Şimdi Ara

MİLLENİCOM’DA TAAHHÜTSÜZ, KOTASIZ, FİBER HIZINDA İNTERNET 1 AY BEDAVA! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
12
Favori
99.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Etimesgut merkezde milleni kullanan var mı arkadaşlar?
  • Başvurumun acilen iptalini istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurdum neredeyse 1 ay sonra aradılar hemen iptal ettim..

• becauseturk B kullanıcısına yanıt
    kurulum bu ksdsr uun duruyorsa teknık destekde oralı olmazlar
  • Burada gördüğüm kadarı ile çok kişi bu şekilde ben iptal talebi verdim.
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Yeni üye olmayı düşünenler için söylüyorum; bugün 6.gun henüz çözüm yok. Diğer isplerdeki geçiştirme cevaplar alıyorum. Herkes duysun. Sorunun çözümüne mesajımı editlerim.

• Yayıncı olarak başka şehirdeki internetimi iptal edip yeni şehrimdeki yeni binada millenicom bağlatmak istedim tekrardan ama kaç gündür beni oyalıyorlar verilen sözler yerine getirilmediği gibi zamanım da harcanıyor. Kendi yanlış verdikleri sözlerinin cezasını şimdiden ben çekiyorum. Sanırım bu firmadan vazgeçiyorum köşeden döndüm diyebiliriz. Hemen bugün başka bir firmayla anlaşıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OA

Yayıncı olarak başka şehirdeki internetimi iptal edip yeni şehrimdeki yeni binada millenicom bağlatmak istedim tekrardan ama kaç gündür beni oyalıyorlar verilen sözler yerine getirilmediği gibi zamanım da harcanıyor. Kendi yanlış verdikleri sözlerinin cezasını şimdiden ben çekiyorum. Sanırım bu firmadan vazgeçiyorum köşeden döndüm diyebiliriz. Hemen bugün başka bir firmayla anlaşıyorum
    Merhaba, pm üzerinden dönüş sağlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linuxxer

Yeni üye olmayı düşünenler için söylüyorum; bugün 6.gun henüz çözüm yok. Diğer isplerdeki geçiştirme cevaplar alıyorum. Herkes duysun. Sorunun çözümüne mesajımı editlerim.
    Merhaba,tarafınıza bilgi verildi
  • Ne diyeyim ben bu firmadan ümitliydim eve kadar gelip belgeleri imzalatıyorlar felan bak adamlar bunun için anlaşmışlar olumsuz yorum her firmada var 3-5 gün beklerim en fazla diyordum, pazartesinden cumaya kadar her konuşmamda ertesi gün geçiş işleminin olacağı söylendi durdu çarşamba günü ben dedim cumaya kadar yapın yoksa iptal edeceğim diye en son cuma günü emin olmak için öğlen vakti aradım konuşan kişi akşama kadar halledileceğini söyledi bende akşama kadar bekledim bir gelişme olmayınca da iptal talebi için aradım verebileceğim zamanı verdim artık yapacak bir şey yok 16 günde yapamadılar. Türknet'e başvuracağım bakalım pazartesi yada salı hayırlısı.
  • Bugün evrakları imzaladım kaç güne kurulum yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Bugün evrakları imzaladım kaç güne kurulum yaparlar
    Merhaba, pm üzerinden bilgilendirme yapılmıştır.
  • Bizim burada TurkTelekomun fiber bağlantısı yok, nasıl fiber sunacaksiniz? Bizim burada internet 8Mbit. Yer Gümüldür Menderes İzmir. Doğru ya, yazarken aklima geldi. TRde tüm ISSler internet altyapısını TürkTelekom'dan alıyor. Özür dilerim, rahatsız ettim.

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    Superonline altyapısı üzerinden de hizmet sunuyoruz. Eğer bu altyapı varsa 100 mbps alabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SOL fiber taahhüttüm bitmek üzere size başvursam kaç günde kurulum yaparsınız. Performans kaybı yaşarmıyım SOL a göre.

• maxplanck M kullanıcısına yanıt
    Evraklar bize ulaştıktan sonra 1-2 gün içinde.

İkincisorunuza cevabı bu konudaki müşteri yorumlarından bulabilirsiniz:
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=136587431

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Perşembe akşamı internet adresinden başvuru yaptım. Cuma sabahı aranıp başvurum alındı. Cumartesi 16:00-17:00 arası internetim açıldı. Prestij kampanyasına abone oldum şimdilik memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CCC610F8A

Perşembe akşamı internet adresinden başvuru yaptım. Cuma sabahı aranıp başvurum alındı. Cumartesi 16:00-17:00 arası internetim açıldı. Prestij kampanyasına abone oldum şimdilik memnunum.
    Merhaba,hayırlı olsun. Millenicom ailesine hoşgeldiniz
  • Arkadasinizi Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasiniza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu 8AA133B59 Arkadasinizin bu kodla beraber,
    www.milleni.com.tr
    Evde, İşte Sınırsız İnternet Paketleri ve Kampanyaları | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr
    'den veya 08503330333 cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir B016

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.