Şimdi Ara

Millenicom Oyun içi Ping değerleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anlatmaya gerek yok istanbul avrupada fiber kullanıpta benden yüksek ping alan kardeşlerime millenicom öneriyorum karadeniz bolgesinden vdsl altyapıdan taş gibi değerler alıyorum.

Arkadaşlar merhaba dün dedimki herkes yorumun altında önerdiğim iss hakkında olumsuz genelde cevap alıyorum ve sürekli aynı cevaplar ve 1-3 saat gibi sohbet donuyor hem ben hem karşı kişinin zamanı gittiği için kendi çapımda olduğu kadarı ile speedtest/oyun içi ping testi hazırladım.

YouTube kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UClywOP41MCzuByuAtoD9Q7A

yurtdışı ping değerlerim dahi 20ms filen. (adblock).

nextdns yurtdışı ping:

• Mesjaında ciddimisin?

IK ile bahsettiğin 2 adresede ping attım 8-9ms çıkıyor sonuç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 10 Mayıs 2022; 22:11:44 >
  • Millenicom Oyun içi Ping değerleri.

ADSL ile daha iyi değerler alıyorum ben. Bu değerlerin neresi iyi?

• Millenicom Oyun içi Ping değerleri.hormasyyoutube
    Değerli dostlar uzun zamandır kullanmış olduğum bir paketin hız testini yapmıştım ve paylaşmak istedim birde yurtiçi&yurtdışı olarak ve oyun ici yurtdışı&yurtiçi ping değerlerini sizlere sunmuştum şimdi size cloudflare gibi hizmetlerin ping testlerini sunmak istedim. Sorularınızı yorumlarda belirtebilirsiniz. NOT: İnanmayan insanlar için hazırladığım bu videoyu burada paylaşmak istedim ve kısa video oluşturdum sabit ping almaktayım ping sorunu yaşamadım 15ms olan pingim 3-9ms gibi rakamlara düştü pop noktasında bile 3--9ms almaktayım şehir sunucu farketmeksizin max 15ms alıyorum. Testi gerçekleştirdiğim cihaz&ürün.: Modem: TP LİNK AC1200 VR300. Kablo: Cat7. Laptop: Lenovo. Altyapı&Paket: Vdsl2 24mbps Türktelekom altyapısı Önemli: Firma kötüleme amaçlı değil firmanın sunduğu hizmet kalitesini size gösterdim 24mbps pakete aşırı güzel değerler alıyorum vede ping değerleri. Değerlendirme: Menmunum güzel kesilme kopma yaşamadım yavaşlama yok yurtdışı pingleri güzel stabil hız ping yıllık tahhüütlü müşterisiyim. İstanbul fiber kullanıcılardan daha düşük ping değerleri alıyorum bu inanılmaz güzel konum karadeniz bolgesi 709metreden vdsl2 hizmeti almaktayım. Destekleriniz için abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın.... :) #millenicom #ping #hıztesti
    https://www.youtube.com/watch?v=v3oyQEGrJRw
  • Valve tracert atarmısınız il neresiydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millenicom Oyun içi Ping değerleri.
    Millenicom Oyun içi Ping değerleri.youtube
    Merhaba. Speedtest&Ping&Tracert videolarını çeken paylaşan kişiyimdir. Videolar kendime aittir.(bi kac video) NOT: Kötüleme amaçlı değildir Eğlence ve kalitesini gösterme amaçlı ve insanlar hangi firmayı tercih eticekse nasıl bir hız aldığımı sunmak istedim. ÖNEMLİ: Millenicom&Türktelekom ingilizce/türkçe dil destekli videolar bana aittir kalan interrnet servis sağlıyıcı videoları bana ait değildir sorumluluk kabul etmiyorum. Açıklamayı kabul etmiş sayılırsınız.
    https://www.youtube.com/channel/UClywOP41MCzuByuAtoD9Q7A

anlatmaya gerek yok

• videoda var o sorular açıklama dahil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.