Öncelikle merhabalar, Millenicom kullanıcısıyım. Tarifem 100 Mbps'e Kadar Gerçek Sınırsız 99,90 TL Bugün internet yavaşlaması sonucu panele girip bağlı olanlara bakayım derken https://prnt.sc/w7b2wo Böyle bir durumla karşılaştım. Biliyorum hastalık dönemindeyiz çoğumuz evde internete bağlı ama bu benim paket hızımı düşüreceğiniz anlamına gelmiyor. Konuyla alakalı desteğinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. @millenicom @Alper_Karaer |
Millenicom 100 Mbps paketine verilen hız 25 Mbps
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
senin hattının alabildiği hız o.
verilen hız değil :)
-
Önceden 50 mbps paketini kullanıyordum 100 mbps ye geçtiğimde buralar değişti nasıl yani alabildiğim hız?
-
Ayrıca 1-2 gün öncesine kadar orda 89-90 ları görüyordum ne olduda birden 20 lere düştü? @e_capkan
-
50 ye dön hocam yol yakınken:) hat desteklemiyor demek ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam uzun zaman oluyor 100 paketine geçeli ve yeteri hızıda alıyordum ne olduysa son 2 gün yavaşlamıştı internet ve bugün baktığımda böyle bir durumla karşılaştım. @maxplanck
-
quote:
Orijinalden alıntı: mesutgurturkAyrıca 1-2 gün öncesine kadar orda 89-90 ları görüyordum ne olduda birden 20 lere düştü? @e_capkan
iç tesisatta sıkıntı yoksa sokaktaki hattında sıkıntı vardır .arıza kaydı açtırt ankastreye kadar kontrol etsinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 22 Aralık 2020; 0:35:23 > -
Eve geldiğimde internet ışığı yanmıyordu. Reset attım eski değerlere döndü hocam. Teşekkürler yorumlarınız için. https://prnt.sc/w81bd9
-
Merhaba, PM üzerinden İsim, soy isim ve irtibat bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz. -
Hattınız 25 mbps destekliyor. Kopma, ip alamama gibi sorunlar olmasın diye 21 mbps'e sabitlemişler. Boşuna 100 mbsp parası ödüyorsunuz yani. Paketinizi 24'e düşürün. Fazla ödemeyin ya da taahhütsüz ise kurtulun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- internet hizmet numarası öğrenme
- modemi router olarak kullanma
- cayma bedeli hesaplama
- türk telekom altyapısı kullanan firmalar
- netgsm ev interneti
- türk telekom ev internet fiyatları 2024
- kapanan hat nasıl açılır
- vodafone superbox fiyat
- hat takılı ama şebeke yok
- ağda kayıtlı değil sorunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X