Şimdi Ara

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
18
Favori
77.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sana dost tavsiyesi millenicom yazısını görünce yolunu değiştir vodafone aynı paket 10 lira pahalı aradaki 10 lira için risk alma. 24 ocakta buraya konu açtım daha öncesinde de oimden yazdım sorun devam ediyor ne arayan var ne soran. iflah olmaz bir firma. biz hata ettik 2 yıl taahhüt verdik siz bulaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharheke

Bence bu tarz durumlarda firmalar cezai şart olmadan fesih hakkını vermelidir. Neticede siz faturayı ödemeseniz hizmeti durdurma hakları var. Ortada hizmet yoksa da müşteri sözleşmeyi feshedebilmeli.
    Sorun aşikar ve firma yetkilileri tarafından da biliniyor
    Ayrıca bu durum benim için de ders oldu, haftaya taşınacağım binada superonline altyapısı var ve millenicomu da araştırıyordum.
    Hocam hakkımı sonuma kadar arıycam
    Ulaştırma bakanı dahil her yere yazıcam
    İlk isim eksi sözlükte rezalet başlığı açıp firmayı yerin dibine sokmak Pazartesi’ye kadar sure verdim Kendime
    Her ortam da rezil edicem bunları böyle rezalet hizmet olamaz
    Olmamalı paramla Rezil oluyorum ben günlerdir evimde internet yok 20 GB mobil net paketi aldım birde ona para veriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schipht

sana dost tavsiyesi millenicom yazısını görünce yolunu değiştir vodafone aynı paket 10 lira pahalı aradaki 10 lira için risk alma. 24 ocakta buraya konu açtım daha öncesinde de oimden yazdım sorun devam ediyor ne arayan var ne soran. iflah olmaz bir firma. biz hata ettik 2 yıl taahhüt verdik siz bulaşmayın.
    Hocam olayı kısaca özet geçmişsin
    Biz yandık başkaları yanmasın gerçekten rezil bir firma böyle rezalet firma olmaz
    Beni geçen ay aradılar bir ay hediye Edicez size dediler bu ay fatura çıkmış
    Günlerdir modem değişimi bekliyorum her yerden yazdim ama dönüş alamadım hep ilgileniyoruz konu Takibimizde diyorlar oyalıyorlar
    Hayatımın en büyük pişmanlığı oldu Millenicom aman diyorum sakin bulaşmayın 10 lira fazla olsun kafanız rahat etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: pharheke

Bence bu tarz durumlarda firmalar cezai şart olmadan fesih hakkını vermelidir. Neticede siz faturayı ödemeseniz hizmeti durdurma hakları var. Ortada hizmet yoksa da müşteri sözleşmeyi feshedebilmeli.
    Sorun aşikar ve firma yetkilileri tarafından da biliniyor
    Ayrıca bu durum benim için de ders oldu, haftaya taşınacağım binada superonline altyapısı var ve millenicomu da araştırıyordum.
    Aman diyorum sakin BEDAVA DESELER BİLE BULAŞMA SAKİN HAYATİNİN HATASİ OLUR

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Hocam olayı kısaca özet geçmişsin
    Biz yandık başkaları yanmasın gerçekten rezil bir firma böyle rezalet firma olmaz
    Beni geçen ay aradılar bir ay hediye Edicez size dediler bu ay fatura çıkmış
    Günlerdir modem değişimi bekliyorum her yerden yazdim ama dönüş alamadım hep ilgileniyoruz konu Takibimizde diyorlar oyalıyorlar
    Hayatımın en büyük pişmanlığı oldu Millenicom aman diyorum sakin bulaşmayın 10 lira fazla olsun kafanız rahat etsin

Alıntıları Göster
    millenicom (ismini doğru mu yazdım acaba) da eledik ee geriye bir şey kalmadı :)

10 tl. fazla vermeye razıyım ama sorunsuz olanı hangisi ?
    şuan ttnet kullanıyorum ve taahhüt bitsin diye dört gözle bekliyorum ama hangi firmaya baksam ,aman uzak durun mesajları uçuşuyor :)

ttnet geçen ay beni deli etti ve göründüğü kadarıyla bir yatırımı falan da olmadığına göre ,ileride daha çok mağdur edeceği kesindir
    onun alt yapısını kullanan firmalar bana pek cazip gelmiyor ,çünkü her türlü telekom kablosunu kullanıyorlar ve bizim buradaki kablolar bitmiş durumda
    B firması sana şunu vereceğiz deseler de inanmam ,vermezler çünkü dediğim gibi kablolar ölmüş bitmiş ve artık o kablo yığınları içinden zar zor internete girecek kadar bir kablo bulup bağlıyorlar

ttnet ile 16 mbit sözleşmem var ama kelime oyunları ile hep haklı çıkıyorlar ,size 16 mbit vereceğiz demedik ,16 mbite kadar dedik diyerek
    oysa ki ben 8 mbitten 16 mbite geçmek için fazladan ücret ödedim ve ödüyorum

yarın çıkıp deseler hattınız kaldırmıyor 4 mbit veriyoruz ,hiçbir itiraz hakkımız yok ve zaten görünen durumda bu şekilde gelişiyor
    gerçi bir defasında 16 mbit diye aldığım paket oldu ve resmen 1 mbit verdiler ve aynı şekilde efendim biz 16 mbite kadar deme küstahlığını gösterdiler
    yani adamlar bize 50 kbps bile verse haklı çıkacak :)

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    merhaba,

Resimde müşteri başına düşen şikayet oranını paylaşıyorum. En az şikayet alan ilk iki firmadan biriyiz. Belki bu resmi istatistik karar vermenize yardımcı olur.

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

merhaba,

Resimde müşteri başına düşen şikayet oranını paylaşıyorum. En az şikayet alan ilk iki firmadan biriyiz. Belki bu resmi istatistik karar vermenize yardımcı olur.

bizde bunu yedik
    kimsenin kimseden haberi yok

neyse ben BTK içinde şikayet oluşturdum akşam eve gidince ekşi den rezalet başlığı da açıcam
    burada da her gün yaşananları anlatıcam

az önce BTK'ya şikayet dilekçesi verdim.

Şikayetiniz 916763 şikayet numarası ile kayıt edilmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

millenicom (ismini doğru mu yazdım acaba) da eledik ee geriye bir şey kalmadı :)

10 tl. fazla vermeye razıyım ama sorunsuz olanı hangisi ?
    şuan ttnet kullanıyorum ve taahhüt bitsin diye dört gözle bekliyorum ama hangi firmaya baksam ,aman uzak durun mesajları uçuşuyor :)

ttnet geçen ay beni deli etti ve göründüğü kadarıyla bir yatırımı falan da olmadığına göre ,ileride daha çok mağdur edeceği kesindir
    onun alt yapısını kullanan firmalar bana pek cazip gelmiyor ,çünkü her türlü telekom kablosunu kullanıyorlar ve bizim buradaki kablolar bitmiş durumda
    B firması sana şunu vereceğiz deseler de inanmam ,vermezler çünkü dediğim gibi kablolar ölmüş bitmiş ve artık o kablo yığınları içinden zar zor internete girecek kadar bir kablo bulup bağlıyorlar

ttnet ile 16 mbit sözleşmem var ama kelime oyunları ile hep haklı çıkıyorlar ,size 16 mbit vereceğiz demedik ,16 mbite kadar dedik diyerek
    oysa ki ben 8 mbitten 16 mbite geçmek için fazladan ücret ödedim ve ödüyorum

yarın çıkıp deseler hattınız kaldırmıyor 4 mbit veriyoruz ,hiçbir itiraz hakkımız yok ve zaten görünen durumda bu şekilde gelişiyor
    gerçi bir defasında 16 mbit diye aldığım paket oldu ve resmen 1 mbit verdiler ve aynı şekilde efendim biz 16 mbite kadar deme küstahlığını gösterdiler
    yani adamlar bize 50 kbps bile verse haklı çıkacak :)

Alıntıları Göster
    yıllarca superonline kullandım en ufak sorun yaşamadım ben.
    millenicoma geçtiğim günden beri sorunum bitmedi.
    aman diyorum sakın geçme pişman olursun biz yandık sen yanma

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    Arkadaşlarımın ilettiği bilgiye göre sorununuz çözülmüş. Gecikme için tekrar özür dilemek isterim. Saha ekibi ile ilgili yaşanmış bir sorun. Tekrarlanmaması için gerekli aksiyonları alıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

merhaba,

yalnız müşteri sayısı belli bir oranı geçtikten sonra şikayet sayıları da anormal derecede artmaya başlıyor
    misal bir zamanlarda türknet en az şikayet alan firmaydı ama çok kişi oraya geçince anormal sayıda şikayetler başladı

neyse size şunu sorayım ,şuan ttnetin bana verdiği kablo çok kötü ve o nedenle sorunlar yaşıyorum (16 mbit yerine 12 mbit verdikleri halde)
    peki siz bu sorunu çözebilir misiniz ,evet diyorsanız nasıl yapacaksınız ?

o kabloyu da diğerlerinin arasından seçe seçe ancak bu hale getirebildiler (benim iç hattım değil ,telekomun kablolarında sorun var)

