Migros'a 10 tane kartla gelen görgüsüzler gördüm. Ben de birden fazla yükleme yaptığım oldu ama kimseyi bekletmedim. Gittim tekrar sıraya girdiğim oldu mesela. |
Migros - MoneyPay Fırsatları (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynen hocam👍quote:
Orijinalden alıntı: shutterbugMigros'a 10 tane kartla gelen görgüsüzler gördüm.
Ben de birden fazla yükleme yaptığım oldu ama kimseyi bekletmedim. Gittim tekrar sıraya girdiğim oldu mesela.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbir sıkıntı yok. 4 TL yerine 7.5 TL ödeyince birşey olmaz. Bu devirde halen mükemmel ötesi bir kart Moneypay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bize spor oluyordu işte markete git gel. artık o da kalmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
birçoğumuz böyle yaptık ama sıra oluyor diye komisyonu artırmadılar. bankalar baskı yaptı muhtemelen. ee kendileri bilir.
banka neden baskı yapar orasını da anlamak zor. bu işten banka para kazanıyor migros yükleme başına komisyon alıyor.
herkes mutlu bakarsan. işin içinde başka şeyler var muhtemelen
-
muhtemelen migros da zararda, çünkü gıda satışı yapmıyor.
ne alakası var konuyla ?
-
evet ama bu fiyat güncellemesinin bununla ilgisi yok. ayrıca hizmet alıyor ve bedel ödüyor insanlar. ister 15 olsun ister 115 olsun. buna çözümü migros düşünmeli. ki potansiyeli çok yüksek mağazalarında bile 2 kişi ile çalıştıklarını biliyoruz. müşteri sorunsalı değil bu kısacası bence
-
Arkadaşlar kasada money paye para yüklenip de hesaba geçmeyen ne yapabilir? Yeğenim yükleme yapmış ama money pay hesabında para gözükmüyor?
bugün yükleme yapayım diye gittiğimde moneypay'e kartla yüklemede fiyat güncellemesi bilgisi aldım. hatırladığım kadarıyla;
750ye 15tl
500e 10tl
300 tl kalktı dendi
250ye 7,5 tl olmuş.
50, 100 ve 150 ise 4tl den 5tl olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reevesdonanim -- 15 Kasım 2022; 9:59:30 > -
Ertesi sabah gelmedi mi bakiye?
-
Hayır kızcağız 1 haftadır bekliyor money pay topu migros a atıyor migros money pay e kasada sorun olmuş işlem askıda kalmış kasada fazla çıkmamış falan diyorlarmış en son Çarşamba günü cumaya kadar gelir demişler ama halen gelmedi diyorduquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugErtesi sabah gelmedi mi bakiye?
Alınan dekont ile destek kısmına da e-posta atıldı yani?
-
Attı ilk günü attı kayıt açmışlar ama halen sonuç yokquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugAlınan dekont ile destek kısmına da e-posta atıldı yani?
Hocam hem migrosu hem de moneypayi ısrarla aramaktan başka çare yok.Kasada hata olmuş büyük ihtimal ama gün sonunda kasada fazla da gözükmez çünkü migros sadece komisyonu görür,mal satışi falan olmadığı için.Bende de hata oldu buna benzer 4 ayda alabildim.Hergün arayip sinirimi attım bunlara,rahatladım.En son başka boyutlara gidiyordu ama yatırdılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam o da her gün arıyor şikayet vara yazıyor falan başka yapacak bir şey yok gibi görünüyorquote:
Orijinalden alıntı: Fatih KARAHANHocam hem migrosu hem de moneypayi ısrarla aramaktan başka çare yok.Kasada hata olmuş büyük ihtimal ama gün sonunda kasada fazla da gözükmez çünkü migros sadece komisyonu görür,mal satışi falan olmadığı için.Bende de hata oldu buna benzer 4 ayda alabildim.Hergün arayip sinirimi attım bunlara,rahatladım.En son başka boyutlara gidiyordu ama yatırdılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X