Şimdi Ara

Milleni VDSL 35mb akk sınırsız 49.90 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullanan var mı ? Bilgi sahibi olan var mı ? Buyrun kaynak...http://www.hangikredi.com/internet-kampanyalari/doping-internet/vdsl/gunduz-internet-kampanyasi#
    Ama kendi sitelerinde bir türlü bu tarifeyi bulamadım. Yarın ilk işim telefon açıp sormak olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 30 Haziran 2017; 2:24:1 >

• iyiymiş.
  • 8 mbps olsaymış akşam yedi ile gece bir arası gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya şartlarını iyi inceleyin.ilk haber sitesinde yazılmamış ama doping kendi sitesine girdiğiniz zaman hızın 01:00-19:00 arasında AKN siz 19:00-01:00 arasıda ise 3 mbps olduğu yazılı.Yani full akn siz paketleri bu fiyatlara bulmak malesef imkansıza yakın gibi birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

iyiymiş.
    böyle birşeyde var
    http://www.milleni.com.tr/tr/kurumsal/urun/dost-internet/100#content0

"Sabah 7 / Akşam 7 paketlerinden herhangi birinin seçilmesi durumunda 07:01-19:00 saatleri arasında kota veya AKN uygulaması olmaksızın hizmet verilecektir. 19:01-07:00 saatleri arasında hız 3 Mbps‘e düşürülecektir."

Yani tam olarak akk'siz bir tarife değil. Saatler tam tersi olsaydı kafama yatardı. Ama ben akşam 7'den sonra 3mb hız kullanmak istemem :) Benim gönderdiğim tarife kendi sitelerinde yok. Ama attığım kaynakta "doping sizi arasın" diye bir buton var. En kötü yarın arar bilgileri alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NedStark2

Kampanya şartlarını iyi inceleyin.ilk haber sitesinde yazılmamış ama doping kendi sitesine girdiğiniz zaman hızın 01:00-19:00 arasında AKN siz 19:00-01:00 arasıda ise 3 mbps olduğu yazılı.Yani full akn siz paketleri bu fiyatlara bulmak malesef imkansıza yakın gibi birşey.

Aynen dostum. Bu durum kötü oldu işte. Aslında hız 3 mb iken ping değerim iyi olsaydı kabul ederdim. Çünkü hızın 3mb olduğu zamanlarda ben download yapan birisi değilim. Genelde o saatlerde oyun oynuyorum. Download işini geceleri yapıyorum. Ve gece 1'den akşam 7'ye kadar akk'siz hız yeter gibime geliyor. Acaba bu tarifeleri kullanan biri çıkar mı buradan ? Özellikle ping değerleri nedir çok merak ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.