Ovvv bayagi fazlaymis yaa. Moneye attigim parayi baska sekilde donusturmek yerine altin vs mi cevirsem dedim fakat 90tl fark fazlaymis tesekkurler |
Migros - MoneyPay Fırsatları (102. sayfa)
-
-
Haber vermeden kafalarına göre 2. Seviye olan hesabımı standart yapmışlar. Kasada yükleme yapamayınca kasiyer kalan yükleme limitini söyleyince kafama dank etti. Kimlik onaylama da hata veriyor
Gün geçtikçe koyun pisliğine dönüyor iş. bizimle koç yumurtası geçiyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malesef oyle oto boka bildirim yollayan moneypay bu kadar önemli seyde yollamiyor ve hadi biz isi biliyoruz az cok baskalari neden yuklememenin sebebini bile anlamayabilir. Daha da beteri kasada calisanlarda bilmiyor, la musterilerin basina geldikce insan ogrenirde -hesabi tekrar onayli hale getirince limitler aciliyor der daha...
Birde onaylatmayi da adam gibi yapamiyorlar. Iphone 13 ten yapmaya calismistim olmadi, samsungla olmadi,oppo yla yapinca olmustu. Baska telefon varda arkadas telefon olmasida yetmiyor bunu yapmak için nfc desteklide telefon olacak bunlari yapmak için. Kredi karti acmak daha kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biyometrik fotoğraf okunamadı diyip duruyor, bu adımı geçemedim.
Tekrar tekrar deneyin. Sonra kendiliğinden onaylıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah belalarını versin ne diyeyim, çöp
-
Moneypay artık benim içinde çöp
Hazır limit ile alışveriş yapın ödemesini 1 hafta içinde yapın, yaptığınız tutar kadar %6 moneypara kazanın kampanyasına katıldım
Maalesef yatmadı mail ile iletişime geçtim ilgili kampanyanın resmini attım detayları ekledim gelen cevap ;
Kullanım yapmış olduğunuz hazır limit işleminiz hizmet bedeli ücretsiz kampanyası ile kullanmış olduğunuz işlem olarak görüntülenmektedir.
Hizmet bedeli ödemesi yapılmadığını görüntülemekteyiz.
Saygılarımızla,
MoneyPay
Sövmek isteyen sövebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyaksx -- 24 Mart 2024; 19:6:41 >
kullanmayın arkadaşlar yani sizde hastasınız çöp oldu ama halen yakasını bırakmıyorsunuz
Hocam ben de henüz onaylayamadım. Ksaiyerlerin zaten hiç haberleri yok. Sağolsun eleman 3. Denemede yükleme limitiniz bitmiş deyince şu limite noldu diye girip bakınca farkettim
Bilidirim mail vs yollamaması tam bir rezalet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 25 Mart 2024; 5:10:0 >
Dediğiniz gibi tekrar deneyince birkaç defa, oldu. Teşekkür ederim
Migros kasadan yüklenip hesaba geçmeyen yükleme için o kadar mail atıp aradım ama bunlar hala yüklemiyor. Bankalar birliğine mi yoksa başka bir kuruma mi yazmak lazım?
Hocam todev e yazabilirsin ben twiter uzerinden ve yonetim gruplarina mail atarak 2 gunde almistim
Başına gelmişti. Kredi kartına charge back yaptılar. Paranın gelmesi üç ay sürmüştü.quote:
Orijinalden alıntı: outofnick
Migros kasadan yüklenip hesaba geçmeyen yükleme için o kadar mail atıp aradım ama bunlar hala yüklemiyor. Bankalar birliğine mi yoksa başka bir kuruma mi yazmak lazım?
Bugün doğrulanmış hesabıma 2 den fazla yükleme yapamadım.Anlik bir sıkıntı mı oldu yoksa günlük yüklemeye sınır mı geldi?
Son bir ay içinde yapmadiysaniz hesabı kontrol edin. Geçen ay daha önceden doğrulanmış hesaplar tekrar onaysıza düşmüştü.
Yok onu biliyorum doğrulama yapmama rağmen 2 tane yaptırdı.Siz 2 den fazla yapabildiniz mi bugün hocam?Bende anlık bir hata da olmuş olabilir,yeni kısıtlama getirmiş de olabilirler.Sadece bugun 2 den fazla yapabilen var mı diye merak ettim
İkiden fazla yaptım
Tmmdır bende bir hata olmuş ozaman
Doğrulanmış hesapların tekrar doğrulanmamışa neden döndüğü konusunda bilgi edinen oldu mu?
-
Mevzuat değişikliği dedi mh
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X