Arkadaşlar mikado md106 ile ilgili kullanıcı yorumları ve sorunları buradan yazalım. Ben şahsen ses kalitesinden ve ses yüksekliğinden oldukça memnunum. Hifi olması sesi oldukça berrak ve canlı çıkmasını sağlıyor. Usb den şarkı çalması da çok önemli bir özellik. Ancak bu alet şarkı seçiyor :)). Çaldığınız mp3 ün kaliteli olması gerekiyor. Kalitesiz mp3 lerde sorun çıkarabiliyor atlayabiliyor. ve de taktığınız flash belleğin biraz kaliteli olması da önemli. Sade ve güzel bir duruşu var. Ben tavsiye ediyorum almaya düşünenlere.
Özellikleri:
- USB Flash bellek , SD/Micro SD kart dan mp3 çalabilme ve FM Radio Desteği - Dijital ekran göstergesi - Hİ-Fİ çizgili özgür tasarımı kullanmak müziği gerçek doğal bir sese dönüştürür. - Özgür ses karışımı ile ayar devamı olanağı, profesyonel kareoke oluşturur. - Özgün el yapımı kutusu ve ürünle uyum sağlaması hoş bir yenilik getiriyor - Uzaktan kumanda ve VFD dinamik görüntü imkanı - Dokunmatik tuş yapısı ile süper kullanım.
Woofer : 6.5""x1 Çıkış Gücü : 25Wx2 Frekans aralığı : 48Hz-20kHz Direnç. : 4 ohm S/N : 73dB Güç tedarik : AC220V/ 50-60 Hz
[simage] [/simage]
Arkadaşlar hiç kullanan yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kullanmadım fakat satış sitelerindeki özellikler akıllara zarar :)
- Hİ-Fİ çizgili özgür tasarımı kullanmak müziği gerçek doğal bir sese dönüştürür. - Özgür ses karışımı ile ayar devamı olanağı, profesyonel kareoke oluşturur. - Özgün el yapımı kutusu ve ürünle uyum sağlaması hoş bir yenilik getiriyor.
Ben kullandım 1 sene kadar. Mükemmel ötesi bir ses ve bass konfigirasonu var. Yazın satmak zorunda kalmıştım az bi meblaya sattım. Şu anda sıfırını tekrar arıyorum doğru paraya. Ben ne kadara aldıgımı ve sattıgımı biliyorum. Elinde sıfırı olan gmailime mesaj atabilir yada forum üzerinden iletişim kurabiliriz. gmailim : muhammed.ciftkaya@gmail .com (boşluğu silin) iyi forumlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme