Şimdi Ara

MİLLENİCOM’DA TAAHHÜTSÜZ, KOTASIZ, FİBER HIZINDA İNTERNET 1 AY BEDAVA! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
12
Favori
99.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Ayın 11'inde yaptığımız başvuruyu 30'u olduğu halde geçiremeyen millenicom'u zamanımızı çaldığı için ayıplıyorum. Beceremediği halde üye alımı yapmaya devam ettikleri için de alınlarının çatına tükürüyorum. Bu şirkete geçerken 10 milyon kez düşünün. Cevabı pozitif çıkarsa bir 10 milyon daha düşünün. Bende sıkıntı olmaz herhalde diyerek başvurdum. Maalesef olmadı. Yer: Çayyolu/Ankara.

Biz bugün itibari ile başvurumuzu iptal ettik. Telefonu açan eleman ikilemedi bile. Tamam iptal edildi dedi ve kapattı.
  • Bu ilk fiber adresimin hızı
    MİLLENİCOM’DA TAAHHÜTSÜZ, KOTASIZ, FİBER HIZINDA İNTERNET 1 AY BEDAVA!

Bu da nakil yaptırdığım 80 mbite kadar alabilirsiniz denilen vdsl adresimin hızı.
    MİLLENİCOM’DA TAAHHÜTSÜZ, KOTASIZ, FİBER HIZINDA İNTERNET 1 AY BEDAVA!

Çok değil 1 hafta daha dayanıcam düzelmezse sövüp kapattırıcam aboneliğimi. Hiçbiriyle uğraşmak istemiyorum artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Bu ilk fiber adresimin hızı

Bu da nakil yaptırdığım 80 mbite kadar alabilirsiniz denilen vdsl adresimin hızı.

Çok değil 1 hafta daha dayanıcam düzelmezse sövüp kapattırıcam aboneliğimi. Hiçbiriyle uğraşmak istemiyorum artık
    Merhaba,
    Size yardımcı olmak isteriz. Pm üzerinden bilgilerinizi iletebilir misiniz ?

• Arkadaşlar yaklaşık bir buçuk aydır Millenicom kullanıyorum. İlk iki hafta hiçbir sıkıntı yaşamadan kullandım yalnız daha sonra sıkıntılar başladı. DSL ışığı yanıp yanıp sönüyor, DSL bağlantısı yok uyarısını veriyordu. DSL ışığı hızlı hızlı yanıyor sonra tamamen kesiliyor tekrar yanıyordu. Hafıza kaydı oluşturduktan sonra teknik ekip olarak TTNET çalışanları geldi. Ama sorun çözüldükten 4-5 gün sonra tekrar aynı sorun meydana geldi. Bu sorun için 3 kez geldiler, her seferinde kısa süreliğine sorun çözüldü. Çalışanlar son geldiklerinde enerji sıkışması var, sizin burası 35 Mbps desteklemez, modeminiz eski modemi değiştirin gibi şeyler söylediler. En son Pazar günü yine DSL ışığı yanıp yanıp sönünce tekrar teknik destek istedim. Bugün modemin ışıkları yanıyor ancak hız aşırı derecede yavaş. 35 Mbpslik paketi kullanıyorum yalnız hız testi yaptığımda 581 ping, 0.65 Mbps indirme, 4.14 yükleme göstermekte. İlk 2 hafta 35 Mbps hızın tamamını alabiliyordum ama artık özellikle şu son günler iyice beni çileden çıkardı. Bu arada altyapının 53 Mbps desteklediği gözüküyor, modem ise TTNET'in eski TP-LINK TD-W9970 V1 modelli modemi. Ne yapsam bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: healthypatient

Arkadaşlar yaklaşık bir buçuk aydır Millenicom kullanıyorum. İlk iki hafta hiçbir sıkıntı yaşamadan kullandım yalnız daha sonra sıkıntılar başladı. DSL ışığı yanıp yanıp sönüyor, DSL bağlantısı yok uyarısını veriyordu. DSL ışığı hızlı hızlı yanıyor sonra tamamen kesiliyor tekrar yanıyordu. Hafıza kaydı oluşturduktan sonra teknik ekip olarak TTNET çalışanları geldi. Ama sorun çözüldükten 4-5 gün sonra tekrar aynı sorun meydana geldi. Bu sorun için 3 kez geldiler, her seferinde kısa süreliğine sorun çözüldü. Çalışanlar son geldiklerinde enerji sıkışması var, sizin burası 35 Mbps desteklemez, modeminiz eski modemi değiştirin gibi şeyler söylediler. En son Pazar günü yine DSL ışığı yanıp yanıp sönünce tekrar teknik destek istedim. Bugün modemin ışıkları yanıyor ancak hız aşırı derecede yavaş. 35 Mbpslik paketi kullanıyorum yalnız hız testi yaptığımda 581 ping, 0.65 Mbps indirme, 4.14 yükleme göstermekte. İlk 2 hafta 35 Mbps hızın tamamını alabiliyordum ama artık özellikle şu son günler iyice beni çileden çıkardı. Bu arada altyapının 53 Mbps desteklediği gözüküyor, modem ise TTNET'in eski TP-LINK TD-W9970 V1 modelli modemi. Ne yapsam bilemedim.
    Merhaba,
    Yardımcı olmak isteriz. Pm üzerinden bilgilerinizi iletebilir misiniz ?

