Şimdi Ara

MİKRO SİMDEN -- NANO SIM -- Kesme İşlemi (Turkcell)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yapan birileri varmı? Resmi kendim çektim, sol tarafta Turkcell Mikro Sim (Kurumsal), sağ tarafta Vodafone Nano sim (Bireysel) Ben çiplerinde bir alaka kuramadım.

Hiç Turkcell mikro sim kart kesip başarılı olan var mıdır? İzlediği adımlar nedir?

Not: Gidip Nano sim al diyenler olacaktır ama bu hemen olacak bi iş değil, hat şirket üzerine olduğundan bir sürü prosedürler gerekiyor.

MİKRO SİMDEN -- NANO SIM -- Kesme İşlemi (Turkcell)

• avea micro simimi kestirdim nano sim boyutunda şuan sorunsuz kullanıyorum
  • http://en.paperblog.com/how-to-convert-micro-sim-to-nano-sim-for-iphone-5-314887/

Şuradaki pdf yi indirip yazdırın, bu işlemi yaparak iki kart kestim. İkisi de sorunsuz. Merak etme dostum, bugüne kadar kesip de çalışmayan görmedim. Microlar çok kolay nano oluyor. Sadece kartı ters tutmandan dolayı yanlış yerden kesme yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Aralık 2012; 18:57:51 >
  • Teşekkür ederim, Turkcell ile denediniz mi? Bana çiplerin şekli birbirinden farklı geldiği için garip geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Teşekkür ederim, Turkcell ile denediniz mi? Bana çiplerin şekli birbirinden farklı geldiği için garip geldi.

Evet, ikisi de Turkcell'di.
  • Ben denedim maalesef çalıştıramadım hat ne yazık ki öldü. Turkcell bayisine gidip 12,5 TL karşılığı yeni nano sim kart çıkarttım.
  • Eve gidince bir deneyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Teşekkür ederim, Turkcell ile denediniz mi? Bana çiplerin şekli birbirinden farklı geldiği için garip geldi.

Evet, ikisi de Turkcell'di.

Hocam sana çok teşekkür ederim, belirttiğin gibi yaptım, oldu, sorunsuzca kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.