Şimdi Ara

migros money kartini istanbul kart ile eslestir kaydet 25 tl alisverise 10 money kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
5
Favori
1.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • link ekleyemedim migros money kartini istanbul kart ile eslestir kaydet 25 tl alisverise 10 money kazan facebook migros turkiye sayfasinda denk geldim. ilk defa konu aciyorum ya da acamiyorum
    duzeltme link icin buyrunhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4918980874843040&id=235697936504714

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araftayim -- 27 Aralık 2020; 0:44:1 >

• Bu nasıl link hocam migros money kartini istanbul kart ile eslestir kaydet 25 tl alisverise 10 money kazan 

Link resmen 25 ver 10 daha ver diye bağırıyor migros money kartini istanbul kart ile eslestir kaydet 25 tl alisverise 10 money kazan 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 26 Aralık 2020; 3:37:51 >
  • Korktum irkildim linke tiklarsam baya biseyler giderdiye
  • secovaleo S kullanıcısına yanıt
    link yok 😄
  • Facebookta benim de karşıma çıkmıştı. Size kampanya kodu veriyor ve kodu migros uygulamasında ilgili yere yazıyorsunuz. Migros uygulamasının kodu kabul etmesi için money kart ile istanbul kartın eleştirilmesi gerekiyor. Eşleştirme yapmazsanız kodu kabul etmiyor. Daha önce eşleştirme yaptıysanız kodu kabul eder mi bilmiyorum. Facebookta migrosun sayfasına baktım ama gönderiyi bulamadım.

migros money kartini istanbul kart ile eslestir kaydet 25 tl alisverise 10 money kazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 26 Aralık 2020; 11:41:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takipte kalalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsatlar imha timi olarak link bekliyoruz migros money kartini istanbul kart ile eslestir kaydet 25 tl alisverise 10 money kazan 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesaj gönderdim.link geldi üyelik bir türlü olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercioz

mesaj gönderdim.link geldi üyelik bir türlü olmuyor.

üyelik için İstanbul kart numarasını girmeniz gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • girdim telefon no başına 0 koyma yazıyor zaten sıfır yok

• X2 money döneminde kaydetmek çok daha karlı oluyor, 10 money için eşleştirmeye değmez bence
  • cngzsnl57 kullanıcısına yanıt
    ama 6 ocak a kadar demiş kampanya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S20FE S kullanıcısına yanıt
    Tamam işte, kart eşleştirmeye gerek yok dedim o yüzden, örnek x2 money dönem 2 kartla 150 200 arası money kazanımım olmuştu ilk eşleştirdiğimde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.