Şimdi Ara

miilet lütfen cevap verin kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar MF-3 sıram 4782 dokuz eylül tıp geçen sene 4320 ile kapamış. artan kontenları düşünürsek buranın gelme ihtimali nedir sizce lütfen cevap verin, cevaplarınızı bekliyorum

• hiç fikri olan yok mu millet ya :S
  • Mutlaka yaz. 4800 lerde olacak diye tahmin ediliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizliozne -- 2 Temmuz 2013; 12:31:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr_SHA kullanıcısına yanıt
    %80 gelir gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizliozne

Mutlaka yaz. 4800 lerde olacak diye tahmin ediliyor..

hocam dokuz eylül o kdar düşer mi ki ne diyosunuz?
  • bence tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_SHA

arkadaşlar MF-3 sıram 4782 dokuz eylül tıp geçen sene 4320 ile kapamış. artan kontenları düşünürsek buranın gelme ihtimali nedir sizce lütfen cevap verin, cevaplarınızı bekliyorum

KARDEŞİM BENCE 1000 SIRA ÖNDEN YAZMAYA BAŞLA KESİN GELİR BENCE BOŞUNA KENDİNİ ÜZME HELAL OLSUN 4.5 K SIRALAMAN VAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dogrutercih.com/ozel-dosyalar-2013/
    Sitesine gir oradan bu yıl olsbilecek suralamaları veriyor. Zaten tıp kontenjanları çok fırladı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak_kah

quote:

Orijinalden alıntı: Dr_SHA

arkadaşlar MF-3 sıram 4782 dokuz eylül tıp geçen sene 4320 ile kapamış. artan kontenları düşünürsek buranın gelme ihtimali nedir sizce lütfen cevap verin, cevaplarınızı bekliyorum

KARDEŞİM BENCE 1000 SIRA ÖNDEN YAZMAYA BAŞLA KESİN GELİR BENCE BOŞUNA KENDİNİ ÜZME HELAL OLSUN 4.5 K SIRALAMAN VAR

çok sağolun hocam 1.ege 2.dokuz eylül 3.akdeniz yazıcam işte hocam bakalım bekleyip görücez inşallah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.