Şimdi Ara

Migros - MoneyPay Fırsatları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.139
Cevap
203
Favori
256.694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moneypay PTT ve Halkbank ATM çekim ücreti %0.5 yazıyor ama,
    PTT ATM sinden çekerken 1000 TL 30 TL, 100tl ye 3 TL işlem ücreti çıkıyor ekrana, buda %3 komisyona geliyor.
    Başka deneyen oldu mu birde halkbank ATM sini deneyeceğim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param müşteri hizmetlerine fiş resimlerini attığınız halde yüklenmiyorsa büyük geçmiş olsun, 2 aya yakın bekledim.

Yükleme yaptığım mağazanın müdür/müdür yardımcısı, Migros genel merkeze veya muhasebe departmanına bendeki fişlerin resimlerini, param'dan gelen yanıtları, kendi kasalarındaki fişlerde de yüklemenin gerçekleştiğine dair bilgiyi, tutarın kredi kartımdan çekildiğine dair görüntüyü vs. içeren bir mail attı ancak buna rağmen haftalarca bekledim, sonunda yüklendi.

• Mehmet Emin 101 M kullanıcısına yanıt

Diğer ATM lerde aynı gibi %3 ile 5 arası komisyon, hele ziraat atm sı 1000 TL ye 55 TL masraf kesecek bankanız diye ekran düştü.

• Chargeback açın bankanız ile iletişime geçip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, MoneyPay Hazır Limit borcumuzu 30 gün ertelersek kredi notumuz olumsuz etkilenir mi?

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Neden 10 kart? Sebebi ne ki?

• Marketten yüklenen bakiyelerde 30 gün valör var. Valörden önce çekme komisyonu ( Tutar x Valöre Kalan Gün Sayısı x 0,03 / 30 ) ile hesaplanıyor. 100 tl için 3 tl oluyor haliyle. Ptt'den çekerken sadece bu komisyon alınıyor. Diğer atm'lerden çekerken bunun üstüne para çekme komisyonu biniyor. (Para çekerken param kendi lehine olacak şekilde bu komisyonu hesaplıyor. Örneğin bugün 100 tl yüklediniz, aklınıza da 30 gün önce yüklediğiniz 100 tl geldi, onun valörü doldu, komisyonsuz çekeyim dediniz. Param öncelikle yeni yüklenen paradan çekmeye çalışıyor ve 3 tl komisyon çıkartıyor size. Komisyonsuz çekmek için son yüklemeden sonra 30 gün boyunca hiç bir yükleme yapmamak gerekiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 21 Kasım 2022; 15:1:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ilginç bir durum oldu migros kasadan Money Pay yüklemesi yapayım dedim 250 çıkmadı eski tutar olan 300 çıktı her neyse 300 yükledim normalde ya eski tutar olan 4 TL ya da yeni tutar olan 7.5 TL çıkması gerekirken 0 TL çıktı ve komisyonsuz olarak 2 kez 300 TL yükleme yaptım kasiyer bile şaşırdı sonra nakite komisyon çıkıyor ama kredi ve banka kartında çıkmıyor demez mi? Acaba artık komisyon alınmayacak mı yoksa kampanya vs mi vardı bilmiyorum

• Aynısını yaşadım hocam. Sistemsel hata olduğunu düşünüyorum, keşke ücretsiz yapsalar ama.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biraz önce bende yükledim ama öyle bir durum olmadı 🤔

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: django1608

Aynısını yaşadım hocam. Sistemsel hata olduğunu düşünüyorum, keşke ücretsiz yapsalar ama.
    Şaşırdım açıkçası aynen keşke ücretsiz olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

Biraz önce bende yükledim ama öyle bir durum olmadı 🤔
    Sizde çıktığına göre üstteki arkadaşın dediği gibi sistemsel hata olmuş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: İsmail D.

Bu mesaj silindi.
    Acaba yine bir değişiklik mı yapılacak yoksa sistemsel hata mı vardı? Ancak bu ay bir yükleme yapıldığı zaman belli olur gibi

• Hocam moneypay bakiye yükleme her migrosta oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: androidmakaleniz

Hocam moneypay bakiye yükleme her migrosta oluyor mu?
    Oluyor neden olmasın?

• Moneypay üzerinde migros tan yükle tıkladığımda para yükleme kodunun altında yükleyebileceğiniz yakın migroslar diyor bizim burdaki migros orda görünmediği için sordum.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: androidmakaleniz

Moneypay üzerinde migros tan yükle tıkladığımda para yükleme kodunun altında yükleyebileceğiniz yakın migroslar diyor bizim burdaki migros orda görünmediği için sordum.
    Teşekkürler.
    Hocam fiziki kartın var mı? Var ise sadece kasiyere Money Pay yüklemesi yapmak istiyorum deyip kartı uzatmanız yeterli

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.