< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros - MoneyPay Fırsatları (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben 1 hafta önce yapmıştım sayaçta ikiside onaylanmıştı ama gelmedi. Acaba 16'sı sondu, 18'inde falan mı tanımlanacak
-
Gelmiş olması lazım hocam bir kayıt oluşturun bence, ben de geçen hafta yaptım iki alışverişi, bir gün sonra yatmıştı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ilkini 15 inde diğerini 16 sında yaptım. Bugün 24 Money gelmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiziki karta yükleme seçiliyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam onu seçince fiziki olarak kartın barkodunu mu okutuyor kasada.
Evet hocam
-
Ben 2 hafta evvel moneypay ile alışveriş yapmıştım (masterpass 50 tl indirimi için) ancak 150'ye 30 tl iade gelmedi. Birde arkadaş davetiyesini de yaptım oda gelmedi. Bu konuda sorun yaşayan & yaşamayan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 3 Mart 2022; 16:51:21 > -
159 tl migros sanal marketten alışveriş yaptım money pay 30 tl hediye gelmedi aradım çamura yatıyorlar
2 sinide vermediler çamura yatıyorlar
2 hafta önce yapmış olduğum alışverişin bir tanesine iade gelmedi? Bu sorunu yaşayan oldumu daha önce, bu ön ödemeli kartlar hep sorunlu ya. Aynı tutarda 2 Migros alışverişim oldu biri iade biri değildi, hesapta iade görünmüyor..
-
arkadaşlar migros ana konusu kapandı mı? bir de migros'un sunduğu "stokları bitiriyoruz" ürünlerinin tamamını görebileceğimiz bir link var mı? teşekkür ederim
iade almadıysanız mail atın ısrar edin sonra iade ederler
-
Attım dün ama bu hiç etik değil, hesaptaki para aklımda değildi ama hesapladım tek tek açık çıktı, birde iade görünmüyor zaten geçmişte, ya haberim olmasaydı araya gidecekti, bundan sonra her alışveriş sonrası tutarı not alacağım
-
peşine düştüm aldım bazen sistem gormuyor
-
Merhaba arkadaşlar. Sanal market siparişi olustururken money pay ile odeme sectim odemeyi cekti fakat siparis olusmadi daha önce başına gelen var mi boyle bisey
Hadi yine iyisiniz :)
• Kampanya 15.02.2022- 31.03.2022 tarihleri arasında geçerlidir.
• Kampanya kapsamında, Masterpass’e kayıtlı Mastercard ve Maestro logolu Paycell kartınızla Migros mobil uygulamasında Migros sanal market’te yapacağınız 200TL ve üzeri alışverişlerde anında 50TL indirim uygulanacaktır.
• Her müşteri kampanyadan 3 kez yaralanabilir.
• Migros A.Ş ve Mastercard herhangi bir ön bildirimde bulunmaksızın, kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Indirim aninda, sepette, odeme onayi vermeden dusuyor diye anliyorum. Lakin sepette 50 dusmuyor. Ben mi yanlis anladim? Daha sonradan 50 lira paycelle mi yatiyor, bilgisi olan var miydi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X