Şimdi Ara

Millenicom mahcup etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telekom VDSL altyapısındaki bir tanıdığıma millenicom önerdim. Önermez olaydım. Adamın taahhüdü bitmek üzere, geçiş için başvuralı 1 hafta oldu. Hala millenicom'dan ne arayan var ne soran. Aktif interneti geçiş yapmak bu kadar zor olmamalı

• bendede aynısı oldu. Evrakları imzaladık 1 hafta aglanmadı arayan soran yok biz aradık kimlik eksik dediler.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    zaten saçma olan herhangi bir evrak istemeden tamam biz hallediyoruz demeleri; benim bildiğim bir sözleşme imzalamak gerek ve kimlik fotokopisi gerek, adamlar havadan abone kazanacaklar onu da beceremiyorlar
  • merak edenler için güncel durumu bildireyim, baktık milleni'den ses yok bugün netspeed'e başvuru yaptık (en azından bir sözleşme imzaladık evrak falan aldılar bizden) bikaç gün içinde de geçeceğini söylediler... millenicom'u 3. kez kullanmak/kullandırmak istedim, yine kullanamadık... türk telekom altyapısında nedense başvuru almıyorlar bir türlü ...
  • Tecrübe olmuş size de bu durum. @millenicom yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxAndreii

zaten saçma olan herhangi bir evrak istemeden tamam biz hallediyoruz demeleri; benim bildiğim bir sözleşme imzalamak gerek ve kimlik fotokopisi gerek, adamlar havadan abone kazanacaklar onu da beceremiyorlar
    Merhaba , sizlere yardımcı olmak isteriz pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? İyi günler dileriz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

bendede aynısı oldu. Evrakları imzaladık 1 hafta aglanmadı arayan soran yok biz aradık kimlik eksik dediler.
    Merhaba , sizlere yardımcı olmak isteriz pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? İyi günler dileriz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekelciye İtiraz Ettim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba , sizlere yardımcı olmak isteriz pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? İyi günler dileriz .
  • Merhaba , sizlere yardımcı olmak isteriz pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? İyi günler dileriz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Tren kaçtı kendileri netspeed'e pazartesi günü başvurdular ve bugün geçişleri sağlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Tecrübe olmuş size de bu durum. @millenicom yardımcı olur musunuz?
    Netspeed geçişi sağlandı
  • FoxAndreii kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun , iyi günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.