Şimdi Ara

Military Training ve ulaşmak istediğim hedef hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kısa keseceğim. Amacım kas kütlesinden çok Military Training denilen programı uygulayıp filmlerde ki Amerikan askerlerinin ulaştığı “iri” bir vücut yapmayı planlıyorum. Bu tür programları bilen/duyan varsa beni bilgilendirebilir mi?

İstediğim vücut tam da böyle;

Military Training ve ulaşmak istediğim hedef hakkında

Bunu yapmak için hemen bir hocaya danıştım ve bu resmi atıp Military Training programı yapmak istediğimi söyledim. En kısa zamanda gel ölçülerini alıp program yazalım dedi.

Sizler ne diyorsunuz? Bu resimdeki vücut’a nasıl ulaşabilirim?

not: spora başlayalı 24 gün oldu. Herkese yazdıkları standart bir program yazdilar ve onunla ilgileniyorum şu aralar. Ben standart çalışmak istemiyorum. O yüzden dışarıdan bir hocadan yardım istedim. Bir de sizlerin fikirlerini merak ettiğim için konu açayım dedim.

Selamlar, saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giansello -- 13 Mayıs 2018; 18:13:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Powerlifting tipi çalışman lazım. Bol bol deadlift, ohp ve bench press.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vucut olculerini de paylasir misin?

• Amroth. kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açarak yön veya tavsiye verebilir misiniz? Bir-iki cümleden fazlası lazım bana. Benim tamamen hedefim o resimdeki gördüğünüz vücut. Sürekli onu düşünerek çalışıyordum. Hatta Under Armour'a mail atıp resimdeki kişinin programını bile istemeyi düşündüm.

Ne diyorsunuz?
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    Programlar üç aşagı beş yukarı aynı etkiyi verir, gerek yok.

Alpha destiny novice program buna başlayabilirsin direk, yada agırsaglamın programına başlayabilirsin türkçe kaynak istiyorsan.

Temel prensibin güçlenmek olsun.

Alpha destiny novice program'ı nasıl birşey? Daha önce duymadım ama biraz baktığıma göre attığım resimdeki vücuda benzer vücudlar görüyorum.

Bir de salı günü ölçüm alınıp program yazılacak. Hocaya hangi programları deneyelim dememi istersiniz hocam? Benim hedefteki vücudu anladın zaten, amerikan askeri filmlerinde ki iri vücudlu güce dayalı şeyler işte.
  • IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz hamlığı üzerimde atmadım ama atmaya yakınım. O yüzden ölçme gereği görmedim. salı günü ölçüm yapılacak ve hedefe doğru program planı yazılacak. Attığım vücuda ulaşmak için tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?

Ne kadar çok yorum olursa, o kadar çok bilinçlenip ona göre hareket edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum öncelikle bu işler düşündüğün gibi olmuyor, internetten yemek tarifi aldığımızda bile fotoğraftaki gibi aynısını yapamıyoruz, sen adamın programını yapıp aynı görüntüye de ulaşamazsın tabii ki, acı ama gerçek. (Örnek biraz komik ama iyi açıkladığını düşünüyorum )

Birsürü faktör var, genetik en önemlisi.

Bunları geçersek evet, "powerlifting vücudu" ve "bodybuilding vücudu" diye bir şey var gerçekten, her ne kadar son yıllarda bu tabu yıkılmış olsa da. Güce yönelik çalışanların vücudu bodybuilderlara göre biraz daha farklı oluyor genel olarak merkezi sinir sistemini zorlayan egzersizler yaptıkları için.

Önerildiği gibi 5x5 ile başlayabilirsin, devamında wendler, candito falan olabilir. Daha başındasın ilerledikçe kendin araştırıp bulursun zaten.

Hocanın verdiği programı boşver, salonda ne kadar makine varsa yazar geçer, bir işe yaramaz o programlar, alpha destiny den başla sen en güzeli.

Tamamdır. Peki hocaya Alpha Destiny diye mi söyliyeyim anlar mı? 3. kademe antrenör anlar diye düşünüyorum ama o nedir diye sorarsa net birşey söylemeliyim. Bu Alpha Destiny'in açılımı nedir hocam?
    Hocanın anlayacagını sanmam, sem kendin antrenmanı not alıp uygularsın. Alpha Destiny arkadaşın nick'i, programın ismi novice program, googlelayınca çıkıyor zaten bi göz at.

