Şimdi Ara

Mikrofon ve Jack ı birbirine nasıl bağlayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Mikrofon ve Jack ı birbirine nasıl bağlayabilirim?
    Arkadaşlar mikrofon kablosu ile jack kablosunu birbirine nasıl bağlayabilirim mikrofonda kırmızı ve sarı iki tane küçük kablo var jack kablosunda ise kırmızı,sarı,mavi ve yeşil 4 tane küçük kablo var bunun bağlantısını nasıl yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: TRakulaTR

Mikrofon ve Jack ı birbirine nasıl bağlayabilirim?
    Arkadaşlar mikrofon kablosu ile jack kablosunu birbirine nasıl bağlayabilirim mikrofonda kırmızı ve sarı iki tane küçük kablo var jack kablosunda ise kırmızı,sarı,mavi ve yeşil 4 tane küçük kablo var bunun bağlantısını nasıl yapabilirim?

yok öyle bir şey arada devreyi beseleyen bir anfi bir receiver bir mixer olamdan ben mikrofonun acık ucunu hoparlorun acık ucuna bağlayım diye bişi yok.

• Anfi var ama bunlar daha öncedende böyleydi hoparlör demiyorum bak mikrofon diyorum
  • Mikrofon mono mu ? .
    En kolay yolu . cihaza jakı takınız , mic volumu hafifçe açınız . renkli kablolara parmağınızı tek tek değdiriniz . gürültü aldınız renkteki kablo Mono veya 2 kablo stereo canlı uçtur . kablonun içinde örgülü kablo varsa şasedir . örgülü kablo yoksa diğer renkteki kablolar ses vermeyen kablolar şasedir . mikrofonun kablolarını bu kablolara bağlayacaksınız .
    umarım anlaşılabilir yazmışımdır
  • @el yaptım hocam yorumun için sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.