• 35 mb hız alıyordum sorun yoktu şimdi 12 mb düştü hız ve yükselmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre845

35 mb hız alıyordum sorun yoktu şimdi 12 mb düştü hız ve yükselmiyor..
    Merhaba,
    Pm üzerinden bilgilerinizi iletebilir misiniz ? Kontrolleri sağlamak isteriz.
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    PM yolladım dönüş bekliyorum
  • emreonline17 E kullanıcısına yanıt
    kesinlikle ... 14 gün cayma hakkı süresinde internet iyiydi şimdi 12'ye düştü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre845

PM yolladım dönüş bekliyorum
    Merhaba,
    Geri dönüş sağlanmıştır.
  • son 1 2 sayfayı okudum ve vazgeçtim.ütüne 20 lira koyar 80 90 lirayı bayılırım türk telekoma..paşa paşa internetimi kullanırım.samimi söylüyorum caydım.
  • Yetkili eğer buradaysa bilgi almak istiyorum geçen cuma belgeleri imzaladım yolladık hâlâ internet bağlantısı için bekliyoruz bu konu ile alakalı bilgi almak istiyorum 1 hafta içinde getiremezlerse vazgeçmeyi düşünüyorum

• Yetkili eğer buradaysa bilgi almak istiyorum geçen cuma belgeleri imzaladım yolladık hâlâ internet bağlantısı için bekliyoruz bu konu ile alakalı bilgi almak istiyorum 1 hafta içinde getiremezlerse vazgeçmeyi düşünüyorum

• Dsmarttan sonunda kurtuluyorum ve yeni bir internet sağlayıcısı arıyorum.
    Ankara Çankaya Oran bölgesinde bu internet sağlayıcısını kullanan var mı acaba? Gün içerisinde indirme hızı, akşam saatlerindeki indirme hızı, ping ve genel internette gezinme performansı vb hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertyhellriser

Yetkili eğer buradaysa bilgi almak istiyorum geçen cuma belgeleri imzaladım yolladık hâlâ internet bağlantısı için bekliyoruz bu konu ile alakalı bilgi almak istiyorum 1 hafta içinde getiremezlerse vazgeçmeyi düşünüyorum
    Merhaba,
    Yardımcı olmak isteriz. Pm üzerinden bilgilerinizi gönderebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ---DaNGeR---

Dsmarttan sonunda kurtuluyorum ve yeni bir internet sağlayıcısı arıyorum.
    Ankara Çankaya Oran bölgesinde bu internet sağlayıcısını kullanan var mı acaba? Gün içerisinde indirme hızı, akşam saatlerindeki indirme hızı, ping ve genel internette gezinme performansı vb hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
    Merhaba,
    Sizleride millenicom ailesinde görmek isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba,geçişlerde kurulum yoktur. Özgürüm kampanyasında yine fiber alt yapıda hizmet alacaksınız.Geçiş tarihiniz sizin seçiminizdir.Taahhüt bitmeden geçerseniz taahhütsüz kampanyamıza geçeceğiniz için Millenicom da çıkan ilk faturadaki paket ücretini karşılayabiliriz.Sizi de millenicom ailesinde görmek isteriz

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Bugün kurulum yaptırdım. Kayıt olduğum tarihin ertesi günü telekomdan görevliler gelip tüm bağlantıyı yapıp gittiler. (Gaziantep) Bağlantıda Asus n17u modem kullandım, modem kurulumunu da beraber yaptık, sonrasında firma temsilciniz geldi ve abonelik evraklarını imzalattı, aslında bu kişi internet ayarları ve kurulumu da yapıyormuş, ama gerek kalmadı, Telekomdan gelen görevliler bina girişinde 35 mbps ölçtüklerini söylediler, evdeki ölçümümde 27 mbps çıktı, benim için oldukça yeterli bir hız. 26 Ağustos'ta biten taahhüdüm için de taahhüt bitiminde abone olmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Teşekkürler. Bugün kurulum yaptırdım. Kayıt olduğum tarihin ertesi günü telekomdan görevliler gelip tüm bağlantıyı yapıp gittiler. (Gaziantep) Bağlantıda Asus n17u modem kullandım, modem kurulumunu da beraber yaptık, sonrasında firma temsilciniz geldi ve abonelik evraklarını imzalattı, aslında bu kişi internet ayarları ve kurulumu da yapıyormuş, ama gerek kalmadı, Telekomdan gelen görevliler bina girişinde 35 mbps ölçtüklerini söylediler, evdeki ölçümümde 27 mbps çıktı, benim için oldukça yeterli bir hız. 26 Ağustos'ta biten taahhüdüm için de taahhüt bitiminde abone olmayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Merhaba,
    Hayırlı olsun. Sizi millenicom ailesinde görmek mutluluk verici. Sevdiklerinizle ve ailenizle mutlu ve huzurlu internet kullanımlı günler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Alıntıları Göster
    Hahah yine iyisiniz hocam. Bana binaya turk telekomdan başka hiçbir internet firmasını bağlatamıcağımı söyleyip ona rağmen evrak imzalatmaya çalıştılar. Detaylı konu için buyrun açtığım konu;https://forum.donanimhaber.com/saka-gibi-kandiriyorlar-resmen-sakin-millenicom-dusunmeyin--139364449

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Soldan geçişlerde bekleme süresi nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.