Şimdi Ara

MİLLENİCOM’DA TAAHHÜTSÜZ, KOTASIZ, FİBER HIZINDA İNTERNET 1 AY BEDAVA! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.759
Cevap
12
Favori
99.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maxplanck

Soldan geçişlerde bekleme süresi nedir
    Merhaba,
    Superonline alt yapınız mevcut ise Millenicom'un Superonline tarifelerinden yararlanabilirsiniz. İşlemlerinizi hızlıca ilerlemesi için isterseniz müdahale edebiliriz. Sizleride Millenicom ailesinde görmekten mutluluk duyarız.
  • acil yardım !!!!!!!

tt altyapım olduğu halde sizden hizmet almamı engeliyor pazartesi size başvuru yaptım telefondan bugün tarafınızdan arandım ekibiniz tt size altyapı yok demiş ama var bugün ttden binaya gelip paket satmaya çalıştılar almadım size başvurumda iptal oldu lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz gene altyapı yok demesinler tekrar bugün başvuru kaydı açtım size lütfen bu sefer de alt yapı yok deyip hizmet vermenizi engellemesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 31 Temmuz 2019; 21:46:39 >
  • quote:

Soldan geçişlerde bekleme süresi nedir
    Geçmemenizi öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harce74

acil yardım !!!!!!!

tt altyapım olduğu halde sizden hizmet almamı engeliyor pazartesi size başvuru yaptım telefondan bugün tarafınızdan arandım ekibiniz tt size altyapı yok demiş ama var bugün ttden binaya gelip paket satmaya çalıştılar almadım size başvurumda iptal oldu lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz gene altyapı yok demesinler tekrar bugün başvuru kaydı açtım size lütfen bu sefer de alt yapı yok deyip hizmet vermenizi engellemesinler
    Merhaba,
    Pm üzerinden bilgilerinizi iletebilir misiniz ? Yardımcı olmak isteriz.
  • Kurulumu yerinde yapınca sanırım daha hızlı yürüyor işler 120 lira bedel biraz fazla ama yapacak bir durum yok sanırım :((

Destek olayı bence gayet hızlı telekom ekipleri direkt geliyor ve işlem yapıyor.

35mb paket ile başladık 32.5hız 3 uploud alıyorum kurulum bedeli 4 ay sonra bitince 100mb yi deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21guns -- 31 Temmuz 2019; 23:34:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunc Sensation

ben bu 'yorumlara baktım almadım'cıları hiç samimi bulmuyorum. bunlar otobüs 2 dakika geç geldi diye belediyeye şikayet edenlerin kuzenleri.
    200 bin kişi kullanıyor işte, al kendi deneyimini yaşa..
    'yorumlara baktım almadım' ee o zaman olumlu yorum yapılan firma nasıl bulacağız.
    geçenlerde bir kulaklık alacaktım, yorumlara baksam alamazdım ama aldım gayet memnunum, seçtiğim otelde kötü yorumlara baksam gitmezdim ama gittim gayet memnunum.
    kararınızı verirken 10 tane kötü 10 tane iyi yorum okuyun.
    yorumlara baktım almadımcı kitlenin zehrini size bulaştırmasına izin vermeyin.
    3 yıldır millenicom'dayım gayet memnunum..
    Merhaba, değerli yorumlarınız ve markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
    Kotasız ve bol internetli mutlu günler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OA

Geçmemenizi öneririm

Alıntıları Göster
    Neden böyle bir öneride bulundunuz? SOL kaliteli,profesyonel ancak pahalı bir firma. Aynı kaliteyi bulamamaktan çekiniyorum. Taahhütüm 1 ay sonra bitiyor. 35 mbps ye 99 Tl diyorlar

• Hızınız düzeldi dediler hala aynı 12 mb.. 1 hafta önce 35 aldığım yerde şimdi 12 veriyorlar ayrıca dün 5'e düşürmüşler sonra arayınca tekrar 12 yapmışlar 120 tl ücreti ödeyip çıkacağım valla bu kadar rezillik olmaz.
  • quote:

Neden böyle bir öneride bulundunuz? SOL kaliteli,profesyonel ancak pahalı bir firma. Aynı kaliteyi bulamamaktan çekiniyorum. Taahhütüm 1 ay sonra bitiyor. 35 mbps ye 99 Tl diyorlar

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/millenicom-un-sozuyle-yola-cikmayiniz--139286878

https://forum.donanimhaber.com/saka-gibi-kandiriyorlar-resmen-sakin-millenicom-dusunmeyin--139364449

• Millenicom yapilan zam hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden zam geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: OA

https://forum.donanimhaber.com/millenicom-un-sozuyle-yola-cikmayiniz--139286878

https://forum.donanimhaber.com/saka-gibi-kandiriyorlar-resmen-sakin-millenicom-dusunmeyin--139364449

Alıntıları Göster
    Maceraya gerek yok o zaman pahalı mahalı SOLla devam. Vodafonemax tan dilim yanmıştı kaşınmayayım bi daha

• quote:

Orijinalden alıntı: DesiroN

Neden zam geldi?
    TT indirim yaptı bunlar zam yaptı insan gerçekten hayret ediyor.
  • Socar altyapısına girdi daha yeni bir de zam geldi

• turk telekomdan geçmeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlar ne düşünüyorsunuz memnun musunuz
  • quote:

Maceraya gerek yok o zaman pahalı mahalı SOLla devam. Vodafonemax tan dilim yanmıştı kaşınmayayım bi daha

Alıntıları Göster
    kesinlikle hocam. yok ben şansımı deneyeyim bende sorun olmaz falan deme aklına hayaline gelmeyecek sorunlarla yaşlandırırlar sizi.
  • Dün bağlattım, bugün zam geldi. Taahhütlü olmadığı için bu zamdan etkilendik, zam geleceğini bilseydim tercihimi farklı yönde kullanabilirdim.
  • başvuru yapalı 1 hafta oldu hala ses yok 3 bağlanmayan 3 güne bir entry gireceğim bu sayfaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesiroN

Neden zam geldi?
    Merhaba;

Zam konusunda netlik kazanmış biri durum söz konusu değildir. İlgili birimden gelecek bilgiye göre tarafınıza bilgilendirme yapılacakıtr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan235

Millenicom yapilan zam hayirli olsun.
    Merhaba;

Zam konusunda netlik kazanmış biri durum söz konusu değildir. İlgili birimden gelecek bilgiye göre tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.