Şimdi Ara

MİGROS ta sadece 11 Ocak Çarşamba günü tüm moneyler 2 kat fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
29
Favori
20.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan çok ekmek yedik, küçük bir katkı da bizden olsun.
    Kampanya 1 günlük sadece 11 Ocak Çarşamba geçerli.

• guzelmış
  • kampanya güzel, teşekkürler.
  • Merhaba,

Perwoll stoklamak için güzel fırsat.%50 indirim olmuş oluyor.Fırsat için teşekkür ediyorum.
  • Arkadaş sabah sabah moralimi bozdun, daha dün gece 20:30 civarı 2 tane persil 7 kg alıp 10TL kazandım diye seviniyordum, sabah bunu okuyunca 10Tl zarardayım hissine kapıldım

Cahillik mutluluktur!
  • Mesaj atip katildim gelen mesajda 10 tl lik meyve sebze alimina 1 money hediye bilgisi dondu ne yani ben simdi deterjandan yararlanirsam 20 tl kazanamayacak miyim

Edit: yanlis mesaj atmisim pardon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 6 Ocak 2017; 8:23:42 >
  • Money kampanyalarında bir dönemde 2 kere kazanç sağlanabilir. Yani bir dahaki 40/10 'u da yapabilirsin ve 20M kazanırsın.
  • deterjan alacaktık bu kampanya iyi oldu. haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • sabahtan tüm reyonlar boşalır gibi sanki.
  • Tüm moneylerini 2 kat değerli harcama kampanyası olsa efsane olurdu
  • Güzelmiş.
  • yumuşatıcılar deterjan grubuna girer mi?
  • Arkadaşlar bu kampanya tum turkiye genelinde gecerli degil mi yani adana mersin gibi kurtulus gunune ozel bir kampanya degil insallah

Bu katalog bos derken bir atak geldi migrostan ellerimi olusturuyorum ne oluyo bana ya
  • sanalmarket geçerli mi acaba? şartlarda yazıyor mu? okuyabildiklerimde yazmıyor böyle bir şartta...
  • Sanalmarket siparişlerinde sıkıntı çıkar mı acaba, siparişi 11 ocakta vericez ama teslimat yani fatura ertesi gün oluşursa, o açıdan düşündüm, keza Tbg'lerde hep sorun oluyor gün sarkması
  • bence sanalmarket yapıp risk almaya deymez.
    eksik ürün kampanyayı kaçırtır.
  • Deterjan iyi, diğerleri iş görmez.
  • takip
  • arkadaşlar tek money clup kartla sadece 20 tl money mi kazanılıyor çamaşır deterjanından. Mesela ben 200 tllik çamaşır deterjanı alsam 100 tl money mi kazanacağım? yoksa her 40 tllik alışveriş için bir adet money kart mı gerekli?
  • deterjan kombosu ne var?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.