< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros tan yapılan işlemin 1 tanesini bugun saymadi yatmadi genelde fiş almam masanin uzerine koyardi fisi. Bugunki elime fisi verdigi için aldim. Cikmadan mobil. Uyg. Baktim 200tl yansımamis. M. H. ni aradim sonra fisi email gonderdim bakalim ne zaman yatacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 1 Mayıs 2022; 20:22:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tesekkurler, peki fisi almadim ve göndermeseydim yine yatarmiydi yarina? Sistem sonradan yatiriyor mu yoksa kaynarsa kayniyor mu. (tekrar magazadan fişi isteyip gondermek haric) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet ona da dikkat ediyorum moneypay i basladigindan beri çok uzun süredir kullaniyorum ama para geçmemesi ilk defa oldu, geçmeyince geri döndüm sordum ilk 4tl yi aldimi diye sordum onu alinca geçtiği için. Bakalim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 7 Kasım 2022; 23:44:16 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Artık her kampanya yapılmaz hocam. 250 x 2 ye 20 veya 25 veren kampanyalar ruhuna fatiha. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |