Şimdi Ara

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
28
Favori
112.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: damn2u

Benim bildiğim kadarıyla superonline'dan taşıtma olmuyor, superonline aboneliğinizi tamamen iptal ettirmezseniz geçiş oldu sanırsınız, yeni aboneliğinizi kullanırken bir yandan kullanmadığınız ama iptal edilmeyen superonline surpriz faturalarıyla şaşkına dönersiniz.
    hocam ttnet altyapısını kullanan superonline tarifesindeyim ben de millenicoma geçmeyi düşünüyorum şimdi 1 hafta kala işlemleri halletcem inş. taşıma işlemi olmuyor mu diyorsunuz?

iptal ettirsem port dolar başka boş port yokmus bölgede
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman.ozek

Arkadaşlar merhaba süperonline 25mbit limitsiz kotasız fiber kullanıyorum. Önümüzdeki ayın 19unda 2 yıllık taahhütüm doluyor. 99 yerine 89 lira teklif ettiler 2 yıl taahhüt karşılığı. Düşüneyim dedim özgürüm kampanyası için milleni yi aradım. Süperonline hattı üzerinden 100mbit verebiliriz dediler. 7 iş günü sürebilir dediler. Süperonline'ı 19 una kadar kapatmadan buraya başvursam bağlayabilirlermi sizce. Yaparız dedi telefondaki hatun ama güvenemedim.. Kesinti yaşamak istemiyorum. Santral sitenin altında eve cat6 kablo geliyor.. Bir de modem tavsiye ederseniz sevinirim.. Cepten yazdım acayip oldu, kusura bakmayın..

Kampanya türk telekom altyapısı için geçerli. Superonline altyapısı üzerinden yararlanamazsınız. Telefondaki kişi yanlış bilgi vermiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

hocam ttnet altyapısını kullanan superonline tarifesindeyim ben de millenicoma geçmeyi düşünüyorum şimdi 1 hafta kala işlemleri halletcem inş. taşıma işlemi olmuyor mu diyorsunuz?

Superonline adsl ya da vdsl tarifelerinden taşıma yapabilirsiniz. (Telefonunuz varsa onu direkt taşıyamazsınız, önce türk telekom'a, sonra millenicom'a taşımanız gerekir.) İnterneti taşıyamama durumu superonline fiber için geçerli.

• Az önce bende 100mbit'e kadar Fiber internet için başvurdum. Müşteri temsilcisi 50mbit sağlayabiliriz sağlıklı şekilde diye diretti. Fakat ben 100mbit talep ettim. Eğer 50 olursa başvuruyu iptal edeceğimi ilettim. Sanırım overselling yapmamak için, kabul eden müşterilere daha düşük hızlı internet bağlamaya çalışıyorlar. 3 güne kadar ekip gelecekmiş kuruluma. Bakalım kaç mbit sağlanabilecek. Modem olarak Zxyel veya Tplink modem vereceğiz dediler. Sonuçları tekrar yazarım
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bekliyelim o zaman.. Bir süre kesinti yaşıyacağız mecbur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom da var süper online da belki Türk Telekoma bakıp söyledi. Süperonline diye belirttim aslında..

• quote:

Türk Telekom da var süper online da belki Türk Telekoma bakıp söyledi. Süperonline diye belirttim aslında..

Türk telekom altyapısı gpon/fiber mi, adsl/vdsl mi? Şu adresten sorgulayınca ne çıkıyor?

https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede

(İl ilçe girdikten sonra bina adını sallama girin, binayı bulamayacak. Sayfayı aşağıya kaydırıp devam et kısmından aramaya devam edin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 20 Temmuz 2018; 15:51:03 >
    Gpon fiber. Tt de sol da.. 100mbs alabilirsiniz yazıyor sorgulayınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman.ozek -- 20 Temmuz 2018; 16:23:11 >
  • quote:

Gpon fiber. Tt de sol da.. 100mbs alabilirsiniz yazıyor sorgulayınca

O zaman türk telekom altyapısı ile 100 mbps alabilirsiniz. Türk telekom'un verdiği modemlerden verecekler. (Tilgin ya da zyxel) Aboneliği iptal ettirdiğinizde iade etmeniz gerekiyor. Yoksa superonline'daki gibi cezası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 20 Temmuz 2018; 16:24:01 >
    Modem için 200 tl istiyorlar. Tt net hiç karıştırmadık ama konuşurken.. Hep süperonline üzerinden konuştuk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman.ozek -- 20 Temmuz 2018; 16:26:57 >
  • quote:

Modem için 200 tl istiyorlar. Tt net hiç karıştırmadık ama konuşurken.. Hep süperonline üzerinden konuştuk..

https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/kampanyalar/internet/ozgurum-kampanyasi/5591c149-1e89-4319-836e-3872dfbcd148?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

"Millenicom internet ve/veya telefon hizmetini Türk Telekomünikasyon A.Ş. altyapısı üzerinden sunulabilecektir."

