Şimdi Ara

Mikrofon + Akustik Gitar + Amfi Kombinasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 yıldır elektro akustik gitar çalıyorum. Önümüzdeki ay umarım yeni bir gitar alacağım. Zamanında alıp kullanmadığım bir elektrogitar amfim var (marshall mg10). Bu amfiden akustik gitar amfisi kadar olmasa da iyi bir ses alıyorum akustik gitarımı bağlayınca. Ev için bir mikrofon almak istiyorum. Bu sayede sessiz ortam gerekmeyecek, kendimi yırtmadan çalıp söyleyebileceğim bir ortam oluşturmak istiyorum. Şimdi elimde şöyle bir kombinasyon olacak planıma göre; marshall mg10 amfi, takamine gj72ce elektro akustik gitar, ve 60-70 tl fiyatlarında evde beni idare edebilecek bir dinamik mikrofon. Bu 3lü ile istediğimi yapabilir miyim, yaparsam nasıl yaparım.

mikrofonu aux in ile amfiye jack ile gitarı da birbirine bu düzeneğe bağlayarak bir amfiden çift ses alsam çok kötü olur mu, olur diyorsanız mikrofonu jack ile amfiye bağlamam mümkün mü (gitardan çıplak ses alsam nasıl olur)?, veya hoparlör alıp ekstradan mikrofonu hoparlorlere bağlayıp amfi ile gitarı birbirine mi bağlayayım. böyle bir şeyi denemiş veya dinlemiş olan arkadaşlar varsa bana tavsiye verebilir misiniz? nasıl yapsam fiyat performans açısından en mantıklısı olur?

• Upp bende ayni şeyi merak ediyorum etiketleyerek cevaplarsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar amfisine kulaklık
    4 yıl önce açıldı
    ibanez grg170dx ve amfi yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.