Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.333
Cevap
373
Favori
657.796
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurtdışı seyahat bileti alabilirsiniz şuan %30 mil indirimi ile daha cazip bilet alabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6200 mil var. yılbasında expire. ilgilenen dm

• Merhaba,

15.400 mil var.

İlgilenenler pm atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mil transferini nasıl yapıyorsunuz? Transfer için THY 1000 mil başına 10usd istiyor.

Böyle olunca astarı daha pahalıya geliyor? Pratik formül varsa ben mil satın alabilirim

• trostulan T kullanıcısına yanıt
    çok okuyan çok gezen
    Pointship Mil Paylaşım Platformu ile Ucuza Uçun | Çok Okuyan Çok Gezen
    https://cokokuyancokgezen.com/pointship-mil-paylasim-platformu/

• hamemo kullanıcısına yanıt
    Mil transferi kapalı. Sadece uçak bileti alabiliyorum ama şu an %30 mil indirimi kampanyası varken THY’den daha pahalıya geliyor.

• bugün değil yarın doluyor değil mi geçerlilik süreleri yani yarın da kullanabiliyoruz milleri?

ayrıca şöyle bir baktım da ülkeler kapanmaya başlamış bileti aldık diyelim ülke karantina falan koyarsa iptal hakkımız oluyor mu bilgisi olan var mı?

• trostulan T kullanıcısına yanıt

Merhaba

TK hesabınızdan mil satmanızı önermem, THY ticari mil kullanımı tespit ederse hesabınızı kapatır,bütün kazanımlarınız gider

Burada çok kişinin öyle hesabı kapandı, kendi adınıza ya da aynı soyadı taşıyan yakınlarınıza biletleme yapmanızı öneririm.

TK millerini satmak büyük risk onun yerine 1000 mili 40 TL akaryakıt olarak kullanın.40 TL’den 5-10 lira fazla kazanmak için boşuna hesabınızı riske atmayın.

Saygılarımla.

• Yıl sonunda kullanımı bitecek denilen millerle shopandmilesdan alışveriş yapsak yine de kalan millerden kesiyolar mı o miktarı?

• Harcadıklarından arta kalan miller varsa siler, yoksa silmez. 2022 için bilet falan alabilirsiniz aslında. Aralık 2022 zamanına kadar

• Merhaba kolay gelsin mutlu yıllar :) hangi kredi kartı alayım wings ile shopfly arasında kaldım ama milden daha fazla puan kazandıranda olabilir sizce ne alayım ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avans mil 10 kurus olmus , vay be nereden nereye .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thy'den bilet alırken her tl bir mil kampanyası vardı geçen sene. bu sene bonus flashta henüz bu kampanya görünmüyor. artık gelmeyecekmi acaba

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    miles&smiles
    Türk Hava Yolları'nda 1 TL'ye 1 mil ayrıcalığı!
    https://www.milesandsmilesgaranti.com/kampanyalar/turk-hava-yollari-nda-1-tl-ye-1-mil-ayricaligi

Kampanya bu sene de geçerli.

• Son ekstredeki bildirimi paylaşıyorum:
    Sözleşme değişikliği niteliğindedir; 14.02.2022 itibarıyla Miles&Smiles Platinum yıllık kart ücretleri, MasterCard asıl kart 418 TL, American Express asıl kart 222 TL, MasterCard ek kart 208,5 TL,American Express ek kart 110,5 TL olacaktır.
    Sözleşme değişikliğidir; 25.03.2022 tarihi itibarıyla kredi kartı borcunuzun, PTT kanalından ödenmesi halinde oluşan işlem ücreti tutarı BSMV dahil 6,3 TL olarak güncellenecektir.
    Sözleşme değişikliği niteliğindedir: 21.02.2022 itibariyle Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartınıza iade edilen işlemler sonucu iade alınacak millerin mevcut millerinizden karşılanamaması halinde, eksik kalan miller için uygulanacak mil ücreti, mil başına 10 kuruş olarak güncellenecektir.
    Sözleşme değişikliğidir:7.3.22 itibarıyla,1TL karşılığı mil kazanım oranı Classic,Classic Plus,Elite/Elite Plus'lar için seyahat,restoranda 0.05,0.10,0.15;yurtdışında 0.03,0.05,0.07; giyim,akaryakıt,market,mobilya,elektronikte 0.01,0.013,0.015;diğerde 0.005,0.006,0.008'dir.

• Benim son ekstremde mil kazanım oranı değişikliğinden söz edilmiyor, muhtemelen Şubat sonundaki ekstrede yazacak. Mil kazanım oranlarını 4.1.22'de daha yeni düşürmüşlerdi, böyle arka arkaya düşürmeye devam ederlerse kartı kullanmanın bir anlamı kalmayacak. Mil kazanmayı resmen imkansız hale getirdiler, mil kazanamadıktan sonra kartı kullanmanın ne anlamı kalıyor ki?

• Garanti’nin e-ticarette yarısı kadar mil kampanyasının da şartları değişmiş; 500 TL alt sınır şartı eklenmiş ve ödül limiti 1250 mile düşürülmüş.

• Whosthat W kullanıcısına yanıt

vallahi hiç bu detayı okumamamıştım, sağolasın bilgilendirme için. alt limit 500 koyunca önemini kaybetmiş bence

• Arkadaşlar bilet alacağım ancak 363 mile ihtiyacım var ( para karşılığında da olsa) bana aktarabilecek var mi?

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Hocam mil transferi ücreti 1000 mil icin 10 usd felan olmasi lazim.miles kredi kartiniz varsa avans mil kullanin.Transferle ugrasmayin.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.