Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: rush10

apikoğlu ve şahin aldım. kayseri 5m mağazadan teslim. sanal marketten sipariş vermiştim. şimdi faturayı inceledim 5 lira da nakit ödemem gerekiyormuş kilo fazla çıkmış ama bişey demediler.bugün gidip ödeyeceğim. apikoğlu sarı bildiğimiz alıştığımız şahin ve beğendik sucuklarına benzemiyor. ben sevmedim şahsen

Kredi kartından çekecekler o miktarı...

Kredi kartından nasıl çekecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apikoğlu almıştım. Beyaz etiketli. Beğenmedik. Gittim coşkunla değiştirdim.

• Coskunlar sucugu cok begendik.Eger Apikoglu sari etiket coskundan da iyiyse onunda pesine duserim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

quote:

apikoğlu ve şahin aldım. kayseri 5m mağazadan teslim. sanal marketten sipariş vermiştim. şimdi faturayı inceledim 5 lira da nakit ödemem gerekiyormuş kilo fazla çıkmış ama bişey demediler.bugün gidip ödeyeceğim. apikoğlu sarı bildiğimiz alıştığımız şahin ve beğendik sucuklarına benzemiyor. ben sevmedim şahsen

O cekilen rakai iptal edip yeniden çekim yapiyorlar. İslemler gec yansiyor iki defa cekim yapilmis gibi gozukuyor kredi karti bekleyen islemlere baktiginizfa gorursunuz. Bu sekilde islem yaptiklarinda kredi kartim eksiye dustugu icin biliyorum uzun arastirmalar tartismalar sonucunda sistemin boyle isledigini ogrendim o yuden bankamatik kabul etmiyorlar rakami degistiremedikleri icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskenderce -- 7 Şubat 2015; 13:54:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

quote:

Bekleyin görürsünüz...
    Bakın hala provizyon da bekliyor alışverişler...
    Gecen 26.80 tutan alışverişim 27.7 olarak cekildi kredi kartından..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar Apikoğlu beyaz etiketli aldım ancak henuz denemedim.

Genel olarak memnuniyet durumu nasıl ? Iyi degilse iade edeceğim.

Tesekkurler...

• boombip kullanıcısına yanıt
    ankamall migrosta cumhuriyet yok, hemen hemen diğer hepsi var, apikoğlu sarı etiketli olan ve şahin aldım ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Arkadaslar Apikoğlu beyaz etiketli aldım ancak henuz denemedim.

Tesekkurler...

Biz memnun kalmadık ve iade ettik.

• Hep Apikoğlu filan demişiz ama geçen senelerde onla alakalı haberler çıkmıştı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan incelemelerde içerisinde kanatlı hayvan etine mi ne rastgelinmiş.

quote:

Apikoğlu hatları ayırdı Geçtiğimiz aylarda Apikoğlu firmasının yüzde 100 dana eti sucuklarında kanatlı etine (tavuk veya hindi) rastlandığı açıklanmıştı. Bunun üzerine harekete geçen Apikoğlu, üretim hatlarını tamamen ayıracağını belirtmiş, “15 Mayıs 2012 tarihinden sonra binde bir dahi karışım olmayacağını kamuoyuna taahhüt ediyoruz” demişti. Bakanlığın önceki gün yaptığı açıklamada da Pınar Et’in ‘uzun soyulmuş sosis ürününde’ kanatlı eti bulunduğu belirtilirken, Pınar Et, “Hiçbir ürünümüzde taklit ve tağşiş olarak nitelendirilebilecek bir durum sözkonusu değildir” açıklamasında bulundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Tesekkurler...

Eyvallah hocam.

Sanırım iyi olanı sarı etiketli olanlarmis.

Bir an gaza gelip etikete dikkat etmedim.

Tesekkur ederim. Sanırım ben de iade edicem.

Parmak Apikoğlu fermente sucuğu denedim tuzlu geldi acikcasi. Bakalim Kısmen tüketilmiş olanı iade alıyorlarsa onu da iade edebilirim,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Tesekkurler...

Eyvallah hocam.

Sanırım iyi olanı sarı etiketli olanlarmis.

Bir an gaza gelip etikete dikkat etmedim.

Tesekkur ederim. Sanırım ben de iade edicem.

Parmak Apikoğlu fermente sucuğu denedim tuzlu geldi acikcasi. Bakalim Kısmen tüketilmiş olanı iade alıyorlarsa onu da iade edebilirim,

Aynen. Bizde tuzlu geldiği için iade ettik.

