Şimdi Ara

===MİLANO TEKNİK SERVİS MİLANO HAKKINDA HERŞEY==== (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
250
Cevap
3
Favori
43.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mb43

bem muşta memurum
    97 opel astra 16 valf aracımda MİLANO marka lpg var.
    kaç yıldır üğraşıyorum bi türlü çözemedik işten anlayan lpg cide yok hepsi KÖPÜKLE BULMAYA ÇALIŞIYORLAR
    fakat buralarda MLANO SERVİSİ YOK en yakı 400 km ötede
    ARACIM MUAYENEDEN GEÇMİYORRRRRRRRRRRR KAFAI YEMEK ÜZEREYİM
    YETKİLİ MİLANO SERVİSİ ARIYORUMMM
    arcımda gaz kaçağı var.
    beyinden kacak var ne yapabilirim

mehmet bilgic
    0 506 449 6343
    TEŞEKKÜRLER

merhaba aracınızda beyin olarak bahsettiğiniz buharlaştırı (regülatör) sorun sadece regülatördeki lpg sızıntısı ise herhangi bir lpg servisinden yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz yada kesin çözüm olarak uygun bir regülatörle değişim yapabilirsiniz .sonuç itibariyle sadece araç muayene istasyonunundan geçmesi yeterli değil ,eğer ciddi ve tehlikeli bir sızıntı boyutuna varmışsa sağlığınız ,güvenliğiniz açısından olayı bir adım daha önde tutmanızda yarar var .
    iyi günler diliyorum ...

BENDE SORUNUN CİDDİYETİNİN FARKINDAYIM AMAM ÇÖZÜM YAPACAK LPG Cİ YOOOKK
    BEN MİLANO SERVİS AĞININ MUŞ'A VE DİĞER İLLERDE DE AÇILMASINI NASIL SĞLARIZ.

• bayilik sistemi arz ve talep meselesi bunun için milano yetkililerin bi açıklama yapması daha doğru olur .
  • tamamda ben bu yetkililere nasıl ulaşabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mb43

tamamda ben bu yetkililere nasıl ulaşabilirim

DEMİRHAN LPG OTOGAZ LTD. ŞTİ.(milano merkez)
    0216 499 33 74
    info@milanolpg.com

kolay gelsin .
  • Değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler, Adım Tuncay;
    Milano sıralı sistem, arabamda milanonun ilk çıkanlarından kullanıyorum, aracım Palio El -1.2 8v.

Size danışmak istediğim birkaç soru var;
    1-internet sitenizde ve sitelerinizde yayımladığınız tüm interface kablolarını inceledim benim Milano ECU suna soketi uymuyor, interface kablosunda dört 4 damarlı kablo ile bilgi aktarımı yapılmakta bunu aracımdaki Milano ECU sunun interface girişine uygun dişi giriş soketi alarak arabamdaki Milano ECU bağlantı sorununu çözebilirmiyim?

2-Satmış olduğunuz kablolar ile LPG ECU suna bağlantı yapma olasılığı nedir, bağlanamama ihtimali varmıdır veyahutta LPG ECU suna data giriş pasword gibi bir güvenlik duvarı varmıdır var ise bunu nasıl geçebiliriz?

3-Lpg yi gaz fazına çeviren ve LPG nin tüpten gelen basıncını düşüren Regülatör hava sıcaklığının sürekli değişmesine bağlı olarak GAZ Enjektörüne, hava sıcaklığının değişimine bağlı olarak farklı sıcaklıklarda farklı basınçta LPG mi gönderir? Bu durumun toleransını gaz enjektör ms. değerlerinin, araçtaki lamda sensöründen gelen sinyal ile azalıp / arması sonucumu düzeltilir?

Formdaki yardımlarınız için teşekkürler.

