2.elde otomobil fiyatları günlük 10 bin lira artıyor. X şahsı ilanı açıyor her gün 10 bin fiyat arttırıyor. Bunu gören Y şahsı X şahsı fiyat arttırdı diye o da 10 bin lira arttırıyor. X şahsı da Y şahsının fiyat arttırdığını görünce fiyat arttırıyor. Bu şekilde kısır bir döngüye girilmiş gidiyor. 2. el araç fiyatları şuanda doların hızını geçmiş durumda. Millet fırsatçılık peşinde. Bu millet ıslah olmaz. |
Millet krizi fırsata çevirmiş.
-
-
Bizim milletteki asıl problemin, siyaset, dil, din, ırk değil ahlak olduğunu söyleyip duruyorum. Biz ahlaklı bir millet değiliz. Toplum olarak malesef önce bunu çözmemiz lazım. Anlaştığı 2 adam cayıp fiyatını arttırdı, 1 tanesi tertemiz dediği arabayı devredemedi sorunlu olduğu için. Gerçekten söylüyorum ülkemiz insanı çakallığa yöneltiyor. Faiz düştüğü gün sabahında sattım arabamı ve zarar edeceğimi biliyordum, ancak gelen adamla anlaştık, üstüne ufakta bi indirim yaptım geldi diye. Experde herşey dediğim gibi çıkmasına rağmen. Ama eğer aracı alırsam aldığım gün üstüne 25bin koyup ilana ekleyeceğim bende, o arabaya 5 sene binecek olsam da böyle yapacağım bundan sonra.
-
15 gün önce 250 bin tl olan araç şuan 410 bin tl ve muhtemelen yılbaşı 500 bin tl olacak bravo Ahlaksızlara...
İlanlarda fiyatları arttıranlarda feke ilanlar açıyor ve bunları yapan paravan galericiler
bayilerde gelen tek tük sıfır araçlara plaka çakıp 2 misli fiyata çakıyor yani arkadaşımızın dediği doğru AHLAKSIZLIK DİZ BOYU HEMDE TOPLUMUN GENELİNE YAKIN
-
Ben de 1 ay evvel 150 bine alfa giu bakıyordum şimdi 250 olmuş, daha bu sabah 250 olan bir ilanı favoriye ekledim öğleden sonra 300'e çekmiş. Forum kuralları gereği sövemiyorum ama böyle fırsatçılar umarım bir kuru ekmeğe muhtaç kalırlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X