Şimdi Ara

MİLLENİCOM’DA TAAHHÜTSÜZ, KOTASIZ, FİBER HIZINDA İNTERNET 1 AY BEDAVA! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
12
Favori
99.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba;

İletişim bilgilerinizi PM yoluyla iletirseniz sizinle iletişime geçmek isteriz.
  • qwertyhellriser Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

İletişim ve TC kimlik numaranızı PM üzerinden iletirseniz size yardımcı olmak isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Dün bağlattım, bugün zam geldi. Taahhütlü olmadığı için bu zamdan etkilendik, zam geleceğini bilseydim tercihimi farklı yönde kullanabilirdim.
    Merhaba;

Zam konusunda netlik kazanmış biri durum söz konusu değildir. İlgili birimden gelecek bilgiye göre tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba;

İletişim bilgilerinizi PM yoluyla iletirseniz sizinle iletişime geçmek isteriz.
    hocam iletişime dahi geçmeyin . dünden beri yaptıkları terbiyesizlikleri her tarafta anlatıyorum hala iletişim dahi kurmadılar düşünün. umursamazca tavırlar ona buna pm atmalar falan. son derece gereksiz ve laubali bir firma. elin çaycısını yetkili yapıyorlar bu firmada.
  • Rogue One kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

iletişim bilgilerinizi iletirseniz sizinle iletişime geçebiliriz. Türkiye'nin kotasız ve gerçek sınırsız internetinin tek adresi Millenicom ailesinde sizi de görmekten mutluluk duyarız. Kotasız, bol internetli ve mutlu günler dileriz.
  • OA kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Zam konusunda netlik kazanmış biri durum söz konusu değildir. İlgili birimden gelecek bilgiye göre tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.
  • DesiroN kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

• Durduk yere ne zammı geldi anlamadım.Modem kirası ile prestij kampanyası 107 lira oluyor kesinlikle uygun bir fiyat değil.Alternatiflere yönelmek lazım.
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Lütfen gerçekçi aciklamalarda bulunun. Dün tahattütlü fiyatlari degistirdiniz bugunde bunu degistirdiniz (hatta 35mb hiz kaldirildi). Tahattutlu 12gb 79.90 tl + 9 tl modem parasi 89 tl yapiyor. Yarın geçiş islemim olmazsa türk telekom ile devam edecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke AKK olaydı da bu fiyatlar bu kadar artmasaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan235

Lütfen gerçekçi aciklamalarda bulunun. Dün tahattütlü fiyatlari degistirdiniz bugunde bunu degistirdiniz (hatta 35mb hiz kaldirildi). Tahattutlu 12gb 79.90 tl + 9 tl modem parasi 89 tl yapiyor. Yarın geçiş islemim olmazsa türk telekom ile devam edecegim.
    Merhaba,
    Pm üzerinden bilgi verilmiştir.
  • Fiyat indirimi istiyoruz yada mevcut müşterilere yansıtılmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesiroN

Fiyat indirimi istiyoruz yada mevcut müşterilere yansıtılmasın.
    Merhaba,
    Mevcut müşterilerimiz için kesin bir dönüş sağlanmamıştır. Kampanyamız yeni müşterilerimiz için geçerlidir.
  • Merhaba 16 gündür internetin bağlanmasını bekliyorum tt ile olan taahütümde haliyle bitti 1 ay olacak neredeyse daha bağlanmadı internet telefonla aradım aciliyet falan belirledik dediler 5 gün daha geçti yine yok ayrıca zam yapmışsınız ben bu fiyattan anlaşmamıştım. Bir çözüm bekliyorum sizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: doruk91

Merhaba 16 gündür internetin bağlanmasını bekliyorum tt ile olan taahütümde haliyle bitti 1 ay olacak neredeyse daha bağlanmadı internet telefonla aradım aciliyet falan belirledik dediler 5 gün daha geçti yine yok ayrıca zam yapmışsınız ben bu fiyattan anlaşmamıştım. Bir çözüm bekliyorum sizden
    Merhaba,
    Pm üzerinden bilgilerinizi iletebilir misiniz ? Yardımcı olmak isteriz.
  • MİLLENİCOM’DA TAAHHÜTSÜZ, KOTASIZ, FİBER HIZINDA İNTERNET 1 AY BEDAVA!
    daha bugüne kadar geçmeyi düşünüyordum valla.
    Özgürüm Kampanyası 79,90 TL Taahhütsüz HIZ: 35 Mbps'e kadar olana + 9 tl daha eklersek = 89 tl .
    hatta ttnet in teklifini bile reddetim . 35 Mbps'e kadar 90 tl dediler . ama 200 gb kotalı dedi .
    bende yok dedim . hatta adamlara birde tirip attık , artislendik . diğer firmalar sizden daha ucuza veriyor , hemde sizin altyapıyı kullanarak dedim . tek tek saydım hepsini , adam benim yapabileceğim birşey yok dedi , bende eyvallah dedim kapattım . şimdi yukardaki yorumlara bakarsak millet herşeyi demiş. doğrusuda var eğriside var gerçekçi olmak gerek . şimdi ben millenicoma geçersem telekom altyapısını kullandığım için sorun yaşayacağımı sanmıyorum ,çünkü daha önce 2009 ile 2014 yılları arasında kullandım . sorun yoktu .arada sorun çıkarsada telekom kaynaklı idi . adamlar sırf taciz etmek için neti yavaşlatırlar yada sürekli kesintiye uğrardı , ama telefon açıp hem dopinge hemde telekoma saydırınca düzelirdi
    . ama saydırmak için haklı sebebimiz vardı . yan komşuda net var bizde yok , aynı kutudan geliyor net .taahhüt bitmesine kaldı 1 hafta , bugün ayın 1 diye fatura yenilenmişler , tam 2 katı 140 tl yazıyor karasız kaldım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanfurkan -- 1 Ağustos 2019; 20:55:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanfurkan

daha bugüne kadar geçmeyi düşünüyordum valla.
    Özgürüm Kampanyası 79,90 TL Taahhütsüz HIZ: 35 Mbps'e kadar olana + 9 tl daha eklersek = 89 tl .
    hatta ttnet in teklifini bile reddetim . 35 Mbps'e kadar 90 tl dediler . ama 200 gb kotalı dedi .
    bende yok dedim . hatta adamlara birde tirip attık , artislendik . diğer firmalar sizden daha ucuza veriyor , hemde sizin altyapıyı kullanarak dedim . tek tek saydım hepsini , adam benim yapabileceğim birşey yok dedi , bende eyvallah dedim kapattım . şimdi yukardaki yorumlara bakarsak millet herşeyi demiş. doğrusuda var eğriside var gerçekçi olmak gerek . şimdi ben millenicoma geçersem telekom altyapısını kullandığım için sorun yaşayacağımı sanmıyorum ,çünkü daha önce 2009 ile 2014 yılları arasında kullandım . sorun yoktu .arada sorun çıkarsada telekom kaynaklı idi . adamlar sırf taciz etmek için neti yavaşlatırlar yada sürekli kesintiye uğrardı , ama telefon açıp hem dopinge hemde telekoma saydırınca düzelirdi
    . ama saydırmak için haklı sebebimiz vardı . yan komşuda net var bizde yok , aynı kutudan geliyor net .taahhüt bitmesine kaldı 1 hafta , bugün ayın 1 diye fatura yenilenmişler , tam 2 katı 140 tl yazıyor karasız kaldım şimdi
    Merhaba,kotasız ve gerçek sınırsız internetin Türkiye'deki adresi Millenicom ailesinde sizi de görmekten mutluluk duyarız.
    PM aracılığıyla bizlerle iletişime geçmeniz durumunda tarifelerimiz ve kampanyalarımız hakkında bilgi vermek isteriz.

• Yeni fiyatınız hiç rekabetçi değil. Modem kirası dahil yaklaşık 90 TL istiyorsunuz 35 mbit için.

E Türk Telekom'da 24 mbit sınırsız zaten 105 TL. Tamam hız biraz daha düşük ama en azından 2 sene sabit fiyat garantisi var. Ve sorun yaşadığınızda yine Telekom müşterisi olduğunuzda daha hızlı hallediyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.