size de öyle mi geldi

• Apikoğlu ve namet parmak sucuk depoladım. 🐴🐴

• quote:

Orijinalden alıntı: viskolove

Helal belgesi olan varmı acaba

Hepsi helal sut emmiş danalar

Turkiyede alacagin hicbir et helal değildir.kesimi helal olabilir anca .

Nedeni hayvanlarin coğu besi hayvani yani hapishanede yaşiyorlar.hepsine daha cok et yapsin diye turlu yemlwr yediriyorlar o yemlerin icinde balik unu bile var.dogada balik yakalayan inek varmı .

Helal istiyorsan koyden falan bi sut dana alcaksin buna sadece ot saman yedir diceksin adam buyutecek kesime gelince sana haber vercek.

Malesef durum bu.

Helal kesimle helal et olmaz bence.

• Reyonda son kalan sarı etiketli Apikoğlu'nu alırken şarküteri görevlisinin "satırla kıyılmış iri çekim-fermente" diye önerdiği vakum paketli Polonezin son kalan paketini ilk defa acaba diyerek aldım ama en fazla hoşuma giden o oldu. Denemeyenlere tavsiye ederim.Yarın Cumhuriyet gelirse ikisinden visa kartla stoğa devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkumuz45 -- 6 Şubat 2015; 22:54:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

Maalesef cumhuriyet ve şahinde indirim yok.Geçen sene apikoğlu ve şahin almıştım,apikoğullarını yiyemeyip verdim.Çok ekşi bir tadı vardı,ama şahin süperdi.

Ankara incirlide 1,5 kilo şahin sucuk 33TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın mağazadan teslim almak için sipariş geçtim, şuan sanalmarkete bakıyorum stok yok, yarın beni arayıp stok kalmadı mı diyecekler?
  • Cumhuriyet sahin polonez coskun hepsinden yedim bi apikoglu kalmisti. Bugun aldim taddim hayatmda yedigim en guzel sucuk gram mide bogaz yanmasi yok tadi harika. Artik şaşmam apikoglundan.

• İzmirde yaşayanlar ege tire (ali kasab) sucuğunun ne kadar kaliteli olduğunu bilirler. Bir kusuru var fiyatı çok pahallı.

http://www.egesucuklari.com.tr/?kategori-1-fermente-sucuk
  • Visa kampanyası nedir arkadaşlar?

Bende cumhuriyet ve apikoglu almıştım. Cumhuriyet in son kullanma tariihleri geçmiş dediler. yalancılar.
  • Çağdaş'ta da Cumhuriyet ve Polonez'in kilogram fiyatı 29.90 liraydı. Bir kaç marka daha vardı aynı fiyata.

• Arkadaşlar TANSAŞ'ta da aynı fiyat geçerli. ŞAHİN'in sucuğunu tavsiye ederim. Normalinde fiyatı 40-45TL civarında. Yok satıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.