Kampanya türk telekom altyapısı için geçerli. Superonline ile alakası yok. Superonline fiberden hiç bir şekilde geçiş mümkün değil. Superonline'ı kendiniz kapatıp, millenicom'a yeni abone olarak başvurmanız gerekiyor. Türk telekom altyapısı da gpon ise, türk telekom'un ftth modemlerinden verecekler size. Herhangi bir modem ücreti ödemenize gerek yok. Zaten ftth/gpon'da böyle bir ihtimal de yok. Telefona bakan müşteri temsilcileri bilgisiz ya da superonline derken superonline'ın adsl/vdsl hizmetini anlıyorlar. Fiber hizmetini anlamıyorlar, o yüzden buna göre yorumluyorlar.

"FTTH (Eve Kadar Fiber) altyapısındaki müşteriler için 255 TL değerindeki modem hizmet devam ettiği sürece altyapı operatörü tarafından müşterinin kullanımına ücretsiz sunulacaktır. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 20 Temmuz 2018; 16:56:46 >

• quote:

Hocam sizinkiside benimkisi gibi apartmanda fiber var ama interneti telefon hattı üzerinden alıyorum banada millenicom dan fiber bağlandı benim kendi modemim olduğu için modem almadım. Fiber evin içine kadar çekilmişse kendi modemlerini takıyorlar ama interneti tel hattı üzerinden alıyorsanız herhangi modem oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

quote:

Hocam sizinkiside benimkisi gibi apartmanda fiber var ama interneti telefon hattı üzerinden alıyorum banada millenicom dan fiber bağlandı benim kendi modemim olduğu için modem almadım. Fiber evin içine kadar çekilmişse kendi modemlerini takıyorlar ama interneti tel hattı üzerinden alıyorsanız herhangi modem oluyor.

Sizin bu adreste sorgulayınca kaç mbps çıkıyor?

(İl ilçe girdikten sonra bina adını sallama girin, binayı bulamayacak. Sayfayı aşağıya kaydırıp devam et kısmından aramaya devam edin.)

FTTH, FTTB/Eth olan sistemlerde 100 mbps, FTTB/DSL(Binaya kadar fiber, bina içi telefon kablosu) olan sistemde 85-88 gibi küsüratlı sayı çıkıyor diye duydum. Sizde nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 20 Temmuz 2018; 17:19:21 >

Az önce yazmıştım WhatsApp tan.. Milleni ye Türk Telekom üzerinden 100mbit verebiliriz dediler. Modem tilgin miş, ücretsiz veriyorlarmış. Abonelik sonunda geri alıyorlarmış.. süper online altyapıdan istersem 100 mbit 200akn 104tl imiş.
    Senin bilgiler tamamen doğru sağolasın.. 13.08.2018 de doluyormuş süper online. Buna baş vurayım. Santral ayrı nasılsa bu açılır 15 gün ikisi bir kalır karar veririm. En kötü 70+1 aylık abonelik gider.. Ne dersiniz?

• Evet, en iyisi dediğiniz gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler tekrar.. :) Sonucu yazarım..

• Vodafone Net 64 Mbit 240 GB AKN kullanıyorum. Eylülde sözleşmem bitiyor. Şimdi taahhütsüz bir şekilde vdsl altyapısından 76-100 Mbps arası portum kaç mbit destekliyosa alabilirmiyim?
    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/kampanyalar/internet-telefon/ozgurum-kampanyasi/aef7a285-0f8b-4f1d-ae87-3a42408a462f?selectedCampaignId=aef7a285-0f8b-4f1d-ae87-3a42408a462f&SelectedInternetOfferId=0af4c2ee-624b-48c2-a28d-604544afd046&VoiceIsSelected=false&SelectedVoiceOfferId=bc54cb44-4582-4ea6-87bf-fa545f16a19d

Vodafone'dan veya farklı iss'de vdsl kullanıp bunlara geçen yorumlarda speedtest, ping vb. performans testlerini paylaşabilirmi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

quote:

Orijinalden alıntı: guguk

quote:

Sizin bu adreste sorgulayınca kaç mbps çıkıyor?

FTTH, FTTB/Eth olan sistemlerde 100 mbps, FTTB/DSL(Binaya kadar fiber, bina içi telefon kablosu) olan sistemde 85-88 gibi küsüratlı sayı çıkıyor diye duydum. Sizde nasıl?

85 çıkıyor ama modem değerlerinde 100 üzerinde şuanda da 100 bağlı zaten

• eak101 kullanıcısına yanıt
    aynı tarifeden geçiş için dün başvurdum bende, sitede 68 gözüküyordu 100 olarak başvuru yaptım vodafone 76 veriyordu modemde 85 max hızım zaten. yine 75 olarak kullanırım heralde, bağlanınca yazarım tekrar konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

Alıntıları Göster
    Şöyle yapabilirsiniz. Millenicom'a geçiş için gerekli bilgileri verirsiniz, hattınız Millenicom üzerinden hizmet almaya başladıktan sonra Superonline'ı arayıp hizmetinizi iptal ettirebilirsiniz. Bizzat başıma geldiği için söylüyorum, Superonline üzerinden hangi internet hizmetini alırsanız alın taşınma sonrasında Superonline hizmeti kapatmıyor, ta ki siz dilekçe ile iptal başvurusu yapmadığınız sürece. Maalesef Superonline böyle lanet bir firma.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.