Şimdi Ara

===MİLANO TEKNİK SERVİS MİLANO HAKKINDA HERŞEY==== (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
3
Favori
43.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sakurek

Tekrar arabama LPG taktirmayi du$unursem taktirmayacagim tek marka

merhaba

aracınızla ilgili sorun yaşayacak olursanız her zaman buyrun gelin .başlığı açıp şimdi bu başlığa ve malına sahip çıkmayan meslektaşlarımın ayıbını kapatmak için elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sönmez yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Tekrar arabama LPG taktirmayi du$unursem taktirmayacagim tek marka

merhaba

aracınızla ilgili sorun yaşayacak olursanız her zaman buyrun gelin .başlığı açıp şimdi bu başlığa ve malına sahip çıkmayan meslektaşlarımın ayıbını kapatmak için elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

selamlar

+1

• arkadaşlar milano lpg 'nin ecusu nasıl fabrıka ayarlarına geri döner?birde ideal lpg ayar oranlarım ne olmalı?aracım 2004 forester 2.0 atmosferık,enjektore valtek 3ohm,
    mult?
    offset?
    basınç ayarı?
    kaç olmalı?

birde devirlere göre ayar nasıl yapılır?
  • arkadaşlar milanoda ideal ayarlar nasıl olmalı?
    mult
    offset
    basınç?
    birde her devirde ayrı ayrı ayar nasıl yapılıyor?aracım 2.0 forester enjektor valtek 3ohm..mılano ecu nasıl fabrıka ayarına döner?
  • merhabalar bende megane 2 var lpg markam milano araç düz yolda giderken çekişten düşüyor ve rampalarda dahada kötü oluyor hele birde fan veya klima devreye girdiğinde araba zaten gitmiyor 40 ton yüklü kamyon gibi oluyor titremeside cabası bu şekilde sorun olduğunda yol bilgisayarında anlık tüketim 30 lt lere çıkıyor benzinde ise hiçbir sorun olmuyor bğaz temizlendi ne yapmam gerekiyor malum milano servisi de yok artık piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: çakal67

merhabalar bende megane 2 var lpg markam milano araç düz yolda giderken çekişten düşüyor ve rampalarda dahada kötü oluyor hele birde fan veya klima devreye girdiğinde araba zaten gitmiyor 40 ton yüklü kamyon gibi oluyor titremeside cabası bu şekilde sorun olduğunda yol bilgisayarında anlık tüketim 30 lt lere çıkıyor benzinde ise hiçbir sorun olmuyor bğaz temizlendi ne yapmam gerekiyor malum milano servisi de yok artık piyasada

[MİLANO LPG OLAN ARAÇ SAHİPLERİ'NE ÖNEMLİ BİLGİ

Aracınızın ECU'sü yani LPG BEYNİ Atiker beyin kablosu ile uyumludur, yalnız Atiker bayilerinde Milano programı olmadığı için "biz bakamayız" diyorlar.

1-) Aracınızı HERHANGİ BİR ATİKER bayisine götürün, aşağıdaki programı bayi'ye indirtin ve bilgisayarına kurun, zaten zor değil NEXT deyip kuruyorsunuz.

http://www.milanoautogas.com/MILANO_6.1_setup.NEW.rar

Bayi aracınızı makinaya atiker kablosu ile bağlasın ve ne hatası varsa söylesin.

2-) Yedek parça değişmesi gerekiyorsa parça konusunda Milanonun eski Bayisi olan CANDAN OTOGAZ'dan Mustafa usta ilgileniyor, CANDAN otogazda Milanonun her türlü parçası mevcut. İletişim TEL: 0216 630 3 000 Pbx: 0216 634 24 80

http://www.candanotogaz.com/iletisim

LPG yüzünden aracınızı satmayın, kendi aracımda da Milano var, buradaki Atiker bayisi ile Milano'nun ustasını görüştürüyorum ve ne gerekiyorsa yapıyorlar. Candan ile görüşmeden kit'inizi söktürmeyin.

Hayırlı Günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::FoxRiver:: -- 16 Kasım 2013; 14:23:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ::FoxRiver::

quote:

merhabalar bende megane 2 var lpg markam milano araç düz yolda giderken çekişten düşüyor ve rampalarda dahada kötü oluyor hele birde fan veya klima devreye girdiğinde araba zaten gitmiyor 40 ton yüklü kamyon gibi oluyor titremeside cabası bu şekilde sorun olduğunda yol bilgisayarında anlık tüketim 30 lt lere çıkıyor benzinde ise hiçbir sorun olmuyor bğaz temizlendi ne yapmam gerekiyor malum milano servisi de yok artık piyasada

Aracınızın ECU'sü yani LPG BEYNİ Atiker beyin kablosu ile uyumludur, yalnız Atiker bayilerinde Milano programı olmadığı için "biz bakamayız" diyorlar.