• Manisada olan arkadaşlar için 5m migrosta sarı etiketli apikoğlu şahin Erşan gurme hepsinden vardı cumhuriyet hariç 3kangal apik 2kangal şahin aldım

• Dün ADANA SULAR dan 2 kg Cumhuriyet ve ADANA GAZİPAŞA dan 1 kg Cumhuriyet aldım...
    ADANA YENİ VİLAYET (Valilik) te zaten Cumhuriyet yoktu...
    Bu 3 markete Cumhuriyet için uğramayınız...
  • Apikoğlu süper ya ,bir ara 400gr olan 370gr fiyatına olan indirimli ürünleri geliyordu migrosa şimdi bulamıyorum.

• Bursa Nilüferde Cumhuriyet ve Apikoglu haric diğerleri su an var.Şahin ve Namet vardı mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Arkadaşlar merhaba,
    Birkaç soru sormak istiyorum

Sanalmarket.com hem zaman kazandırıyor hem ucuz olabiliyor, hem siz taşımıyorsunuz

Sanal marketi seviyormusunuz? Türkiye de pek yaygın değil online süpermarket ama yurtdışında çok fazla yaygın

Ne düşünüyorsunuz? N11 ilk çıkışı gibi, bir süpermarket sitesi kuponlar dağıtsa, heryere reklamlar verse, marka olur mu dersiniz?
    Selamlar

Süpermarket sitesi açmayı düşünüyorsunuz sanırım. Oldukça riskli bir iş, gıda genelde yükte ağır, pahada hafif oluyor ve kargo şirketleri ile çalışmalarda gıda sağlığı ve taşıma maliyeti sıkıntı yaratıyor. Sadece toplu alımlarda kazanabiliyorsunuz fakat süpermarket ürünlerinden bebek bezi hariç neredeyse hiç bir şey toplu alınmıyor. N11 ve hb'ye bakarsanız en çok bebek bezi satılıyor.

Migros gibi dar alanda verilen hizmette kendi araçlarınızı kullanabiliyorsunuz ve o zaman kazanç sağlanabiliyor. Misal migros benim evime 2-3km, taş çatlasın 2 lira yakar araç fakat adamlar 5 lira taşıma ücreti istiyor. Sattığı üründen elde ettiği kazanç harici bir de yoldan kazanç sağlıyor. Tabi siparişleri dağıtan elemanın maaşını da hesaba katmak lazım, gerçi asgari ücret baz alınırsa sipariş başı 1 lira bile kalsa günde 30-40 kadar sipariş maaşı karşılar ki Migros'un sisteminde tahminime göre günde minimum 50 sipariş teslim ediliyordur.

Çok teşekkürler hocam bilgiler için

Kendi lojistiğimi sağlamayı planlıyorum
    Yani; ilaç ecza deposu; nasıl araçları ile 4 1 eczaneye ilaç dağıtıyorsa, istanbulun her ilçesinde depo açıp, ilk aşama da her depo da 2'şer araç koyup; siparişleri hemen teslim ile dağıtmasını planlıyorum,

Ama online süpermarket kültürü gelişmemiş Tr de.Araştırmaya devam edeceğim.
    Kredi kartları ile en çok satın alma ve en çok kredi kartı kullanımı;
    1) süpermarket
    2) akaryakıt istasyonları

Bu fırsatı, bu pazarı iyi değerlendirmeliyiz. Bu 2 sektör, 2009 krizinde en az etkilenen sektörlerden

Tekrar sağolun

Düşünce güzel ama çok maliyetli ve riskli bir yatırım. Çeşit çok fazla olmalı, insanlar her istediği markayı bulabilmeli, bu çeşitliliği Migros bile sağlayamadığı için mağazalardan teslimat yapıyor. Yani değıdan değil mağazadan teslimat. Aynı zamanda fiyat çok önemli, BİM, ŞOK A101 gibi sürekli ucuz marketler var her sokakta. Fiyatları cazip olmalı ki sizden istesinler. Bunları sağlarsanız olur ama çok büyük bir tatırım ve kadro gerekir.

• Bu aldıgımız sucukları dondurucuda ne sartlarda saklayabılırız bılen varmı arkadaslar ? Sucuklar cok yas kurutupmu atalım yoksa aldıgımız gıbımı saklama kosulları hakkında bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkan__

Bu aldıgımız sucukları dondurucuda ne sartlarda saklayabılırız bılen varmı arkadaslar ? Sucuklar cok yas kurutupmu atalım yoksa aldıgımız gıbımı saklama kosulları hakkında bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım

Bu saklama yöntemini bende merak ediyorum, buzlukta mı normal soğutucu da mı saklamak lazım.
  • hangi markaları önerirsiniz?
    cumhuriyet sepete ekleniyor gibi ama iptal edildi diyenler olmuş.
  • arkadaşlar elinde olan varsa. 50/15 çekten bende alabilir miyim
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.