Şimdi Ara

Migros Sanal Market Çöz merkezi Çözümsüzlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta cumartesi günü Migros sanal marketten gündelik ihtiyaçlar doğrultusunda alış veriş yaptım.Alis veriş esnasında Bein connect in 1 aylık lig maçları smart TV paketine denk geldim.Hadi dedim bugünkü GS maçını ve derbiyi evde izleyeyim onu da ekledim siparişe. Sipariş geldi fakat bein connecte ait hiç bir şey yok.Migrosun sitesine girdim bilgi fişinde kod gonderilecegi ve ayrıca mail ve SMS yolu ile de iletilecegi yazıyor. Fakat hiç bir kanaldan kod gelmedi.Mac başlayacak aradım migros MH yi, kayıt açıyorum, acil olarak belirtiyorum en hızlı şekilde dönecekler dedi.Bekledim dönen yok Gs maçı ilk yarı bitti.bir daha aradım MH yi bu seferki arkadaş ilgi birim ile görüşeceğim dedi biraz bekletti.O da aynı sekilde görüştüm mail ve SMS ile gönderiyorlar dedi ama yok.C.tesi bitti GS maçı da geçti.Hadi dedim derbiye kadar gönderirler.

Pazar gündüz aradım,yine aynı cevap.Derbiye 1 saat kala aradım yine aynı cevap.Baktim olmayacak başka bir platformdan aynı paketi aldim kod anında geldi. Migrosu tekrar aradım kod falan istemiyorum para iadesini yapın .Kodu başka yerden aldım.Tamam kayıt açıyoruz dediler her Zaman ki gibi.

Pazartesi ses yok,yine ben aradım yine aynı cevap çözüm merkezî incelemede dönecek.

Salı günü ses yok aradım aynı cevap
    Çarşamba yine aynı
    Perşembe aradılar kodu verelim.Dedim dalgamı geçiyorsunuz.Pazar günü belirttim koda ihtiyaç kalmadı iade yapın dedik.Tekrar kayıt açtılar.
    Cuma ses yok
    Ve bugün cumartesi tam 1 hafta oldu ,ve yine ses yok.Koskoca migrosun çözüm merkezinin 1 haftadır çözemediği konu.149 TL'lik teslim etmedikleri ürünü iade edecekler.bu kadar basit.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEPTETEB [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.