Şimdi Ara

mikro sinüsektomi(kıl dönmesi) ameliyatı olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mikro sinüsektomi(kıl dönmesi) ameliyatı olan var mı ve önereceğiniz doktor var mı ailem güvenmiyor böyle şeylere bana aşırı derecede düşkünler lütfen bir doktor fln önerin İstanbul anadolu yakasında.(lütfen ana konu var vb demeyin daha çok dikkat çeksin diye yaptım 4 5 güne ameliyat var klasik o yüzden 4-5 ay iyleşmeyi beklemek istemiyorum lütfen)

• Yumruk kadar oyuk olusacak kardes gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte olmasın diye uğraşıyorum annemlerin eski kafalarına bişiler sokmak :(
  • Fenol yöntemini araştır.
  • Bennde de kıl dönmesi var salı günü hastaneye yatacagim çarşamba günü ameliyat olacak persembe günü de taburcu olurum. Normal ameliyat olacak bayram'a kadar iyilesirsin dedi doktor.

• dikişlidir büyük ihtimal flap tır galiba devletteysen yoksa mikrodur bi sor benimkiler açık yaptırmaya çalışıyolar 4-5 ay delik kalcak abi yha doktor tavsiyesi tel numarası varsa fln verebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverthehedgeho -- 27 Haziran 2015; 19:21:03 >
  • silverthehedgeho S kullanıcısına yanıt
    Doktor ameliyat hakkında pek bilgi vermedi acikcasi. Antalya kumluca Devlet hastanesinde genel cerrah mevlut alyamac yapacak ameliyatımi. İyi bir doktora benziyor salı günü detaylıca konuşacağız doktorla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun eti ameliyatı olan var mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.