Şimdi Ara

MİLANGAZ LPG yi nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
21.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MİLANGAZ LPG genelde bulunduğu ilde diğerlerinden 10-12 kuruş daha ucuz.
    peki kalite ve temizlikte güvenilirmi? uzun süredir kullananlardan cevap bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

MİLANGAZ LPG Hakkında Bilgiler

MİLANGAZ, Türkiye'nin önde gelen LPG ve otogaz tedarikçilerinden biridir. Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle güvenilir ve kaliteli ürünler sunmaktadır.

MİLANGAZ LPG Kalitesi

MİLANGAZ LPG, yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilir. Avrupa normlarına uygunluğu belgelenmiştir. LPG'leri, araçlarda yüksek performans ve verimli yakıt tüketimi sağlamak için özel olarak formüle edilmiştir.

MİLANGAZ Otogaz

MİLANGAZ, otogaz olarak da bilinen LPG'yi araçlara güç sağlamak için kullanmaktadır. Otogaz, benzin ve dizel yakıtlara göre daha çevre dostu ve ekonomik bir alternatiftir. MİLANGAZ otogaz, son teknoloji tesislerde üretilmekte ve araç uyumluluğu test edilmektedir.

MİLANGAZ LPG ve Otogaz Nereden Temin Edilir?

MİLANGAZ LPG ve otogaz ürünlerini Türkiye genelindeki bayilerinden temin edebilirsiniz. Sitenize en yakın bayiyi MİLANGAZ'ın web sitesinden bulabilirsiniz.

MİLANGAZ LPG ve Otogazın Avantajları

• Yüksek kalite ve güvenilirlik
    • Avrupa standartlarına uygunluk
    • Yüksek performans ve verimli yakıt tüketimi
    • Çevre dostu ve ekonomik bir alternatif
    • Geniş bayi ağı
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: asbengu

MİLANGAZ LPG genelde bulunduğu ilde diğerlerinden 10-12 kuruş daha ucuz.
    peki kalite ve temizlikte güvenilirmi? uzun süredir kullananlardan cevap bekliyorum.

İyi biliriz :)

Cezair gazı satar ve bu gaz doğalgaz dan elde edilme olduğu için Petrolden üretilen gaza göre daha temiz ve daha verimlidir. İçinde olefin ve parafin miktarı düşüktür,
    Güvenle alabilirsiniz.
  • quote:

Dört yıldır favorim hem ucuz hem kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2A MAVİDENİZLER

quote:

Dört yıldır favorim hem ucuz hem kaliteli
    Faruk ustam dediyse, iş bitmiştir.
    güvenle alalım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Cezair gazı satar ve bu gaz doğalgaz dan elde edilme olduğu için Petrolden üretilen gaza göre daha temiz ve daha verimlidir. İçinde olefin ve parafin miktarı düşüktür,
    Güvenle alabilirsiniz.

Orası öyle Faruk Abi ama çoğu otogaz yerine dökmegaz satıyor onu ne yapcaz
    Denetim mekanizması yok,şikayet edebileceğiniz bir Allah kulu bulmak mümkün değil.
    Açıkcası ben zerre kadar güvenmiyorum firmaya,ne olduğu bilinen istasyonlardan tabi ki alınabilir ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

quote:

Güvenle alabilirsiniz.

Denetim mekanizması yok,şikayet edebileceğiniz bir Allah kulu bulmak mümkün değil.
    Açıkcası ben zerre kadar güvenmiyorum firmaya,ne olduğu bilinen istasyonlardan tabi ki alınabilir ama.

Nasıl anladın onu
    Aynı dolum tesisinden 4 tanker aynı anda dolum yapar,
    Tankerin birisi farklı ötv ile otogaza gider,
    Diğeri farklı ötv ile seramik üretimine gider,
    Diğeri farklı ötv ile 5 tane ayrı yerdeki tavuk çiftliğine gider,
    Sonuncusu ise farklı ötv ile mutfak tüpü dolum tesislerine xxx firmaya gider.
    Bunları nasıl ayırt ettiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 15 Mayıs 2012; 16:41:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güvenle alabilirsiniz.

Nasıl anladın onu
    Aynı dolum tesisinden 4 tanker aynı anda dolum yapar,
    Tankerin birisi farklı ötv ile otogaza gider,
    Diğeri farklı ötv ile seramik üretimine gider,
    Diğeri farklı ötv ile 5 tane ayrı yerdeki tavuk çiftliğine gider,
    Sonuncusu ise farklı ötv ile mutfak tüpü dolum tesislerine xxx firmaya gider.
    Bunları nasıl ayırt ettiniz ?

