Şimdi Ara

Mikrofonu algılamıyor (yeşil dalgalanma olmuyor) w10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, böyle bir sorunu daha önce forumda bulamadım o yüzden yeni konu açmak zorunda kaldım...
    (markası 20111 elvii masa mikrofonu) Mikrofonu algılamıyor (yeşil dalgalanma olmuyor) w10

Sorun şu: Hani ses efektindeki kayıttan yürüt sekmesinde hoparlörün sağ tarafında müzik çalarken yeşil ses dalgalanması yapar ya mikrofonda ise ses kaydedicisinden kaydedince dalgalanma olmuyor
    yani sesi algılamıyor arkadaşlar. Mikrofona bağırarak kaydetmeye çalıştım ve kaydettim sonra sesi %100 yaptım azıcık ses geldi
    Hoparlöre sağ tıklayıp ses efektine bastıktan sonra kayıt sekmesine girince mikrofonun üzerinde yeşil tik var.
    Varsayılan aygıt olarak da işaretledim
    Realtek high definition audio driver da yüklü.Saatlerce dolandım uğraştım yapamadım moralim bozuldu..
    Ayarlarımın bir kısmının görüntüsünü aşağıdaki gibi yaptım başka ne yapmam gerekiyor
    Mikrofonun sağ tarafında yeşil dalgalanma olmuyor, sanırım algılamıyor şimdiden yardım edenlere çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207samed207 -- 3 Mayıs 2016; 23:02:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.