Şimdi Ara

Millenicom yüzünden CANLI DERSLERE GİREMİYORUM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
8.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chorni C kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Çözemeseler bile durumu anlatan bir özür de olabilirdi. Yazık zamanında o kadar önerdim. Şimdi herkes bana kızıyor hatta :) desteğiniz için teşekkürler. Rica etsem öne çıkarıp destek verebilir misiniz?

• Siz istediğiniz kadar buraya konu açın yinede bir şey olmuyor. Çünkü devlet denetlemiyor bunun rahatlığı içinde yaşıyorlar. Denetlediklerinde de 3-5 bin ceza alıyorlar. Onlar için bu şekilde hizmet vermek daha karlı bir durum aldıkları ceza sorun değil. Türkiyede ki birçok hizmet sektörü bunu yapıyor. Bir keresinde n11'den ayakkabı aldım açıldı ve iadeye gönderdim. Firma kabul etmedi. Bende gittim THH'ye. THH Beni haklı buldu. Rapor verdiler. Ben bu raporu N11 ve Ayakkabı aldığım mağazaya sundum. Mağaza bu rapor bizi bağlamaz haciz işlemi başlatabilirsiniz dedi :) Velhasıl gittim haciz işlemine ama ne göreyim aldığım mağaza adına tek kuruş para yokmuş. Yani mal varlığı sıfır. Dosya parası vs vs her şey elimde kaldı. N11 ise biz bir şey yapamayız dedi. Adamların mağazasını bile kapatmadılar. Burda da konu açmıştım 500 kere öne çıkarıldı. Sonuç yine hüsran. Ancak sağlam aboneli youtube kanalın olacak ve video çekeceksin. Ancak öyle yola geliyorlar. Burada görecek 1000 kişiyi pek sallamıyorlar.

• Merhaba,

Modeminiz nedir? (marka modem tam)
  • Skywaterr S kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Haklısınız maalesef 😕

• interwap kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

ZYXEL VMG1312-T20B

• Modem arayüzüne girip orada değerlere bakabilir misin?

• Konuyu öne çıkaralım. Up 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efegoc kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Tamamdır. Kontrol edeceğim.

• Hocam Merhabalar

Çok teşekkür ederim 😊

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam. Rica ederim. Umarım en kısa zamanda çözüm üretirler.

• Hocam Merhabalar

Bırakın çözüm üretmeyi cevap vermiyorlar maalesef.

• Destek kayıtları cevapsız bırakılmaya devam ediyor

modem arayüzünden hat değerleri olan kısmı atarmısın belki senin bina için altyapında sıkıntı vardır düşük bi ihtimalde olsa
  • Hocam Merhabalar

Ya Hocam şöyle bir şey var şuan öyleyse bile destek vermeleri lazım şuan adamlar hiçbir şekilde cevap vermiyor yani modem yandı desem yine destek yok anlatabildim mi?

BU YÜZDEN BU KADAR UZATIYORUM ZATEN

• Bu konuda okuduklarıma göre TurkNet Millemicom'dan iyi, siz ne sorunu yaşamıştınız?

• ae468468 A kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Vallahi şöyle söyleyeyim şuan onlara ne desem tık yok adamlar resmen tavır koydu. Anlatabildim mi müşteriyi dinleyen firmalara bakın derim.

Merhaba Hocam, siz Millenicom'dan bahsettiniz sanırım. Ben Alıntıladığım yorumu yapana söylemiştim. Zira TurkNet bu zamana kadar -geçen hafta dahil- tüm sorunlarımı 48 saat içinde çözdü, bazen bu süre 3 gün de oldu ama arayıp özür de dilediler tabii bu konuda forumdaki TurkNet yetkilisinin de hakkını yememek lazım. Ben TurkNet'ten memnunum, Millenicom yetkilisi dikkat ederseniz etiketlenmesine rağmen gelmemiş. Kargo ile gönderme işi olmasa -ya da birinde rica edebiliyorsanız o göndersin- TurkNet'e geçin derim. Dikkat ederseniz kod da göndermedim. Tabii mesajı TurkNet için yazdıysanız bütün yazım boşa gidecek

• ae468468 A kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Millenicom için yazdım. Ne özrü Hocam yok bizde öyle şeyler beni kıskandırma şimdi :) adamlar şuan cezalıymışım gibi davranıyor muhtemelen kara listeye alındım. Durum vahim benim :)

• Konu güncellenmiştir. Akşam modem üzerinden aldığım hat değerlerini paylaşacağım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.