Şimdi Ara

Millenicom ile Sabır Testi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 09.05.2020 tarihinde TTNET teki taahudumu bozma pahasına millenicom denilen firmaya geçiş yaptım.Telefonda bana ürünlerini satarken bulunduğum binada bana 65 mbit e kadar hizmet verebileceklerini beyan edip beni resmen kandırdılar. !!

Ben teknolojiyi çok yakından takip eden iyi eğitim görmüş ve aptal olmayan bir bireyim öncelikle bunu belirteyim.

Bu tarihten itibaren bu garabet firmadan tek istediğim şey hattımı VDSL porta taşımaları.. Bu kadar basit ve sokaktaki çocuğun dahi anlayabileceği bir konu hakkında bir aydır sinir harbi içinde her gün defalarca şikayet kaydı açıyorum bir sonuç alamıyorum.Bana verilen fix 2 tane cevapları var.

- sorun iç hattinızla alakalı iç hattınızı elektrikçi çağırıp kontrol ettirin..

- kullandığınız paket VDSL , santralden binanizdaki gri kutuya kadar gelen internette hiç problem yok.

Bana verilen cevaplarla benim sorunumun ne alakası var ? Resmen müşteri ile dalga geçiyorlar..Robot gibi aynı cevapları atıp duruyorlar.Diger millenicom şikayet konularında aynilari mevcut. Bir tane müşteri temsilcisi sorunumu ciddi anlamda anladı sorunun adsl porttan hizmet aldığımı ve müşteri hizmetlerini aramam halinde port değişikliği talebimin " karşılanmak zorunda" olduğunu söyledi.Evet aynen bu konuşma aramızda geçti.Whatsapptan yazistigim başka bir müşteri temsilcisi de yeni tarifeye gecisimin ayın 15 inde olması nedeniyle ??? ( Ne alakası varsa zaten aboneliğimi bu ay baslattim) VDSL olarak yüksek hızı almam için 1 hazirani beklemem gerektiğini söylediler.Ama ne varkı 2 gündür sahsimla dalga geçercesine ilgilenilmiyor.Halen iç hat bilmem ne diye geveleniyor...

Tekrar soruyorum ordan bakıldığında gerizekalimi duruyoruz ?

Birincisi iç hattimda sorun olsa halen bana vermekte olduğumuz ADSL porttan verdiğiniz 16 mbit interneti nasıl herhangi bir kopma yada yavaslama olmadan kullanıyorum? Bu arada denilen üzere masraf edip teknisyen ile iç hattımı kontrol ettirdim.Hicbir sorun yok. Benim kopma yada yavaslama sorunum zaten yok.Tek sorunum bana VDSL porttan bağlantı verilmemesi.. Bir insanin sabri bu kadar zorlanmaz yeter artık..defalarca teknik ekiple görüştüm onlarda hizmet aldığım portun ADSL olduğunu ve bu portta 32 mbit hız alamayacağımı söylediler. ( Tüm delilleri elimde mevcut açacağım davada hepsini dosyaya ekleyeceğim)

Bu hafta burda birisi varsa sesimi duysun basit sorunumu çözsün hattımı VDSL porta taşısın. Aksi halde hem üyeliğimi iptal edeceğim hemde tüketici hakları mahkemesine gideceğim..

Sinir ve stres sahibi olmak için millenicom u tavsiye ediyorum...

@millenicom @millenicom

Bu arada bugun ısrarla beni arayıp vdsl paket kullandıgımı soyleyen komik musteri temsilcisine 02/06/2020 22:45 itibari ile hat değerlerimi gösteren fotografı armagan ediyorum.

Millenicom ile Sabır Testi !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wborland -- 3 Haziran 2020; 0:25:38 >

• Merhaba, konu ile ilgili detaylı şekilde kontrol sağlayarak PM üzerinden sizlere dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz.
  • Bugün millenicom ile yaptığımız görüşme neticesinde bulunduğum bölgede VDSL portlarinin müsait olmadığını bu yüzden adsl olarak hız aldığımı söylediler..Ancak şöyle bir durum var ben millenicom a gectigim anda zaten tarifem 35mbite kadar olan VDSL tarife zaten ilk gundede böyleydi.ve o tarihte müsait port vardi.sirf orda yoo tarifeniz adsl yok VDSL e geçtiniz ay başını bekleyin muhabbetinden o boş portu bana vermediniz.Burda benim hatam yok. Bu dakikadan sonra bana boş port beklememi söylüyorsunuz.Ben işi gücü bırakıp boş port kontrolumu yapacağım bütün gün. Türk Telekom ile firma olarak siz görüşürsunuz bir VDSL portu fazla kiralarsiniz.tuketici olarak ben muhattap sizi bilirim altyapıyı nereden aldığınız benim sorunum degil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.