Şimdi Ara

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
28
Favori
112.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Modem arayüzüm de 55 down 25 up olarak değer alabileceğim gözüküyor. Sorgulamalar da 47 olarak gözüküyor. 50 alsam hattın kalitesini bozabilir sanırım?

Net bir şey söylemek mümkün değil, snr ve hat zayıflaması değerlerine de bağlı. Gün içerisinde değerler değişmiyorsa, büyük olasılıkla bir problem çıkartmaz gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 19 Temmuz 2018; 14:26:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Hat değerleri aşağıdaki gibi kararsız kaldım.

============================================================================
    VDSL Training Status: Showtime Mode: VDSL2 Annex B
    VDSL Profile: Profile 17a Traffic Type: PTM Mode
    Link Uptime: 0 day: 19 hours: 35 minutes
    VDSL Port Details Upstream Downstream
    Actual Net Data Rate: 3.070 Mbps 35.833 Mbps
    Line Rate: 3.100 Mbps 35.891 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    Total Attenuation: 0.0 dB 17.3 dB
    SNR Margin: 21.0 dB 14.1 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 8.7 dBm 14.4 dBm
    Receive Power: -9.2 dBm 0.3 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 17.9 dB 14.1 dB
    Attainable Net Data Rate: 19.543 Mbps 55.050 Mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 19 Temmuz 2018; 14:36:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Hat değerleri aşağıdaki gibi kararsız kaldım.

VDSL Training Status: Showtime Mode: VDSL2 Annex B
    VDSL Profile: Profile 17a Traffic Type: PTM Mode
    Link Uptime: 0 day: 19 hours: 35 minutes
    VDSL Port Details Upstream Downstream
    Actual Net Data Rate: 3.070 Mbps 35.833 Mbps
    Line Rate: 3.100 Mbps 35.891 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    Total Attenuation: 0.0 dB 17.3 dB
    SNR Margin: 21.0 dB 14.1 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 8.7 dBm 14.4 dBm
    Receive Power: -9.2 dBm 0.3 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 17.9 dB 14.1 dB
    Attainable Net Data Rate: 19.543 Mbps 55.050 Mbps

Şuan 14.1 downstream snr'niz var. 8'e kadar problem çıkartmaz. Hızı 50'ye yükselttiğinizde snr 8-9 arası bir şey olur büyük ihtimalle. Sorun çıkartmaz gibi duruyor. Upload önemliyse millenicom'u deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 19 Temmuz 2018; 14:41:35 >

Teşekkürler şansımı bir deneyececeğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

ilk 35 önerdiler 50 sağlıksız olur falan dediler, 2 yıldır 75mbps kullanıyorum dedim 100 tanımlayamıyoruz dediler. max 50 diyorlar 7dk konuştum netspeed'te 75 ver ama akkli kararsız kaldım

aslında 100 verseler putty ile istediğim hıza kendim ayarlarım vermiyorlar bir türlü
    Benim hat değerlerim seninkinden kötü. Ama fazla ısrar etmeden 100 paketini aldım şimdi 72 mbit olarak kullanıyorum. Biraz ısrarcı olursan 100’lük paketi verirler. Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)

Snr 4,7 ama 2 gündür bu şekilde kopmadan kullanıyorum. Ayrıca 2 gün önce bu hıza ulaştığımda snr sınırım 9,1 di akşam 7 olunca aniden birden 4,8 e düştü. 2 gündür bu şekilde kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 19 Temmuz 2018; 15:49:31 >

• omerkarakaya O kullanıcısına yanıt
    tekrar aradım 100mbps olarak aldılar başvuru, karşıdakine bağlı sanırım. sistem kabul etmezse düşebilir başvurunuz falan dedi bekleyeceğim artık
  • Fiber 100mbit bağlatan arkadaşlar yorum yapabilir mi acaba ? Ortalama hız ne görüyorlar ?
  • 100mbit kablosuz wifi den bağlı değerler

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)
  • selam, süperonline 24 mbps vdsl taahhütüm bitti.Vdsl kotasız tarife olmadığı için millenicom düşünüyorum.modem olarak superonline dan kalan huawei hg 658 kullanabilir miyim? hat değeri olarak vdsl de
    download 106720
    upload 46103
    yukarı akım gürültü güvenliği 39,2 db
    aşağı akım gürültü güvenliği 31,7 db
    yukarı hat zayıflaması 1,6 db
    aşağı hat zayıflaması 6,7
    sizce kaç mbit hız alır bu hat?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: citra

https://forum.donanimhaber.com/millenicom-rezaleti--133915337#133915337

Bağlatmayı düşünenler konumu okusun
    Hocam modemi ücretlimi satın aldınız ? Yoksa fiber hizmetlerinin yanında ücretsiz gönderilen modemlerden mi ? VDSL mi hizmetiniz yoksa Fiber mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymn82

selam, süperonline 24 mbps vdsl taahhütüm bitti.Vdsl kotasız tarife olmadığı için millenicom düşünüyorum.modem olarak superonline dan kalan huawei hg 658 kullanabilir miyim? hat değeri olarak vdsl de
    download 106720
    upload 46103
    Teşekkürler