Alıntıları Göster
    Nasıl yani,dökmegazla otogazın arasında hiç fark yok mu ? Diğer firmalarda da yani ?
    Bunu böyle bilmiyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi LPG/GAZ Nerede?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Nasıl yani,dökmegazla otogazın arasında hiç fark yok mu ? Diğer firmalarda da yani ?
    Bunu böyle bilmiyordum

Sadece mutfakta kullanılacak gazın içerisine koku karıştırılır, başka fark yoktur
  • Propan-bütan oranlarının farklı olması da mı yalan yani :) Valla aklım ermedi bu işe :) aygazdan başka otomobil kullanımı için üretilen gaz yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Propan-bütan oranlarının farklı olması da mı yalan yani :) Valla aklım ermedi bu işe :) aygazdan başka otomobil kullanımı için üretilen gaz yok mu ?
    Hazır konu açılmış iken ve tecrübeli ustalarımız burada iken;

BRC hangi gazları öneriyor?
    ustalarımız hangi gazları öneriyor?

Bu katkı muhabbeti nedir Aygaz ve Shell katkılı ve bir müddet sonra enjektörleri tıkıyor v.s.

Detaylı bir açıklama yazarsanız sevinirim. Eminim cevabı merak eden başka arkadaşlar da vardır.

Sözün kısası İlk üçe hangi gazları koyalım?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Propan-bütan oranlarının farklı olması da mı yalan yani :) Valla aklım ermedi bu işe :) aygazdan başka otomobil kullanımı için üretilen gaz yok mu ?

Konu farklı yerlere kaydırılmasın lütfen,
    Bütan propan karışımını belirlenen yasalar dahilinde herkes kendisi ayarlayabilir.
    İthalatcı firmalar Aynı tankerler üzerinde bütanı ve propanı ayrı küreler üzerinde naklederler ve rafinerilerine pompalarken karışımı (Mix'i) ayarlarlar.
    Bu her firmaya göre değiştiği gibi her ülkenin iklim koşullarına göre de değişir.

Uluslar arası nakliyat LPG olarak yapılmıyor. Bütan ve Propan karıştıktan sonra LPG oluyor.
    (Küçük firmalar büyük firmalardan yakıt temin ederken LPG olarak naklediyor)

Küçük firmaların rafinerilerinde Otogaz küresi olmadığı için kokulu gazı otogaz olarak satabiliyorlar bunda yasal bir engelleme yok.
    Hatta bu ÖTV farkı saçmalığı yüzünden tavuk çiftliği için lpg alıp otogazda satanlarda olabiliyor bu yüzden kokulu otogazlar var piyasada. Buda başka bir gerçek.
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Bu katkı muhabbeti nedir Aygaz ve Shell katkılı ve bir müddet sonra enjektörleri tıkıyor v.s.

Detaylı bir açıklama yazarsanız sevinirim. Eminim cevabı merak eden başka arkadaşlar da vardır.

Sevgili webcin,

Konu başlığında merak edilen bir konu vardı bende soruya yanıt verdim.
    Konuyu BRC nin önerdiği ustanın söylediği noktasına getirmemek lazım.

Ben işyerlerimin ikisindede montaj yaptığım müşterilerime PO-KART veriyorum ve niye önerdiğimide anlatıyorum. Ve pogaz da cezair gazı satıyor,

Bu bir çalışma birlikteliğidir, birkaç yıl önce BP gaz ile anlaşmıştık, gelecek yıllarda xxx gaz ile anlaşma yapabiliriz, bizim anlaştığımız firma iyidir diğerleri kötüdür noktasına getirmeyelim konuyu. Bizler yetişkin insanlarız.

Katkı konusuna gelince bu konudada ilgili yıllarda en çok yanıtı ben verdim ve Aygaz yetkilileri ile 4 kez özel toplantılar yaptım. Sonuçta Zamanın yöneticileri konunun hassasiyetine yakışır nezaket ve yaklaşımlar göstererek biz dönüşümcüleri dinledi ve gerekli dozaj ayarlamaları hasas makinalarla daha da dikkatli yapılarak son haline getirildi, şuan satılmakta olan gazlar içerisinde önerilmeyecek gaz yoktur ve bu konuda bir sıralama yapmam yanlış olur.

