< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros - MoneyPay Fırsatları (22. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
250-500-750
-
Tekrar 300 tl yuklenmesi icin mail falan atsak dikkate alırlar mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
300 tl neden bu kadar önemli. ben 1 aydir kullaniyorumda bilmedigimden soruyorum?
300 e 9 TL komisyon vereceğine 500 yükle 10 TL. ver. Fazla yüklemek çoğu zaman işe yarıyor.
-
moneypay e npara dan para yükledim. Bu parayı ücretsiz sonradan taksitlendirebiliyormuyuz?
-
Hesap onaylı olsa komisyonsuz bakiye yükleme limiti 1000 liradan fazla oluyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet 1000/5 yaptım galiba en son
-
bugün moneypay e yaptığım 3-5 yükleme ve fişlerini almam sonrası eve geldiğimde uyglamaya gireyim dedim şifreyi girergirmez Bilgi balonu çıktı "Kullanıcı kaydı iptal edilmiştir". m. temsilcisi bir sorun görünmüyor dedi ekran görüntülü mail attık. 2-3 hafta önceki Migrostan Mpay uygulaması ile 2000 lira harcamaya 200 iadesi de 2 hesabımıza da yatmayınca kayıt açmak zorunda kalmıştım 2-3 gün önce. Param'ın Vodafonepay e dönüşmeyeceğine adım gibi eminim de bir yoğunluk var sanırım. Milletimiz baya baya kampanya kovalıyor diye gözlemliyorum sanki. Ondan olmalı. Bir de bir cümle temel analiz yapayım alt paragrafa.
Galiba hem param hem migrosungünde birden fazla yüklemeye bakışı stresli. Bu stres yüzünden yükleme sistemini kolaylaştırmaya motive olamıyorlar ve heralde kolaya kaçıp yükleme komisyonunu artırma yoluna gittiler. Halbu ki çek şunu günde 3 yükleme sınırına, koy ekrana bi mpay tuşu, herkeste kart var zaten bırak nakiti direk komistyonla beraber gönder ortak posa ver 1 fiş olsun bitsin. ne gerek var o kadar seçime sanal karttı,money clubtı, çok mu zor böyle bi sistem kurmak. hem migros ve param hem biz için yaşam kolaylaşır. haksızmıyım.
-
hayir. yine komisyonsuz max 1000 tl
-
Bende de aynı durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar merhaba, moneypay e bonusla yükleme yapabilir miyim acaba?
hayır
iyzico kullanın
-
İyzico ya yüklenen puanı çekebilir miyiz hocam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyzico da word,bonus puanlar görünüyor ama hesaba yatıramıyorum benzer hatayı alanlar var mı ? talep oluşturdum kendileride çözemediler, alternatif puanları kullanabileceğimiz bankacılık uygulamalar var mı ?
-
Bugün World puan yükledim sorun yoktu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler, o zaman benim üyelik ile alakalı bir durum var.
-
iyzico nedir acaba? baktım ama tam algılayamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X