Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhalif13

quote:

Orijinalden alıntı: inceyol

4 migros gezdim.

florya e5 migros - şahin, cumhuriyet, apikoğlu, coşkun yok...
    sefaköy tepeüstü migros - şahin, cumhuriyet, apikoğlu, coşkun yok...
    airport avm migros - cumhuriyet, coşkun yok... apikoğlu beyaz parmak 4 adet var.
    yenibosna migros - şahin, cumhuriyet, apikoğlu, coşkun yok...

diğer markalardan çok taze (çok ıslak) ve bolca mevcuttu.

yenibosnada şöyle bir durum yaşadım. tam aradıklarım yok diye dönecekken 2 cumhuriyet kangalı peynirlerin arkasına saklanmış gördüm ve şöyle bir diyalog geçti:
    - 2 cumhuriyet kangalı alabilir miyim?
    + onları müşteriye ayırdık
    - hangi müşteriye?
    + mağaza içinde alışveriş yapıyor, birazdan gelir.
    - şansına küssün, ben almak istiyorum
    + ama olmaz, aynısını size yapsak doğru olur mu?
    - alacak olan tarttırıp sepetine atardı zaten, siz tartın onları
    + olmaz, ayıp olur. size yapsak bıdı bıdı
    - arkadaşım sen onları tartıp bana veriyor musun? yoksa vermiyor musun? kısadan onu söyle? (şikayet mod : ON)
    + eee verelim o zaman efendim. başka bir isteğiniz var mı?

ve tüm migroslardaki market görevlileri "tekrar ne zaman gelir?" sorusuna düzgün cevap veremedi. "zor gelir" şeklinde imaları oldu.

Sefakoy den sanal market siparis vermistim. Yarin aksam tek secenek. Buyuk ihtimal gelmiyecek. Starcity de varmi bilen varmi ?

Sabah toriuma gidin aksam arkadaş gitmiş zibil gibiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

4 migros gezdim.

airport avm migros - cumhuriyet, coşkun yok... apikoğlu beyaz parmak 4 adet var.

yenibosnada şöyle bir durum yaşadım. tam aradıklarım yok diye dönecekken 2 cumhuriyet kangalı peynirlerin arkasına saklanmış gördüm ve şöyle bir diyalog geçti:
    - hangi müşteriye?
    - arkadaşım sen onları tartıp bana veriyor musun? yoksa vermiyor musun? kısadan onu söyle? (şikayet mod : ON)

ve tüm migroslardaki market görevlileri "tekrar ne zaman gelir?" sorusuna düzgün cevap veremedi. "zor gelir" şeklinde imaları oldu.

Kapıda ödeme yenibosnadan sipariş vermiştim. Desenize bizim sipariş yalan oldu.

• Hâlâ salam,sosis,sucuk yiyen var.
  • dostlar sucuk kampanyası ne zamana kadar geçerli acaba? ankaradaki migroslarda durum nedir bilenler varsa yardımcı olur mu lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

quote:

4 migros gezdim.

- hangi müşteriye?

Sefakoy den sanal market siparis vermistim. Yarin aksam tek secenek. Buyuk ihtimal gelmiyecek. Starcity de varmi bilen varmi ?

Önceki sayfalarda bir arkadaş starcity de var diye yazmıştı (cumhuriyet için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 7 Şubat 2015; 1:49:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala devam ediyorsa cumhuriyete gömülün

• Magazada teslmat olarak toriumu seçin.Stok fazlasıyla vardı.
  • Sırf bunun için üye oldum babamın adresini verdim ama ortalıkta sucuk yok. Sadece paket sucuklar görünüyor. Manisa'da yok. Babam İzmir'in köyünde adresi oraya verdim ama kiloluk sucuklar satışta yok.
  • Et urunleri markadan yenmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun 4 tane mıgros gezdım hıcbırınde dogru duzgun sucuk yoktu. Kımı magazalarda saklanmıstı urunler. Bır magaza ıcın sıkayet kaydı olusturdum aranıp ozur dıledıler. Ellerınde stok oldugunu boyle bırseyın yasanmasından oturu personelı uyaracaklarını bıldırdıler. Hafta sonu daha cok stok cekceklermıs. Namet magazalarda buluyor sadece cumhurıyet saklanmıs sahın az. Olmayan yerlerde mutlaka danısmadan stok sorun arkadaslar. Sankı yarı yarıya fıyatı dusurmus gıbı mıgroslarda bedava kuponla verıyolarmıs bır tavır var anlayamadım ?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Birkaç soru sormak istiyorum

Sanalmarket.com hem zaman kazandırıyor hem ucuz olabiliyor, hem siz taşımıyorsunuz

Sanal marketi seviyormusunuz? Türkiye de pek yaygın değil online süpermarket ama yurtdışında çok fazla yaygın

Ne düşünüyorsunuz? N11 ilk çıkışı gibi, bir süpermarket sitesi kuponlar dağıtsa, heryere reklamlar verse, marka olur mu dersiniz?
    Selamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Arkadaşlar merhaba,
    Birkaç soru sormak istiyorum

Sanalmarket.com hem zaman kazandırıyor hem ucuz olabiliyor, hem siz taşımıyorsunuz

Sanal marketi seviyormusunuz? Türkiye de pek yaygın değil online süpermarket ama yurtdışında çok fazla yaygın

Ne düşünüyorsunuz? N11 ilk çıkışı gibi, bir süpermarket sitesi kuponlar dağıtsa, heryere reklamlar verse, marka olur mu dersiniz?
    Selamlar

Süpermarket sitesi açmayı düşünüyorsunuz sanırım. Oldukça riskli bir iş, gıda genelde yükte ağır, pahada hafif oluyor ve kargo şirketleri ile çalışmalarda gıda sağlığı ve taşıma maliyeti sıkıntı yaratıyor. Sadece toplu alımlarda kazanabiliyorsunuz fakat süpermarket ürünlerinden bebek bezi hariç neredeyse hiç bir şey toplu alınmıyor. N11 ve hb'ye bakarsanız en çok bebek bezi satılıyor.

Migros gibi dar alanda verilen hizmette kendi araçlarınızı kullanabiliyorsunuz ve o zaman kazanç sağlanabiliyor. Misal migros benim evime 2-3km, taş çatlasın 2 lira yakar araç fakat adamlar 5 lira taşıma ücreti istiyor. Sattığı üründen elde ettiği kazanç harici bir de yoldan kazanç sağlıyor. Tabi siparişleri dağıtan elemanın maaşını da hesaba katmak lazım, gerçi asgari ücret baz alınırsa sipariş başı 1 lira bile kalsa günde 30-40 kadar sipariş maaşı karşılar ki Migros'un sisteminde tahminime göre günde minimum 50 sipariş teslim ediliyordur.

• Sanalmarkette sucuklari kaldirmislar

• Ankara'da fermente kangal sucuk nerede var. Sanalmarket'te yok.

• Hatay Dörtyol migros da sadece gurme fermente vardı bende 2kg acili 1kg acisiz ile deneyeyim dedim, ilginc olan baska hiçbir marka olmadığı gibi cumhuriyet sorduğum da artık cumhuriyet satmıyoruz dediler.
    (acisiz olan biraz daha kuru ama acili olan baya yaş sucuk)

• Sanalmarkete girer mi arkadaşlar tekrar

• Sucuk reklami bile sitede popi oluyor yav

• Yerimizi alalım cumhuriyet için.

• cumhuriyet yok deyip iptal ettiler
    indirim çekide yandı

• Sabah 10 da eryaman 5m migrosa bol miktarda sari apikoglu geldi ...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.