Şimdi Ara

Millenicom rezilliğim teşekkür ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Millenicom'a 20 gün önce geçiş yaptım
    kurulum ekipleri modem kurulumunu yaptı etiketleme yaptı
    internetim 20 gündür yok. Hiç kullanım sağlayamadım. Port sorunu bulunuyor
    gerekli yerlere defalarca şikayette bulundum. Telekom ekipleri 3 kere eski adresime gidip port açılması için benimle iletişime geçiyorlar. Ben durumu onlara anlatıyorum onlar sorunun tamamen Millenicom ile alakalı olduğunu onların taşıma işlemini yapmadığını belirtiye, or bu süre zarfında en az 15 kez millenicomla görüşmeme rağmen hiçbir çözüm sağlamıyorlar son derece mağdur oldu mu belitiyorum. Nefretle kınıyorum. Her seferinde yapıyoruz ilgileniyoruz helledecegiz gibi kelimelerle beni aldatıyorlar iptal etmemi bile engelliyorlar. Hiç kimseye kesinlikle tavsiye etmiyorum asla bulaşmayın zararlı çıkma ihtimaliniz çok yüksek abone olurken verilen sözler vaatlerden eser yok dürüst ticaret yapınız lütfen 20 gündür mağdur oldum hak yediniz.
    bu sürecin olumlu ya da olumsuz gelişmelerini yazımda belirteceğim. İyi günler

Edit: aynı çözümsüzlük devam ediyor paramla rezil olmak bu olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazi2306 -- 18 Mart 2020; 13:46:38 >

• @millenicom yardımcı olur musunuz?
  • Merhaba, PM üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.
  • Günlerdir mağdurum bakalım bu mağduriyeti çözebilecek misiniz PM den ulaştırdım bilgilerimi @millenicom@millenicom @millenicom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazi2306 -- 17 Mart 2020; 18:3:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Haberdar ettiğin için sağol hocam unutmuşum

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Haberdar ettiğin için sağol hocam unutmuşum

• Rica ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilgili birime iletildi yani çözülmüyor demek oluyor 21. kez ilgili birime iletildi sakın bulaşmayın arkadaşlar ben türknetteydim taşındım millenicom daha fazla hız veriyordu ona geçeyim dedim perişanlık sakın geçmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazi2306 -- 17 Mart 2020; 20:55:13 >
  • Hocam geçmiş olsun. Bende turknetten bir hata yapıp bunlara bulaştım. Beni 1 ay boyunca süründüler 3 hafta internetsiz kaldım 4.haftada ise 4mbit hız verdiler. Halbuki VDSL altyapısı çekildiği için millenicomu deneyeyim demiştim. Her neyse 1 ay sonra kurtuldum bunlardan direk Turknete geri başvurdum. Adamlar 2 günde kurulumu yapıp, hattımdaki problem için TT ekibi gönderip, bağlantımı sağladı. Şu anda 100mb VDSL alıyorum. Verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyorlar.

• akanzii A kullanıcısına yanıt
    doğrudur bizdekide sizinki gibi olacak herhalde öyle görünüyor

• akanzii A kullanıcısına yanıt
    doğrudur bizdekide sizinki gibi olacak herhalde öyle görünüyor

• Gazi2306 G kullanıcısına yanıt
    Öyle düşünüyorsanız elinizi çabuk tutup bir an önce kaçın bınlardan.

• halen çözüm yok parayla rezillikte bir sonraki gün
  • halen çözüm yok arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.