Lütfen, bu başlık altında Milangaz sorulmuştur sadece bunun üzerine konuşulmalıdır.

Ciddi ve büyük firmaların yatırımları, çalışmaları, çalışanları burada masaya yatırılacak basit konular değildir. Konuya hasasiyet göstereceğinizi umuyorum.
    saygılar.

• quote:

quote:

Sevgili webcin,

Konu başlığında merak edilen bir konu vardı bende soruya yanıt verdim.
    Konuyu BRC nin önerdiği ustanın söylediği noktasına getirmemek lazım.

Ben işyerlerimin ikisindede montaj yaptığım müşterilerime PO-KART veriyorum ve niye önerdiğimide anlatıyorum. Ve pogaz da cezair gazı satıyor,

Bu bir çalışma birlikteliğidir, birkaç yıl önce BP gaz ile anlaşmıştık, gelecek yıllarda xxx gaz ile anlaşma yapabiliriz, bizim anlaştığımız firma iyidir diğerleri kötüdür noktasına getirmeyelim konuyu. Bizler yetişkin insanlarız.

Katkı konusuna gelince bu konudada ilgili yıllarda en çok yanıtı ben verdim ve Aygaz yetkilileri ile 4 kez özel toplantılar yaptım. Sonuçta Zamanın yöneticileri konunun hassasiyetine yakışır nezaket ve yaklaşımlar göstererek biz dönüşümcüleri dinledi ve gerekli dozaj ayarlamaları hasas makinalarla daha da dikkatli yapılarak son haline getirildi, şuan satılmakta olan gazlar içerisinde önerilmeyecek gaz yoktur ve bu konuda bir sıralama yapmam yanlış olur.

Lütfen, bu başlık altında Milangaz sorulmuştur sadece bunun üzerine konuşulmalıdır.

Ciddi ve büyük firmaların yatırımları, çalışmaları, çalışanları burada masaya yatırılacak basit konular değildir. Konuya hasasiyet göstereceğinizi umuyorum.
    saygılar.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler, saygılar benden...

• quote:

Teşekkürler, saygılar benden...

Alıntıları Göster
    şimdiye kadar en performanslı ve en uzun götüren gazı şehirler arası yol üstü bir milangazdan aldım ama şehiriçi bir milangazdan aldığımda o performans ve verimi alamadım.. neden bilmiyorum belki de psikolojiktir ama hesap kitap ortada.. Bir sonraki depolarımda şehiriçinde başka milangazları da deneyeceğim. -ankara-

• quote:

Orijinalden alıntı: perenalp

şimdiye kadar en performanslı ve en uzun götüren gazı şehirler arası yol üstü bir milangazdan aldım ama şehiriçi bir milangazdan aldığımda o performans ve verimi alamadım.. neden bilmiyorum belki de psikolojiktir ama hesap kitap ortada.. Bir sonraki depolarımda şehiriçinde başka milangazları da deneyeceğim. -ankara-

Alıntıları Göster
    uzun yolda bende memnun kalmıştım.
  • quote:

uzun yolda bende memnun kalmıştım.

Alıntıları Göster
    Milangaz genelde tercihimdir,nedeni ise hem ucuz,hemde sıkıntı çıkartmamasıdır.
  • Bende milangaz kullanıyorum aracim milenyum accent atiker sıralı sistem ve gayet memnunum sessiz sakin çalışıyor benzindeki gibi.
  • Ben performansından pek memnun değilim.
    Shellgaz gibi olmuyor nedense.
  • 1 kere bir arkadaşın tavsiyesi ile denemiştim bana biraz az km yaptırdı gibi geldi daha almadım başka bir arkadaşın tavsiyesi ile po ya yöneldim 1,5 aydır oradan alıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multe

1 kere bir arkadaşın tavsiyesi ile denemiştim bana biraz az km yaptırdı gibi geldi daha almadım başka bir arkadaşın tavsiyesi ile po ya yöneldim 1,5 aydır oradan alıyorum memnunum
    uzun zamandır ucuz milangazdan alıyordum,4-5 ay önce deneme maksatlı Aytemiz,shell,po ve bpden az miktarlarda gaz aldım,gördüm ki bu firmaların gazıyla aracımın çekişi arttı,özelliklede aytemizin gazında aracın çekişi çok iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.