< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros - MoneyPay Fırsatları (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yazın bana da öyle olmuştu. Sistemsel hata. Hatta yüklediğim tutarlar moneypay e geçmedi. Müşteri hizmetlerine kayıt açtım. İlgili bedeller iade edildi. Yükleme yaptığım kredi kartı na.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam neyseki bende sorun olmadı şu anda yeğenim sorun yaşıyor kızcağız neredeyse 1 aydır parasını geri alamadı kayıt üstüne kayıt açtırdı sonuç yok en son ısrarımla ve buradaki arkadaşın denemesi ile chargeback açtı bekliyor halenquote:
Orijinalden alıntı: tbskvk55Yazın bana da öyle olmuştu. Sistemsel hata. Hatta yüklediğim tutarlar moneypay e geçmedi. Müşteri hizmetlerine kayıt açtım. İlgili bedeller iade edildi. Yükleme yaptığım kredi kartı na.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam zamanında ana konuyu kapatma sebebim buydu. Yazın bir gün özel mesajım patlayacak gibiydi kimsenin geçmemiş param kesinlikle kimseye yatırmadı harcama itirazı kabul olmazsa tüketici hakem heyetine (bddk veya tödeb'e değil) fişin resmi ve süreci anlatan şekilde başvurabilirsiniz.
Bu arada yeğeninize söylmeyin siz ama harcama itirazları genelde reddediliyor :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 1 Aralık 2022; 22:51:16 > -
Ya hocam en son şey dedi bana başkasına yollamışlar parayı falan money pay aramış demiş siz başkasına atmışsınız bizlik birşey yok migrosu arayın migrosu aramış onlar da 3 gün bekleyin demiş bence söyleyeyim de beklemeden direkt thh ye başvursunquote:
Orijinalden alıntı: caseonHocam zamanında ana konuyu kapatma sebebim buydu. Yazın bir gün özel mesajım patlayacak gibiydi kimsenin geçmemiş param kesinlikle kimseye yatırmadı harcama itirazı kabul olmazsa tüketici hakem heyetine (bddk veya tödeb'e değil) fişin resmi ve süreci anlatan şekilde başvurabilirsiniz.
Bu arada yeğeninize söylmeyin siz ama harcama itirazları genelde reddediliyor :(
Moneypay kampanyası için ilk kez moneypay indirip üye oldum.Cüzdana kredi kartından 500 tl yükledim.Kampanyada hazır limit kullanarak 300 tl harca 50 tl iade al deniyor.Ben cüzdana yüklediğim para ile sanal marketten alışveriş yapacaktım.Bu durumda 50 tl yüklemesi sıkıntı olurmu.Hazır limit ile uğraşmak istemiyorum.Kimlik doğrulaması falan istiyor.Müşteri hizmetlerini aradım ama meşguller.Bilgisi olan cevap yazabilir mi.
-
Kampanyada öyle diyorsa Hazır Limit’ten harcaman lazım. Colendi Hazır Limit. İkinci seviye onaylı olman gerekli. Onaylattın mı, limitin kaç?
Hazır limiti kullanmak için ikinci seviye onaylı olmasına gerek yok yalnız 👍quote:
Orijinalden alıntı: VenomstrKampanyada öyle diyorsa Hazır Limit’ten harcaman lazım. Colendi Hazır Limit. İkinci seviye onaylı olman gerekli. Onaylattın mı, limitin kaç?
300 TL’yi aşabiliyor mıydu öyle? Bazen 250 TL limit veriyordu diye hatırlıyorum.
Anneme ilk 500 vermişti doğrulamayı çok sonra yaptı sonra kendiliğinden 2500 e yükseldi benim de doğrulama yapmadan önce 500 dü sonra 700 ya da 750 sonra da 4000 e yükseldi ama şunu biliyorum 2. seviye doğrulama yapmadan da hazır limit kullanılabiliyorquote:
Orijinalden alıntı: Venomstr300 TL’yi aşabiliyor mıydu öyle? Bazen 250 TL limit veriyordu diye hatırlıyorum.
Ben 250 TL limiti olan da görmüştüm, o yüzden sordum. Kampanya eğer tek seferde 300 TL harcama ise limite takılabilir diye. İkinci seviye onaylama işi de baya kanser bir olay bu arada. Fişin resmini atıyorsun, otomatik reddediyorlardı. Mail göndererek falan, zor bela halletmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Aralık 2022; 12:33:47 >
Bizde sorun olmamıştı hatta annemin 1 saat içinde onaylanmıştı benimki de (ben çıktığı ilk zamanları üye olduğum için) 2 gün sürmüştü ama hazır limit hemen artmıyor benim daha 2 ay önce 4000 oldu ondan önce 700 idiquote:
Orijinalden alıntı: VenomstrBen 250 TL limiti olan da görmüştüm, o yüzden sordum. Kampanya eğer tek seferde 300 TL harcama ise limite takılabilir diye. İkinci seviye onaylama işi de baya kanser bir olay bu arada. Fişin resmini atıyorsun, otomatik reddediyorlardı. Mail göndererek falan, zor bela halletmiştim.
Benim tahminim Migros’un eski üyesiysen ve geçmiş alışverişlerin çoksa güzel limit veriyor. Yeni sıfırdan Migros hesabıysa düşükten başlıyor.
Olabilir hazır limitte işin içine kredi puanı ve kredili ürün kulllanma geçmişi vs de girdiği için düşükten başlatıp sonradan limiti yükseltebilirquote:
Orijinalden alıntı: VenomstrBenim tahminim Migros’un eski üyesiysen ve geçmiş alışverişlerin çoksa güzel limit veriyor. Yeni sıfırdan Migros hesabıysa düşükten başlıyor.
Limit 2500 tl yazıyordu.Kimlik doğrulaması yaptım.Selfie baya uğraştırdı ama sonunda kabul etti.İnceleyip bilgi vereceklermiş.
-
Doğrulama yapmadan hazır limit kullanılıyormuydu.Amaç kampanyadan yararlanmaktı zaten.
-
1. Seviye hesaplar da hazır limiti kullanabiliyorquote:
Orijinalden alıntı: gokhan1964Doğrulama yapmadan hazır limit kullanılıyormuydu.Amaç kampanyadan yararlanmaktı zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 2 Aralık 2022; 12:58:53 >
İkinci seviye doğrulamada para yükleme-çekme limitleri artıyor. Hem de IBAN’a transfer edebilme özelliği açılıyor.
Hazir limiti 150 vermiş bende üstünü tamamladim, kullanamadim ahahah :) hazir limit nasil yükselcek acaba
hazır limiti seçince doğrudan kimlik doğrulama adımına yönlendiriyor uygulama. ben bunu ikinci seviye olarak düşündüm pardon.
iki dakikada onaylandı hazır limit, 50 tl de hemen yüklendi. ama nerde nasıl kullanacağım bilmiyorum şu an. olmadı migrosa uğrar kasada kullanırız herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 2 Aralık 2022; 14:34:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X