O modemi muhtemelen iade etmeniz gerekecek. Superonline modemi abonelik süresince kullanım amaçlı aboneye veriyor. Mülkiyeti superonline'a ait. Superonline'dan ayrılırken modemi iade etmeniz gerekiyor. Yoksa 200 lira cezası vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Muhtemelen 50 mbit diyecektir millenicom'daki görevli. Israr ederseniz 100 mbps tanımlatabilirsiniz. 100 mbps ile ne kadar hattınıza gelirse o hızda kullanırsınız. (90-100 gibi bir hız gelebilir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

quote:

selam, süperonline 24 mbps vdsl taahhütüm bitti.Vdsl kotasız tarife olmadığı için millenicom düşünüyorum.modem olarak superonline dan kalan huawei hg 658 kullanabilir miyim? hat değeri olarak vdsl de
    download 106720
    upload 46103
    Teşekkürler

O modemi muhtemelen iade etmeniz gerekecek. Superonline modemi abonelik süresince kullanım amaçlı aboneye veriyor. Mülkiyeti superonline'a ait. Superonline'dan ayrılırken modemi iade etmeniz gerekiyor. Yoksa 200 lira cezası vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Muhtemelen 50 mbit diyecektir millenicom'daki görevli. Israr ederseniz 100 mbps tanımlatabilirsiniz. 100 mbps ile ne kadar hattınıza gelirse o hızda kullanırsınız. (90-100 gibi bir hız gelebilir.)

Alıntıları Göster
    Aradım, hattın 16 mbit desteklediğini orda 106720 yazmasının adsl hatası olduğunu falan söylediler.Ayrıca Süperonline biterken geçiş yaparsam 70 tl ilk bağlantı ücretini ödemeyeceğimi söylediler.Daha önce ttnet ten 24 aydan sonra süperonline a geçtim onlar modemi almamışlardı.süperonline alırsa yerine antenli güzel bir modem alırım olur biter.Benim aklım 16 mbite takıldı
    Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)

• quote:

Aradım, hattın 16 mbit desteklediğini orda 106720 yazmasının adsl hatası olduğunu falan söylediler.Ayrıca Süperonline biterken geçiş yaparsam 70 tl ilk bağlantı ücretini ödemeyeceğimi söylediler.Daha önce ttnet ten 24 aydan sonra süperonline a geçtim onlar modemi almamışlardı.süperonline alırsa yerine antenli güzel bir modem alırım olur biter.Benim aklım 16 mbite takıldı
    Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)

Adsl hatlar 16 mbit'e kadar destekler. Vdsl hatlar 100 mbit'e kadar destekler. Sizin hattınız şu anda vdsl'de. 24 mbit'lik tarife kullanıyorsunuz. 106720 hata falan değil,hattınız desteklediği en yüksek hız. Bu hızın biraz altını sağlıklı bir şekilde alabilirsiniz. Dediğim gibi 100 mbit tanımlandığında 90-100 arası bir hız alabilirsiniz. Bölgenizde boş vdsl portu kalmadığından adsl hızını(16 mbps) söylemiş olabilirler. Zaten şu anda vdsl kullanıyorum, mevcut portumla geçiş yapacağım derseniz geçebilirsiniz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 19 Temmuz 2018; 21:05:40 >

• Telefonum TTNET ALO'da, Milleni.com geçiş için ev telefonunu (TTTNET ALO) voipten Turk Telekom'a taşımamı istedi. Dilekçe verdim bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 19 Temmuz 2018; 21:14:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihavend_Mucize

Telefonum TTNET ALO'da, Milleni.com geçiş için ev telefonunu (TTTNET ALO) voipten Turk Telekom'a taşımamı istedi. Dilekçe verdim bugün.

Evet. Voip'ten pstn(normal sabit telefon hattı)'e taşımayı sadece türk telekom yapabiliyor. İlk başlarda türknet biz superonline numaranızı taşırız demişti insanlara (superonline da voip kullanıyor.) superonline hattını türknet'e taşıyanlar internetini taşıyabildi. Telefonu taşıyamadı, telefon numarasını kaybetti, türknet yeni telefon numarası tanımladı. Neyse ki böyle bir durum yaşanmadan size önceden türk telekom'a taşımanız taşımanız gerektiğini söylemişler

Cevap için teşekkürler.Ben 100 mbit e kadar olanları da adsl sanıyordum.Şu anki vdsl ile dediğiniz gibi 90-100 olursa benim için süper olur.
  • Tekrar konuştum. Vdsl görünmemektedir diyorlar. Hız 16 mbit olur diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba süperonline 25mbit limitsiz kotasız fiber kullanıyorum. Önümüzdeki ayın 19unda 2 yıllık taahhütüm doluyor. 99 yerine 89 lira teklif ettiler 2 yıl taahhüt karşılığı. Düşüneyim dedim özgürüm kampanyası için milleni yi aradım. Süperonline hattı üzerinden 100mbit verebiliriz dediler. 7 iş günü sürebilir dediler. Süperonline'ı 19 una kadar kapatmadan buraya başvursam bağlayabilirlermi sizce. Yaparız dedi telefondaki hatun ama güvenemedim.. Kesinti yaşamak istemiyorum. Santral sitenin altında eve cat6 kablo geliyor.. Bir de modem tavsiye ederseniz sevinirim.. Cepten yazdım acayip oldu, kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman.ozek -- 19 Temmuz 2018; 23:40:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim bildiğim kadarıyla superonline'dan taşıtma olmuyor, superonline aboneliğinizi tamamen iptal ettirmezseniz geçiş oldu sanırsınız, yeni aboneliğinizi kullanırken bir yandan kullanmadığınız ama iptal edilmeyen superonline surpriz faturalarıyla şaşkına dönersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.