• hevesini kırmak istemem ama yukarıda arkadaşın dediği gibi bu işte genetik çok önemli. ayrıca şahsen bu farklı görünüm sağlayacak farklı programları saçma buluyorum. örneğin a programı amerikan askeri vücudu sağlayacak da b programı bir yarışmacı bodybuilder vücudu mu sağlayacak. temelde senin daha fazla büyümesini istediğin kas gruplarını antrenmanlarında daha fazla yer verirsin. örneğin bir adam sırtının daha fazla gelişmesini istiyordur haftada 2/3 kere çalışır sırt. bu işte biraz boyun kasları da etkiliyor görünümü. küçük bir detay ama önemli bence. bunun dışında bilek de önemli bence. yani demem o ki bir hevesle başlayıp personal trainerlara şu vücudu istiyorum diye tonla para ödemeyin. internette bir sürü program var, seçin onlardan birini hakkıyla yapın beslenmenizi de çok iyi ayarlayın her türlü gelişeceksiniz zaten. ama her şeyden önce genetik çok önemli.

• Fotoğraftaki eleman under armour'ın geniş kalıp large bedenini doldurmuş. Ua'nın geniş kalıp bedenleri çok büyük, birde large'ı doldurmuş. Hayvan gibi bu adam.
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi hocam. Gerçekten iri o zaman bu adam. Üstündeki t shirtten ben de aldim. Genel olarak kalıpları bol zaten spor salonunda giydiğim eşofmanı ve t’sirtü var UA’nın. Büyük geliyor fark ettim.

Bana tavsiyeniz ne olur?

Genetiğin, fiziğin hakkında bir bilgim yok. Keza spora da yeni başlamışsın. Eğer amatör olarak bu sporu yapacaksan böyle bir vücudu hedefleme. Doğal olarak elde etmek zor. Eğer boyun 1.60-1.70 arası ise ve biraz yağlı olurum, sorun değil dersen iri olabilirsin. Kısa boylu olanların irileşmesi ve iri gözükmesi daha kolay. Fotoğraftaki adam üstüne 1.88. Başlangıç için zaten detaya girmene gerek yok. Powerlifting mi yoksa bodyboulding mi yapacaksın buna karar vermen gerek. Hedefine powerlifting daha uygun ama benim ilgi alanım değil. Powerlifting for beginners ya da yeni başlayanlar için powerlifting diye araştırmanı yapıp yeterli bilgiye ulaşabilirsin.
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ne olursa olsun bu vücut için kararım değişmeyecek. Vücut yapım müsait olduğu için hoca beni çağırdı. Önce ölçü alıp daha sonra program yazacak. Ama hangi programı yazacak orasını merak ettiğimden orada öğreneceğim.

Bu arada Under Armour Türkiye’ye görseldeki modelin antrenmanı hakkında bir bilgi talep ettim. Maalesef çekimler yurtdışında yapıldığı ve modellerin isimlerinin verilmediğini söylendi yetkili tarafından.

• Arkadaşlar yok mu bana yardımcı olacak hedefim ile ilgili? Diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim elleriniz dert görmesin.

Bu vücut’u gördüğüm an hayalim oldu. Bir daha da aklımdan çıkmaz. Adam herkül gibi resmen. Be yapıp ne edip yapmam lazım

• Yıllarca çalışır doğru beslenme, uyku ve antrenman üçlüsü ile güç ve kas hacmini arttırırsın fakat hangi programı yaparsan yap, görüntü olarak senin vücudunun gelişmiş bir versiyonu ortaya çıkar idol belirlediğin adamın ki değil. He bu adama bakar bakmaz benim dikkatimi çeken ilk şeyler ön kol ve trapez buda = deadlift. Deadliftte güçlenerek bu bölgelerin hızlı bir şekilde böyle gözükmesini sağlayabilirsin genetiğin elveriyorsa. Atıyorum genetik olarak senin trapezlerin vs. resimdeki adamın ki kadar büyük olmaya meyilli değilse olmaz bu kadar. Hangi antrenman şekli size iyi hissettiriyor, motive ediyorsa onu yapın vücut geliştirme, powerlift farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 15 Mayıs 2018; 3:10:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

Arkadaşlar yok mu bana yardımcı olacak hedefim ile ilgili? Diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim elleriniz dert görmesin.

Bu vücut’u gördüğüm an hayalim oldu. Bir daha da aklımdan çıkmaz. Adam herkül gibi resmen. Be yapıp ne edip yapmam lazım
    Yaş kaç?

Sen spora başla önemli olan eskisinden daha iyi gözükmek. Resimdeki adam çok ileri bir seviyede. %99 ihtimalle hiç bir zaman o seviyeye gelemeyeceksin hele steroid kullanmayı düşünmüyorsan ihtimal dahilinde değil. Bu işler kolay olsaydı herkes öyle olurdu
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    21 bitti 22’ye giriyorum hocam. Bugün bir hoca ile görüşmem var. Alpha Destiny Novice programını göstereceğim. Bakalım neler olacak

Arkadaşlar boy 1.84 civarı ve iri sayılırım. Spora başladiktan sonra inceldim biraz fit görünüme doğru gidiyorum ama amacım hem iri hem fit olmak. cardio, eliptik vs yapa yapa gereksiz kiloları attim.

Resimde gördüğünüz hedefim ile ilgili yardımcı olmak isterseniz buyurun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.