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

yıllarca superonline kullandım en ufak sorun yaşamadım ben.
    millenicoma geçtiğim günden beri sorunum bitmedi.
    aman diyorum sakın geçme pişman olursun biz yandık sen yanma

Alıntıları Göster
    superonline kendi alt yapısı olsa mutlaka denemek isterdim ama burada sadece telekom alt yapısı var
    Selamlar
    Adresiniz üzerinden altyapıyı kontrol etmeden yorum yapmak yüksek ihtimalle yanıltıcı olur. Bunu bir kenara koyarak şunu söyleyebilirim. Eğer iç tesisat değil TT saha dolabı gibi Türk Telekom yönetimindeki altyapıda sorun varsa hangi servis sağlayıcıya geçerseniz geçin sorun devam eder.
    Ama eğer Superonline altyapısı varsa biz o altyapıdan teklif sunarak buna çözüm getirebiliriz.

• İzmir için başvuracaktık.. Ancak çok olumsuz yorum gördüm..

Ama dikkatimi çeken birşey oldu altyapı sorgulamada izmirdeki adresi için 85 mbit hız gösterdi. Bütün operatörler max 16 mbir - 24 mbit adsl , vdsl gösterirken millenicom bunu nasıl gösterdi anlamadım ?
  • superonline apartman kapısının önünden fiber kablo çekti ve mahallenin 2 ucuna kapak koydu ama nedense saha dolabı ve evlere teklif sunmadı
    kapağın birisi en fazla 10-15 metre kadar yakınımızda

bu firmaları anlamak da zor
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    millenicom kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu mesaja etiketlediğim “millenicom” destek hesabına açık adres ve tel no PM atarsanız aradaşlarım yardımcı olacaktır.

Olumsuz yorum kısmı için yorumum şudur. Hangi iss için araştırma yapsanız yeterli sayıda olumsuz yorum bulabilirsiniz. Her firmada sorun yaşayan müşteri olur, bizde de olur. Olmaz diyen kesinlikle yalan söylüyordur :)
    Bizim vaadimiz az sorun yaşatırız ve samimiyetle elimizden gelen gayretle çözmeye çalışırız.
    Kendimize güvendiğimiz için de aşağıdaki analizi rahatlıkla paylaşıyoruz.

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

Site ya da apartman yöneticinizin Turkcell’e başvurması süreci hızlandırabilir.

Yöneticinizin başvurması gerekiyor. Hatta siteyse daha güzel veya yan yana bir kaç bina varsa site olmasa bile bağlantı yapabilirler. Biz de yakından geçiyordu başvurduk. Bir elemanlarını gönderdiler. Abi sitede ki diğer bina yönecileriyle de görüşeceğim benimle gelir misin dedi. Tabi dedim gittik konuştuk her binadan imza aldık. 2-3 ay kadar sonra da kazılar, yapıldı fiber kablolar çekildi. Binalara Fiber kutular yerleştirildi ve işlem tamam.

Yani demek istediğim tek başınıza başvurup gelin bana fiber internet bağlayın diyemiyorsunuz malesef. Yöneticinizle konuşun.
  • Subat kullanıcısına yanıt
    benim şanssızlığım bulunduğum yerde 3 tane apartman olması ve 3 katlı olması (yani toplam 18 daire var) ve bu dairelerde kalanların da çoğunun yaşlı olması nedeniyle kimsenin isteyeceğini zannetmiyorum (belki 5-6 kişi ancak çıkar)

bu nedenle superonline olmayacak demektir

bilgi için teşekkürler
    o önemli değil yöneticiler imzayı atsın tamamdır.. Sonra abone olursunuz veya olmazsınız.. Bizim binalarda ve sitelerde de yavaş yavaş abonelikler artıyor ve artmıyor bilmiyorum.. bizim bina da mesela 16 daire var .. 5 veya 6 tanesi hizmet alıyor. Diğerleri adsl vdsl devam ediyor.. Demek istediğim siz fiber kutulurını binanıza kurdurun abone olmak istemeyen olmasın o sizi bağlamaz. isterseniz tek siz alırsınız.. Sıkıntı olmaz yani.. Ama görüşürken bu dediklerini superonline çalışanlarına söylemeyin :))
  • Subat kullanıcısına yanıt
    apartmanlarda 6 daire var ve bizim apartman hariç diğerlerinde yönetici dahi yok ,bizdeki de laftan yönetici ,yani resmi bir özelliği yok :)
    yine de denenebilir ama bu işle benden başka kimsenin ilgileneceğini de zannetmem

çok daireli yada site gibi olmayan apartmanlarda her şey problem oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.