• Slm arkadaşlar,

Bende yaklaşık 4 yıldır milano sıralı sistem kullanıyorum,aracım suzuki swift parça da olsun arıza lamba yanmasında olsun şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım
    yanlız son zamanda araç lpg de çok yakmaya başladı ben her 10000km de periyodik bakımı yaptırıyorum filtre falan her zaman değiştiririm Trabzon da yaşıyorum milano servisimiz burda lada bayii
    ustamdan aslında memnunum ama son ayarlamasını bir türlü yapamadı mult ve offset ayarlamasını kafasına göre yapiyor.
    yakıt olarak her zaman standart 32lt. gas alır ve şehir içi 320 ile 340 km yol yapabiliyorken şuan bu raklamlar ancak 270 ile 290 km oluyor ve servise git gel yapmak dan bıktım resmen bir türlü eski ayarı tutturamiyorlar ve servis yakınımda da sayılmaz

mscsi kardeş sorum şu olacak sizin satığınız kablo ile ben kendim bu ayarı yapabilirmiyim bana milano nun programmını da verebilecekmisiniz?
    yardımcı olursanız çok sevinirim Milano kit için almam gereken set bu mu LPG-C01a / LPG Ayar Kablosu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: djalii61

Slm arkadaşlar,

Bende yaklaşık 4 yıldır milano sıralı sistem kullanıyorum,aracım suzuki swift parça da olsun arıza lamba yanmasında olsun şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım
    yanlız son zamanda araç lpg de çok yakmaya başladı ben her 10000km de periyodik bakımı yaptırıyorum filtre falan her zaman değiştiririm Trabzon da yaşıyorum milano servisimiz burda lada bayii
    ustamdan aslında memnunum ama son ayarlamasını bir türlü yapamadı mult ve offset ayarlamasını kafasına göre yapiyor.
    yakıt olarak her zaman standart 32lt. gas alır ve şehir içi 320 ile 340 km yol yapabiliyorken şuan bu raklamlar ancak 270 ile 290 km oluyor ve servise git gel yapmak dan bıktım resmen bir türlü eski ayarı tutturamiyorlar ve servis yakınımda da sayılmaz

mscsi kardeş sorum şu olacak sizin satığınız kablo ile ben kendim bu ayarı yapabilirmiyim bana milano nun programmını da verebilecekmisiniz?
    yardımcı olursanız çok sevinirim Milano kit için almam gereken set bu mu LPG-C01a / LPG Ayar Kablosu ?

Merhaba
    Eğer aracınızda takılı enjektörler 3 ohm (gri) valtek ise ofset 2.0 olmalı.
    Mult ise 0-15 arasında olmalı. Eğer nozullarda ve regülator basıncınızda problem yoksa ofseti 2.0 yaptığınızda oto kalibrasyon sonrası zaten mult 0-15 arasında çıkar.

Ofseti 2.0 yaptıktan sonra kalibrasyon yapmanız gerekir. Yani ofset sabit ayardır.

Kitinize ayar yapmak için LPG-C01a numaralı kablomuzu alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umera -- 10 Nisan 2012; 1:02:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bronzemoonlight

Değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler, Adım Tuncay;
    Milano sıralı sistem, arabamda milanonun ilk çıkanlarından kullanıyorum, aracım Palio El -1.2 8v.

Size danışmak istediğim birkaç soru var;
    1-internet sitenizde ve sitelerinizde yayımladığınız tüm interface kablolarını inceledim benim Milano ECU suna soketi uymuyor, interface kablosunda dört 4 damarlı kablo ile bilgi aktarımı yapılmakta bunu aracımdaki Milano ECU sunun interface girişine uygun dişi giriş soketi alarak arabamdaki Milano ECU bağlantı sorununu çözebilirmiyim?

2-Satmış olduğunuz kablolar ile LPG ECU suna bağlantı yapma olasılığı nedir, bağlanamama ihtimali varmıdır veyahutta LPG ECU suna data giriş pasword gibi bir güvenlik duvarı varmıdır var ise bunu nasıl geçebiliriz?

3-Lpg yi gaz fazına çeviren ve LPG nin tüpten gelen basıncını düşüren Regülatör hava sıcaklığının sürekli değişmesine bağlı olarak GAZ Enjektörüne, hava sıcaklığının değişimine bağlı olarak farklı sıcaklıklarda farklı basınçta LPG mi gönderir? Bu durumun toleransını gaz enjektör ms. değerlerinin, araçtaki lamda sensöründen gelen sinyal ile azalıp / arması sonucumu düzeltilir?

