Bildirim
Millet aradim baktim bulamadim.Oyun konusunda Fikri olan bir yorum atsin :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben gt6 oynuyorum gayet güzel.gt5 için daha güzel demişlerdi.need for speed hot pursuit oynayabilirsin o da güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihsaskom
ben gt6 oynuyorum gayet güzel.gt5 için daha güzel demişlerdi.need for speed hot pursuit oynayabilirsin o da güzel
cvp icin tesekkürler. PEki onda sehirde gezmek filan var mi .Yaris son planda benim icin. -
Driver San Francisco
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Driver çok uygun bir de yeni çıkıcak olan the crew var.Need for speed serisi var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreazz
Driver San Francisco
cevabiniz icin tesekkürler.Kesinlikle inceleyecegim bir oyun :) baska önerilerde var mi acaba ? -
driver club yakındır. -
Midnight Club Los Angelas
Test Drive Unlimited 1,2
Forza Horizon 1,2
Burnout Paradise
Bunlar yaris temali siddet icermeyen oyunlardir ve kesinlikle sizin aradiginiz oyunlardir hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 27 Temmuz 2014; 5:26:01 > -
Hocam kucuk cocuksa NFS nin disina cikmaniza cok gerek, Nfs rivals veya Nfs Most Wanted 2012 olabilir. Dediklerinizi karsiliyor
Midnight Club Los Angeles ve NFS serisine bakabilirsiniz. -
Test Drive Unlimited serisinin önerebilirim. -
Ben de Burnout almaniz kanaatindeyim. Oyunda siddet ogeleri yok. Gayette eglenceli bir oyun. Oglunuz kucuk ise dahi sevecegine eminim.
Öncelikle hepinize tesekkürler.Suan hepsini listeye aldim ve arastirmaya basladim.Yazmayi unuttum test drive 2 mevcut :) onun disinda ki oyunlardan bi haberdim hepinize cok tesekkürler,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan033 -- 28 Temmuz 2014; 0:22:15 > -
Arkadaslar sizlerede cok tesekkürler.Bu dediginiz opyunlarin hepsine bakacam. Eger akliniza gelen baska oyun olursa severek bakarim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan033
Arkadaslar sizlerede cok tesekkürler.Bu dediginiz opyunlarin hepsine bakacam. Eger akliniza gelen baska oyun olursa severek bakarim :)
Hocam 9-10 yasinda iki yegenim FUEL isimli oyunu acayip oynuyorlardi, belki sizin oglaninda hosuna gidebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X