Şimdi Ara

Millenicom rezaletleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba bu lanet firmaya ben bulaştım siz bulaşmayın diyerek konuyu başlatıyorum bu adamlar bana 20 gün boyunca internet vermediğini daha öncesinde belirtmiştim, sonrasında Türk telekom ekibine haber verdiğini ve ilgileneceklerini söylediler ancak konunun benimle hiçbir alakası olmadığı halde Türk telekom ekibi sadece benim bina gelip gittiği için 399,90 kuruşluk bir fatura bedeli yansıttı tamir tadilat ücretimiş buna itiraz ettiğim halde hiçbir şey yapmadılar😁 ve ücreti yansıttılar ücreti yansıtmalarının sebebini sordugumda ise sorunun benimle alakalı olduğunu ve tadilat yapıldığını söylediler ben de kendilerine ne tadilatı yaptıklarını sordugumda bu konuyla alakalı herhangi bir bilgilendirme yapamayacaklarını söylediler. Aradan bir hafta geçtikten sonra tekrardan internette SORUNLAR başladı ve bana yasaklı IP listesinden bir IP verdiklerini fark ettim ne bankaya ne Trendyol’a ne Hepsiburadaıyı herhangi bir siteye giriş yapamıyorum girdiğimde yasaklı IP uyarısı veriyor bu konuyla alakalı Mileni com’a tekrardan belirttim ve üç gün boyunca hiçbir işlem yapmadılar üçüncü gün sonunda bir mesaj geldi 399,90 TL arıza tamirat ücreti tarafınıza yansıtılmıştır diye arıyorum diyorum ki neyin faturasını yansıttınız Türk telekom ekibi evinize gelip sorunu çözdü diyor bana diyorum ki Türk telekom ekibi benim evime gelmedi ve ben size Türk telekom ekibine herhangi bir bilgi verin diye bir şey söylemedim yasaklı IP veriyorsunuz bana bunun karşılığında Türk telekom ekibi benim evime niye gelsin sorun sizde diyorum buraya not düşülmüş Türk telekom ekibi binanızda gelip sorunu çözmüş diyor arkadaşlar bu firma aleni dolandırıcı bir firmadır çok dikkatli olun. Firmanın yasal bir çağrı merkezi yok ve çağrı merkezindeki kişilerin de hiçbir şekilde teknik bir bilgisi yok kadına diyorum ki yasaklı IP vermişsiniz diyor ki bana aile profilinizi güncelleyeceğim diyorum ki aile profili ile alakalı bir durum değil yani anlayacağın arkadaşlar firma insanı delirtene kadar mücadele ediyor çağrı merkezindeki arkadaşların hiçbir şekilde teknik bilgisi yok firma Göndermediği Türk telekom ekibinin ücretini size yansıtıyor ben diğer firmalarda sadece çözüm ekibi evinize geldi diye fatura yansıtılan bir firma görmedim bu olay sadece Mileni com’da var yani çok dikkatli olun olun uyanık olun olun ve bu firmaya kesinlikle bulaşmayın…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ayrıca yeni bir bilgi daha öğrendim örnek veriyorum sizin evinizde internet gitti bir anda gitti şikayet kaydı bıraktınız iki sokak altınızda kazı yapılıyor o kazı yapılırken herhangi bir şekilde kabloya zarar gelirse ve sizin evinize internet gelmezse sırf nineni com‘u arayıp arıza kaydı bıraktığınız için size gene bu 399,90 TL Luk ücreti yansıtıyorlar yani inanılmaz bir soygunculuk söz konusu yani siz ve sizin gibi 15:20 tane 30 tane 40 tane müşteri aradı internetim yok dedi ve o sırada size internet getiren iki sokak aşağıdaki kabloyu kopartdıklarını varsayın herhangi bir şekilde yol çalışması kazı çalışması yapılırken internet kablosunun koptuğunu düşünün Türk telekom haliyle bunu tamir etmek zorunda değil mi gidiyor tamir ediyor sizin şikayet kaydınız var diye Millenicom buna herhangi bir ücret ödemediği halde bedavadan tamirat tadilatı Türk telekom yaptığı halde size 399 TL 90 kuruşluk fatura yansıtıyor bilginiz olsun inanılmaz bir soygun arkadaşlar bakın inanılmaz bir soygun.

• Ben aboneliğin iptalini istedim ve ettirdim farklı bir firmaya geçiyorum Mileni com’a işi düşen herkese veya yeni abonelik yaptıracak olan herkese dikkatli olun Allah kurtarsın

• Saçma sapan İss'leri tercih etmeyin . Turknet , superonline , Türk Telekom , Vodafone vs bu tarz şirketlerde bir sorun oldugun da en azından karşında bir muhatap bulabilirsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madesti kullanıcısına yanıt

Adresiniz de boş port varsa Aboneliğinizi iptal ettirecekseniz

e devlete banka üzerinden girip fesih başvurusunda bulunun daha fazla uğraşmayın derim

adresinizde boş port yoksa hangi interneti kullanacaksanız oraya taşının derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iptal başvurusunda bulundum. Btk’a şikayet ettim. Bunlar en temiz oradan iflah olurlar. Ama sahtekarlık boyutunda iş yapıyorlar. Kapıma gelmeyen türk telekom ekibini bana yansıtıyorlar. Mahallede kablo kopmuş kazı çalışması yapılırken, internet yok diye şikayet kaydı açtım diye bana tekrar tamirat ücreti yansıtmışlar.

• Ben bu adamlardan kurtulmaya çalıştıkça bunlar bana fatura yansıtmaya çalışıyorlar iptal edin dediğimde de bana diyor ki ücreti iptal edemiyoruz. Sahtekar ya bunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kurtulmak için başvurumu yaptım.. bu yazının diğer millenicom’a geçmeyi düşünen kişilere ders niteliğinde olmasını ümid ediyorum. Bunlar er yada geç sizinde başınıza gelecek arkadaşlar sakın bu firmaya geçmeyin. İnternetiniz mi gitti başvuru yaptığınız andan itibaren en az 3-4 gün sizi oyalayacaklar daha sonrasında da Türk telekom’a haber verdik geldiler düzelttiler diyecekler ama gelen giden olmayacak ona rağmen size fatura yansıtıp 399,90 TL’ye çökecekler. Anladığım kadarıyla firma biraz sıkıntıda bütçesel açıklarının bu şekilde kapatmaya çalışıyorlar başıma gelmez demeyin gelecek emin ol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.