1-) Aracınızı HERHANGİ BİR ATİKER bayisine götürün, aşağıdaki programı bayi'ye indirtin ve bilgisayarına kurun, zaten zor değil NEXT deyip kuruyorsunuz.

Bayi aracınızı makinaya atiker kablosu ile bağlasın ve ne hatası varsa söylesin.

2-) Yedek parça değişmesi gerekiyorsa parça konusunda Milanonun eski Bayisi olan CANDAN OTOGAZ'dan Mustafa usta ilgileniyor, CANDAN otogazda Milanonun her türlü parçası mevcut. İletişim TEL: 0216 630 3 000 Pbx: 0216 634 24 80

LPG yüzünden aracınızı satmayın, kendi aracımda da Milano var, buradaki Atiker bayisi ile Milano'nun ustasını görüştürüyorum ve ne gerekiyorsa yapıyorlar. Candan ile görüşmeden kit'inizi söktürmeyin.

Hayırlı Günler.

Merhaba bende de milano kit var az imkanım olsaydı şimdiye çoktan değiştirmiştim. Aracı alalı 1 yıl oldu (aldığımda üzerindeydi) bitmek tükenmek bilmeyen bir rölanti sorunum var. İlk aldığımda boşa atınca stop ediyordu ayar kablosu aldım birkaç ayardan sonra o sorun düzeldi ama rölantideki dalgalanma hiçbir zaman geçmedi. Abartısız söylüyorum en az 100 defa ayar yapmışımdır ama rölanti bir türlü benzindeki gibi düzgün olmadı. Canı isterse düzgün çalışıyor canı isterse boşa atınca 1500 devirde kalıyor taaki durunca normal değerine geliyor canı isterse de 750-900 devir arasında dalgalanıyor... Ayrıca aracı bir süre benzinde kullanınca saat gibi oluyor yani benzinde sorunsuz çalışıyor..

Size bunlardan bahsetmemin nedeni yukarıda linkte vermiş olduğunuz programı indirdim fakat bendeki ecu ile uyumlu değil galiba :S Ben ayarımı 1.45.2.7 versiyonu ile yapıyorum ama o da çok eksik gibi geldi bana. Bendeki ecu aşağıdaki resimdeki gibi acaba sizdeki de aynısı mı? bu program için farklı ecu mu gerekiyor? CANDAN OTOGAZ ile de iletişime geçeceğim ama tecrübeli biri olarak önce size danışmak istedim.

===MİLANO TEKNİK SERVİS MİLANO HAKKINDA HERŞEY====

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 23 Kasım 2013; 23:12:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

Orijinalden alıntı: ::FoxRiver::

quote:

Hayırlı Günler.

Merhaba bende de milano kit var az imkanım olsaydı şimdiye çoktan değiştirmiştim. Aracı alalı 1 yıl oldu (aldığımda üzerindeydi) bitmek tükenmek bilmeyen bir rölanti sorunum var. İlk aldığımda boşa atınca stop ediyordu ayar kablosu aldım birkaç ayardan sonra o sorun düzeldi ama rölantideki dalgalanma hiçbir zaman geçmedi. Abartısız söylüyorum en az 100 defa ayar yapmışımdır ama rölanti bir türlü benzindeki gibi düzgün olmadı. Canı isterse düzgün çalışıyor canı isterse boşa atınca 1500 devirde kalıyor taaki durunca normal değerine geliyor canı isterse de 750-900 devir arasında dalgalanıyor... Ayrıca aracı bir süre benzinde kullanınca saat gibi oluyor yani benzinde sorunsuz çalışıyor..

Size bunlardan bahsetmemin nedeni yukarıda linkte vermiş olduğunuz programı indirdim fakat bendeki ecu ile uyumlu değil galiba :S Ben ayarımı 1.45.2.7 versiyonu ile yapıyorum ama o da çok eksik gibi geldi bana. Bendeki ecu aşağıdaki resimdeki gibi acaba sizdeki de aynısı mı? bu program için farklı ecu mu gerekiyor? CANDAN OTOGAZ ile de iletişime geçeceğim ama tecrübeli biri olarak önce size danışmak istedim.

===MİLANO TEKNİK SERVİS MİLANO HAKKINDA HERŞEY====

merhaba,

ECÜ'niz eski olabilir, linkini attığım program son versiyon Milano ECÜ'lerinde çalışıyor, benim aracımdaki son ecü ve linkini verdiğim 1.6 programıyla sorunsuz çalışıyor. Rölanti veya geç çalışma regülatörden kaynaklanıyor olabilir tam emin değilim, ben de sıradan bir milano kullanıcısıyım sadece.

CANDAN Otogazdan Milano'cu Mustafa ustayı isteyin, o çözer sorununuzu.

• istanbulda kim bakıyor bu MİLANO ya kime gitsem bakmıyorum direk kartı değiştirelim diyorlar YUHHHHH..
  • ikitelli sanayide buldum, ustaya götürün yaptırın bakımınızı..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.