Formdaki yardımlarınız için teşekkürler.

1- Kablomuz Milano E-gas ve Milano Logas ,milano SGI(kme yazılımı kullanan)modelleri ile uyumludur..

2-Kablolarımız %100 uyumludur. Satış sonrası teknik desteğimiz mevcuttur.
    3- Regülator sabit basınçla gazı enjektör railine gönderir. Lpg kitlerinde basınc değişken değildir. Araç tamamen benzinde çalışıyormuş gibi çalışır.
    Kalibrasyon yaparken temel nokta lpg'de çalışırken benzin enjeksiyon süresinin, benzinde çalışırken oluşan değerle aynı olmasıdır.
    Atıyorum 1000 devirde benzinde çalışan aracınızda benzin enjeksiyon süresi 2ms ise siz lpg ye aldığınızda aracınızı benzin enjeksiyon süresi yine 2ms olmalıdır.Bu durum yüksek devirlerdede aynı olmalıdır. Aynı durumda lpg enjeksiyon süreside benzin enjeksiyon süresinin max. iki katı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umera -- 10 Mart 2013; 23:33:55 >

• Umera formdaki yardımlarınız için teşekkürler.
  • Umera formdaki yardımlarınız için teşekkürler.
  • merhaba,

aracım sıcak motorla yolda giderken kafasına göre çıt çıt ses çıkartarak gaza ve benzine sürekli geçişler yapıyor.

hatta otoparkta duruyorken vitesi d ye n ye ve r ye geçirerek bile bu geçişleri yaptırmak mümkün :(

sizde sorun neden kaynaklanıyor?

teşekkürler
  • Merhaba
    Aracı yolda giderken belli bir hızda boşa alın.
    Eğer yine aynı olay olursa kitin besleme kablolarında bir esneklik olabilir.
    Araç hareket ettiğinde veya vites geçişlerinde oluşan sarsıntı ile elektirik kesikliğinden kaynaklanabilir.
    Çalışma sistemi ya da ayarlarıyla alakalı olacağını sanmıyorum.

Denedikten sonra kitinizin modeli ile birlikte yazarsanız iyi olur.
  • ECU'nun kontak bağlantısının alındığı röleyide kontrol edebilirsiniz.
  • merhaba, 96 5.2 grand cherokee aracımda milano marka otogaz sistemi mevcut.

3 milano servisi gezdim, aracın beynine bilgisayar ile bağlanamıyorlar.

Ecu(beyin) bozulmuş diyorlar.

Sizce bunun tamiri mümkün müdür yoksa sıfır beyin mi almam gerekecek(800TL)

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkankilicoglu -- 12 Şubat 2012; 13:22:42 >
  • Merhaba
    Milano'nun hangi modeli?
    Sgi, E-gas, Lo-gas ?

Dedikleri gibi olma ihtimali mevcut.
    Çıkış voltajlarına baktılar mı? Konnektör terminallerini kontrol ettiler mi?
    Yani fiziki bir problemde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umera

Merhaba
    Milano'nun hangi modeli?
    Sgi, E-gas, Lo-gas ?

Dedikleri gibi olma ihtimali mevcut.
    Çıkış voltajlarına baktılar mı? Konnektör terminallerini kontrol ettiler mi?
    Yani fiziki bir problemde olabilir.

Ecu budur 8 silindirli için

hangi versiyon oluyor yani?

http://desmond.imageshack.us/Himg835/scaled.php?server=835&filename=12022012242.jpg&res=medium

o kadar uzman bir usta bulamadım malesef. voltaj ölçecek v.s. :(

• Sgi modeli.
    Bir kaç yerde denediğinizi söylediniz.
    O yüzden kablodan olabilir demiyorum.
    Kme beyni bulabilirseniz onlarda uyar tesisatınıza.
  • Serviste Ecuyu açtık içine su almış ve küflenmiş.

Yeni 8 silindir ecu ve map sensörü takıldı. sorunlar ve 600 tl gitti.
  • Geçmiş olsun.
    8 silindir araçta iki Ecu bulunuyor diye biliyorum.
    Sizde var mı?
  • tek ecu oluyor araçlarda ama işte 2 ecu parasına satılıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.